kızlar ben yine güzellik ve bakım için bişeyler googlelarken aklıma bi de yabancı sitelerden evyapımı maske tariflerine bakmak geldi. çok pratik çok kolay maskeler var ve ben ikisini denedim gerçekten gözeneklerim belirgin derecede sıkılaştı iki günde ve de cildim parlıyoooo:):sm_cool:
şimdiiiiii gelelim maskeye:
gerekenler:
1 çay kaşığı kadar yaş maya.markette satılıyo 40 gramlık paket hailnde 25 kuruş:)
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı yoğurt
bunları porselen yada cam bi kapta karıştırıosunuz ve cildinize ince bi tabaka halinde yayıyosunuz.yaklaşık yarım saat 45 dakika gibi bi sürede yumuşak ama katı bi hal alıyo ve sonra ılık suyla yıkıyosunuz.bu benim bu maskeyi yapışımın 3, gecesi.
deneyin ve işe yaradığını söyleyin:)
gelelim cildimin nası parladığına onu da başka bi siteden buldum çok garibime gitti ama yaptım oldu hakkaten...
malzemeler:
mayonez(evet bildiğiniz mayonez)
bal
mayonezle balı eşit miktarda karıştırıosun 40 dakika kadar bekletiosun cildinde. harbi güzel oluo ya.
denemek isteyenler denesin...bende hiiiç bi yan etki göstermediler sadece maya maskesi bi 15 dakika kadar cilt kızarıklığı yaptı o kadar....
umarım sizde de işe yarar yaaaaa.s
Markası ne canım kullandığının?
Tam olarak nasıl kullandın?
Bana gül suyu demeyin. olmayan gözeklerim gül suyuyla acıldı.gözenekleri olanlar sakın yapmasın.herkeste aynı göstermiyo.herseyide yüzünüzde denemeyin.
kızlar ben yine güzellik ve bakım için bişeyler googlelarken aklıma bi de yabancı sitelerden evyapımı maske tariflerine bakmak geldi. çok pratik çok kolay maskeler var ve ben ikisini denedim gerçekten gözeneklerim belirgin derecede sıkılaştı iki günde ve de cildim parlıyoooo:):sm_cool:
gerekenler:
1 çay kaşığı kadar yaş maya.markette satılıyo 40 gramlık paket hailnde 25 kuruş:)
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı yoğurt
bunları porselen yada cam bi kapta karıştırıosunuz ve cildinize ince bi tabaka halinde yayıyosunuz.yaklaşık yarım saat 45 dakika gibi bi sürede yumuşak ama katı bi hal alıyo ve sonra ılık suyla yıkıyosunuz.bu benim bu maskeyi yapışımın 3, gecesi.
gelelim cildimin nası parladığına onu da başka bi siteden buldum çok garibime gitti ama yaptım oldu hakkaten...
malzemeler:
bal
mayonezle balı eşit miktarda karıştırıosun 40 dakika kadar bekletiosun cildinde. harbi güzel oluo ya.
denemek isteyenler denesin...bende hiiiç bi yan etki göstermediler sadece maya maskesi bi 15 dakika kadar cilt kızarıklığı yaptı o kadar....
benim burnum normalden biraz büyüktür:) ve burnumun üstü tamamen siyah nokta((.ne yaparsam yapıyım çıkmıyo.maskeler özel solüsyonlar.siyah nokta çıkarıcı kremler,yeni çıkan pembe maske,kuaförlerin yaptığı karışımlar....vs vs vs hiçbiri çıkarmıyo.deneyipte iyi gelen bi formülünüz var mı.artık kafayı yicem.zaten burnum büyük.bide siyah siyah duruyo
Tatlim kuaforde kaslarini aldirirken burnunada sir surdur mukemmel oluyor
gerekenler:
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı yoğurt
malzemeler:
bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?