Cilt Bakımı Ürünleri gözeneklerim ile ilgili yardım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
33
gözeneklerim çok geniş,sıkılaştırmak için hangi ürünü tavsiye edersiniz??

Benim de gözeneklerim genişlemeye başlamıştı.Kozmetik vb ürünleri satan yerlerde hep tonik önerdiler ancak sıkılaştırıcı tonik diye satılan tonikler beklentimi karşılamadı.Muhakkak ki faydası var ancak biraz araştırınca genişlemiş gözeneklerin zaten tamamen yok edilemeyeceğini,küçültmenin mümkün olabileceğini ve de zamanında önlem alınmazsa çözümünün imkansız olacağını öğrendim.Bu nedenle de sıkılaştırıcı maske arayışına girdim çünkü maske kullanmak en etkili çözümmüş.Bazı markaların maskeleri beni gözenek sorunumla başbaşa bırakacak derecede pahalıydı bu nedenle Dermokil'i bulana kadar maske arayışım sürdü.Dermokil'den memnunum,fiyat olarak makuldü ve tamamen kaybolmasalar da kesinlikle küçüldü gözeneklerim.Hatta kampanya döneminde nemlendiricisini de aldım,ondan da memnunum.Tavsiye ederim.

canım hangi maskesini kullandın dermokilin ve ne kadar süre kullandın??

merguana'cım zaten bir tane maskesi var diye biliyorum.Şu yere göğe sığdırılamayan kil maskesi var ya Dermokil de kendi kil maskesini sürmüş piyasaya.Dermokil ürünlerini satan biyere git zaten yönlendirirler seni.Mağaza adı vermek istemiyorum,reklam olmasın Kuru/normal/yağlı ciltler için ayrı seçenekler var.Tabi önceki mailde de vurguladığım üzere daha ünlü markaların da maskeleri var ama kuru maya paketi gibi ufacık bi paket maske için dünyanın parasını bayılmak gerek ki o paket en fazla 1 ay yeter.O yüzden imkanın varsa daha farklı bir ürün de deneyebilirsin.Benm imkanım olsa bu ürünle hiç tanışmamış olurdum.Pahalı bi markanın ürününü tercih ederdim ama boşu boşuna da daha fazla param gitmiş olurdu.Ben 1,5 yıldır kullanıyorum.Zaten 1 tüpü neredeyse 1 yıl gidiyor ve de çok memnunum. tabi sıkılaştırıcı toniğimi de kullanıyorum.Cilt bakımı bir bütündür diye düşünüyorum :79:

sağol canım hemen alacağım =))

Benim de cildimin gözenekleri çok açık ben de DDF ürünlerini kullanıyordum.Doktor verdi ama ben pek memnun kalmadım ben dermokilden de memnun kalmadım zaten başka bir dermotoloğa gitmeyi düşünüyorum

Benim de cildimin gözenekleri çok açık ben de DDF ürünlerini kullanıyordum.Doktor verdi ama ben pek memnun kalmadım ben dermokilden de memnun kalmadım zaten başka bir dermotoloğa gitmeyi düşünüyorum

bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama önceden roaccutane kullanmıştım.o doktoruma gideceğim.yeni bir hastaneye girecek onu bekliyorum.

bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama önceden roaccutane kullanmıştım.o doktoruma gideceğim.yeni bir hastaneye girecek onu bekliyorum.

Canım benim arkadaşım da roaccutane kullandı.Sonra tretinli leke tedavisi gördü.O da gözeneklere iyi geliyor diye biliyorum.Doktora bana vermişti ama ben kullanamadım.Çok beyaz ve hassas cildim var ama yine o doktora gitcem iyi bir doktordu sonradan anladım.

canım benimde cildim çok hassas.doktora gitmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…