Cilt Bakımı Ürünleri gözenekler için çilek yağı (!)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
ıyı gelıyomus ben aldım bugun sürcem ama yuze nası uygulasam yakıyomus seyreltın falan dıyolar ama seyreltmeden sursem nolurkı???? yatarken sürüp oyle yatıyım dıyorumsempatiksalakcinni

baya bı seyrelttım ama yınede yaktı 15 dk sonra boyle beyaz beyaz kabarmaya basladı bende yıkadım

canım ya dikkat et... benim de birkaç açık gözeneğim var ama hiç bi şi denemedim senin başlığın
dikkatimi çekti... yağ sonuçta, bi uzmana danış ya da nette araştır... kabarcık diyorsun bak eyvahedigeldismile arkadaşımın gözenekleri çok açık, doktora gitti, bir sürü krem vermiş...
6ayda cilt yenileniyorumuş... böyle yapıp fayda görenler de var... sen de git istersen

bende duymuştum onu ama sana öyle olduysa kullanmym ben korktum pervin dinçere randevu aldım inş bişe yapar küçük şuan görnmüyo pek ama büyümesnden korkyrmmm

annemin cildi cok güzel , yazlari hep taze cilegi ezip yüzüne maske olarak uyguluyor, gözenekleri piril piril. cilek yagini daha hic duymadim...hatta bende cilek ezip yüzüme süreyimm bu ara, tazesi yagindan daha cok etki yapiyordur bence, icinde vitamini ve asitleri mevcut cünkü daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…