Merhaba herkese,
Başlık size abartı gibi gelebilir ancak bu aralar yapacak pek bir şeyim olmadığından iyice kendime sarmış durumdayım. 1 yıl öncesinde çok güzel bir cildim varken artık sivilce izleriyle dolu bir cildim var. Sigarayı bırakalı 1 ayı geçti, çok da içmezdim ama kendime bir iyilik yapmak istedim. Neyse, son zamanlar gözeneklerim yayılmaya başladı özellikle burnumdakiler daha belirgin ve yanaklarımda da bir sürü oluştu, siyah siyah görünüyorlar bir de. Sivilcelerimi sıkmamama rağmen onların yerinde de delikle oluşmaya başlamış. Aynaya bakmak istemiyorum artık. Kendimi eve kapattım.
İnternette gözenek, siyah nokta başlıklarını aratmaktan, herşeyi okumaktan kör oldum. Ama hala bir çaresi var mı yok mu anlayamadım. Kimileri geçiyor demiş kimileri çözümü yok demiş ya da Roaccutane ile birlikte gözeneklerin yok olduğunu iddia edenler de var. Napıcam ben bu iğne delikleriyle? Nolur bana bir akıl verin?
Ünlü bir cilt doktoruna gittim özel muayenesine, kadın geçiririz onları falan dedi tretin krem verdi ama onu da hiçbir yerde bulamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.