gözeneklerim sıkılaştı:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım bu maskeyi ne kadar süre kullanmak lazım?:uhm:

İki günde gözenekler sıkılaşır mı ya ? benneyaptımki
Kimyasal peelingte bile 6-10 seans arası deniyor,duruma göre belki daha bile fazla.
Yıllardır açık gözeneklerin bir-iki maskeyle 2 günde sıkılaşması diye birşey olamaz mantıken.

Bana gül suyu demeyin. olmayan gözeklerim gül suyuyla acıldı.gözenekleri olanlar sakın yapmasın.herkeste aynı göstermiyo.herseyide yüzünüzde denemeyin.

Bana gül suyu demeyin. olmayan gözeklerim gül suyuyla acıldı.gözenekleri olanlar sakın yapmasın.herkeste aynı göstermiyo.herseyide yüzünüzde denemeyin.

sana katılıyorum stylis çok oynayınca bozuluyor cilt ufak tefek şeyleri çok takmayın kafanızalmaz:lmaz:

cildindeki parlama mayonezden olmali ki bu iyi degil cunku temiz cilde mayonez surmek sivilceleri goz gore gore davet etmek gibi bisey tabii cildin kuru ise ne mutlu sana benim yagli oldugu icin bunlari ypmam mumkun degil

arkadslar benimde bi sorunum var aranızda bilen varmı bilemiyorum ama benim popomda sivilceler cıkıyor ve ona benzer ufak ufak olusumlar.zararlı degil ama sinir bozucu iz bırakıyor ve suan popomda garip garip izler kızarıklıklar var cok kafama takmaya basladım artık nolurr yardıımm edinn ben bu izlerden nasıl kurtulcam YARDIMMM LÜTFENNNNNNNNN....

Limon suyu asla yüze sürülmez çok sakıncalı leke yapabilir

bence leke falan yapmıyo limon içeeriğinde c vitamini gliserin vs var limonun.belki güneşe çıkınca yapıyodur ama akşam sürünce b irşey olacağını sanmam

maya maskesini ben daha önce denemiştim iyi gelmişti gercekten.
evde maya bitince daha yapmadım ,tekrar haftada 2 kez denemeyi düşünüyorum

kızlar.....
duyduk duymadık demeyin :) demeyin yaNi
patatesi rendeledim ve suyunu bi deniyim acaba geçermi bu gözeneklerim dedim ve herşeyi göze alarak denedim sanki ne kadar zararı olabilir diye kendimi teselli etmemde cabası hani
ama suyunu bi 5 dk bekletince içinde böyle mama kıvamı beyaz bişiy olusuyo nişasta gibi onu daha cok sürdüm yüzüme bi 15 dk kadar bekledi cildimde cildim yaglı benm yüzümü yıkadıktn snra mat hemde inanılmazcasına mat ve gözeneklerim minik bir nokta kadar aynada ben zor görüyorum dikkatli bakmayınca inşallah böyle devm eder suan yeni kullandım size bilgi veririm umarım yardımım olmustur
mutluyum inşallah hiiç bitmez tabi sizinde :87:

benim burnum normalden biraz büyüktür:) ve burnumun üstü tamamen siyah nokta((.ne yaparsam yapıyım çıkmıyo.maskeler özel solüsyonlar.siyah nokta çıkarıcı kremler,yeni çıkan pembe maske,kuaförlerin yaptığı karışımlar....vs vs vs hiçbiri çıkarmıyo.deneyipte iyi gelen bi formülünüz var mı.artık kafayı yicem.zaten burnum büyük.bide siyah siyah duruyo

Tatlim kuaforde kaslarini aldirirken burnunada sir surdur mukemmel oluyor

ya bunlarla değilde bebekpudrası ve limonla veya elma sirkesiyle yaptığınız maskeye inanazsınızz haftada 2 kere yeterli

Benim de gözenek sorunum var Gül suyu kullanmayı düşünüyorum doğal tonik dediler

cnm benim yüzüm mayadan puskurdu sivilcelerim arttı tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…