GÖZKAPAĞI VE ŞAKAK GERME AMELİYATI YARDIM! (İSTANBUL)

Merhaba geçmiş olsun . Şu anda nasılsınız çok merak ediyorum.
Ayrıca Dr nizin adını özelden yazarsanız araştırma ve fikir sahibi olurum .Teşekkurler

merhaba işlem endoskopik gaz kaldırma ve orta yüz kaldırmamı oluyor. Dr. ismi almam mümkün mü fiyatı iyi geldi genel itibariyle piyasadan haberim cok fiyat aralıkları nelerdir. cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Sakın ama sakın mustafa özyurtlu ya ameliyat olmayın. Çok pişman olursunuz. Attığı dikişler hemen açılıyor zaten estetik dikiş atmıyor. Ve ameliyat sonrası yüzünüze bile bakmıyor. Benim çok büyük pişmanlığım oldu onun yüzünden başka bir doktora revizyon olucam. Kapısından bile geçmeyin. Ona ameliyat olup memnun olan kişi görmedim

Ben kendisiyle görüştüm randevu planlayacaktım yazınız ilgimi çekti. Çok ağır ithamlar bunlar. Çok şaşırdım çok güzel yorumlar da var.. ameleyat biraz kişiye özel sanırım. Herkes de aynı sonucu veremiyebiliyor. Üzüldüm sizin adınıza. Sorun neydi. Bende dikilerden korkuyorum. Yüz sonuçda

Dikişleri çok kötü iz kalıyor. Sadece iz değil iğnenin girdiği yerlerde boşluklar var içine krem makyaj doluyor sivilce gibi şişiyor sıkarak çıkarıyorum. Gözümde çok küçük bir yeri kesip dikeceğini söyledi ben o şartla kabul ettim. Ameliyattan çıktığımda gözüm çok fazla uzun bir dikiş vardı. Ve zaten dikişleri çok kötü . Sadece ben değil bir sürü yaptıran var bu şekilde merak ediyorsanız özeldeb atarım. Bir de olması gerekeni atarım o zaman anlarsınız ne demek istediğimi. Ayrıca liplift de yaptırdım aynı zmanda onlar da açıldı. Aslında açılabilir sorun bu değil ama doktorun tavrı ve asla hatasını kabul etmemesi sorun. Normalde başka doktor tekrar diker çözüm bulur Mustafa bey açıldığını dahi kabul etmiyor. Başka doktorlara gittim hepsi açılmış dedi. Çok şey var aslında onun yüzünden tekrar revizyon yaptıracağım. Bu hafta yine ona göz kapağı yaptıran bir tanıdığım revizyon yaptırdı. Onun sorunu ise derisini tam denk getirmeden büzüşük kırışık dikmiş.

Çok üzüldüm yaaa.. insanın yüzü sonuçda gizleyemez de.. atarmısın foto. Bende dr bulamıyorum yaz geldi ..

Mustafa Ozyurtlunin, kaslari zaten kalkik bir daha dusunsun demesi onu benim gozumde daha guvenilir yapti. Demekki gerekli olmayan hicbir islemi yapmiyor keske butun doktorlar boyle olsa ki olmasi gereken bu. Ama siz diger doktorlardan birini sectiniz sanirim. Cok gecmis olsun yeniden.

Haklısınız belki de. Zaten çoğu doktor bu işi ticarete döktüğü için güven kalmadı. Evet seçtim ameliyatımı oldum ama psikolojim hala düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…