- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.668
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha yapıp kutusu ile sunum çeker vakti olursa :))Nevo yapim asamasinda fotosu var labnenin sunumu mazur gorsek bu seferlik olmaz mi acabao kadar ugrasmis
Yine de dogrusunu sen bilirsin tabi
Vardır bunda da bir hayır diyelimDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Ama kural böyleymiş gözden kaçırmışım. Benim hatam. Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. Ben tekrardan yapıcam. Gözlemeyi yaptığım gibi bitti.
Sunumu arkadaşların dediği gibi yaparsın:)Belki vardır bir hayırDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Ama kural böyleymiş gözden kaçırmışım. Benim hatam. Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. Ben tekrardan yapıcam. Gözlemeyi yaptığım gibi bitti.
Ellerinize sağlık başarılar dilerim.Merhabalar . Gözleme tarifimi herkes evinde kolayca az malzemeyle yapabilir. MALZEMELER : 2 SU BARDAĞI UN. 200 GR PINAR LABNE 1 YEMEK KAŞIĞI PULBİBER TEREYAĞI TUZ. Tereyağı hariç bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp yoğuralım. Yoğurduğunuz hamuru 10 dk dinlendirelim. Daha sonra hamuru bezelere bölüp, açalım. Açtığımız hamurları yapışmaz tavada önlü arkalı pişirelim. Sıcakken aralarına tereyağı sürelim. AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 2588618 Eki Görüntüle 2588619 Eki Görüntüle 2588620 Eki Görüntüle 2588621 Eki Görüntüle 2588622 Eki Görüntüle 2588623 Eki Görüntüle 2588624 Eki Görüntüle 2588625
Tşk ederim çok sağolunElinize sağlık güzel olmuş yarışmada başarılar
Sana ne oluyor kızTşk ederim çok sağolun
Allah seni ne etmesin aklımdan da geçtiahinaz özür dilerim kendi konum sandım
Valla ya sonradan jeton düştüSana ne oluyor kız
Valla ya sonradan jeton düştü
Önemli değilahinaz özür dilerim kendi konum sandım
TeşekkürlerElinize sağlık güzel olmuş yarışmada başarılar