gözenekler için yardım

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
39
kızlar burnumun üstünde gözneklerim var ve beni çok rahatsız etmeye başladı
nasıl geçirebilirim bunları
şimdiden teşk.

Ben bi kaç gündür aklıma geldikçe buz gibi suyla yıkıyorum yüzümü ardından kertenkelebenin dediği gibi gül suyunu sürüyorum. Bayağı etkisi var. :)

ben hergün gülsuyu ile temzilerm yüzümü ardındanda buzu gezdirim yüzümde ama yok yok olmuyor
bu arada ozon yağı kullanıyorum gözenkelr hariç yüzümü güzellik geldi sizede tavsiye ederim

Son düzenleme:
bu gül suyu bir tek bende işe yaramıyor sanırım
hem işe yaramıyor hemde yüzümü daha bir yağlandırıyor
klava:

..$€L!n..;14639311 .!.:
bu gül suyu bir tek bende işe yaramıyor sanırım
hem işe yaramıyor hemde yüzümü daha bir yağlandırıyor
klava:

Canım gerçek gül suyu mu yani katkısız? Eğer değilse sorun yaratabilir :ecrin_bebek:

Yağlı ciltler gülsuyu kullanmamalı kızlar.
Ben kuru ciltlere bile önermiyorum, içinde katkı maddesi var..
Gözenekler herkeste vardır, fazla dert etmeyin kimse sizin gördüğünüz gibi görmez gözenekleri..
Ama illa bişi yapayım diyorsanız bir cildiye uzmanına danışın..
Gözenekleri küçültücü ilaç verir, çok kısa bir tedaviden sonra cildiniz düzelir.
Tabi bu aradan yüzünüzü temiz tutmanız ve ilaçtan başka bişi sürmemeniz çok önemli..
Uygun bir temizleme jeli edinip Gülsuyu ve diğer ürünleri bırakmalısınız.
Geçmiş olsun tatlılarım :)

bir pamuğa limon yada elma sirkesi sıkın burun bölgenize sürün sıkılaştırıyor.bide suma duman kayanın bir formülü vardı onuda yazayım.bir kaba bir maden suyunu dökün biraz asidi gidince içine bir limonu sıkın buz kalıplarına dökün hergün yatmadan önce bir kalıbı cildinize sürün ertesi sabah hem sıklaştığını hemde canlandığını göreceksiniz benim hoşuma giden bir formül işede yarıyor

canım bı tarf vardı topikte sıvılce için bebek pudrasının içine 2-3 damla lımonnla krem kıvamına getrıp sürüoruz ben bunu yapınca buyuk ölüçüde gitti gözeneklerm

ben eskiden gözeneklerimi sıkıyordum buda onlari dahada kocaman yapiyordu.sonra biyerde okudumm Kil maskesini yüzüne yapiyorsun sonra kullanmadigin eski bir dis fircasini aliyorsun ilik suyla islatip 1dk falan burnuna veya herhangi bir yere yuvarlak sekilde masaj yapiyorsun ama bastirmamak lazim. Sonra yüzünü ilik suyla yikiyorsun ardindan hemen soguk suyla. soguk su gözenekleri sıkılastiriyor. sonundada tonik kullandim ben. ama yüzüm yumusacik oldu gözeneklerimin icinde hep yag vardi onlarda yok oldu :)

peki gözeneklerin sıkılastı mı

ben drun sıklastırıcı urun verdıgını duymadım varsa kullanan arkadaslar buraya yazında bızde alıp kullanalım
ben gozeneklerıme cozum bulamadım keske olsada kullansak
gülsuyu bana etkı yapmadı
ayrıca kıl maskesı ıyı ama etkısı 1 gun sürüyor
hergun kıl yapacak halımızde yok
cozumu vardır elbet ama ne ?????????????????**

meraba benimde çok rahatsızlık verecek durumdalar 4 ydır doktora gidiyorum değişiklik olmadı bugün bende gül suyu aldım ilk defa kullanıca sonuç yazcam kızlar

şu gözenekler konusunda bir günde cildinizde değişiklik olabilceğini aklım almıyor ,en azından bir hafta 10 gün kadar etkisini gösterir bazı uygulamalar yoksa ben mi çok negatifim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…