- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorması ayıpda sodayla nasıl yıkıosunuz anlamadım.gozunuzu faln yakmıomu.pamuga dokup sılsek olmazmı
buz halinde soda bende uyguluyorum ama dayanamıyorum ya... kıpkırmızı oluyo suratım bide acıma hissi gelio ardından.. yasmaya ve sit olatını bikaç ay denedim hiç bi etkisi olmadı gözenekler için.. buz ve bu yaşmaya sacmalıgı sadece bikaç dakikalık yada yarım saatlik bi dirilik veriyo cilde sonra cilt yine eski haline dönüyo salıyo kendini.. Kızlar ben bişey merak ediyorum.. kil almak istiyorum ama aktardan degil.. eczanelerde satılıyomu.. benim eczacımda yoktu çünkü
o şeikledede yapabilirsin tabi..ben avucuma dökp yanaklarıma sürüyorum.elmacık kemiklerine falan.yani gözüme değdirmeden.sorması ayıpda sodayla nasıl yıkıosunuz anlamadım.gozunuzu faln yakmıomu.pamuga dokup sılsek olmazmı
canım annem de dedi bana öle yapma direk dieklava: buzu bi poşetin içine koyun mesela öle yapın ya da benim gibi eski spreyli bi şişenizin içine asidi kaçmış maden suyunu dökün buzdolabında saklayın daha ferah oluo hem canınız yanmıo soğuuk die:roflol: ben de nivea tonik vardı freshen up o bitmişti kutusunu yıkamıştım onun içine koydum kullanıorm yüzümü temizledikten sonra fıs fıslıorm normalde buzla yaptığımda sonradan yıkıodum kızartıodu ama bu kızartmıo yüzümü o yüzden kuruyunca nemlendiriorm bittihihoyyyt
bir de beyaz kil maskesi deneyin arkidisleeeer kaydirigubbakcemile3 gozenekleri kucultuyo gamyoncuiremsu
bugün msn'de annemle konusuyorum anlattım "anne ben böle böle yapıom kızarıp bozarıyorum" dedim demez olaydım basladı gene yüzünü mahvetceksin söyle olcak böyle olcakkaydirigubbakcemile :mymeka: oda bugün tam senin dedigini dedi.. "madem cok meraklıymışım yüzüme abuk subuk seyler sürmeye bari caımı acıtmadan spreyliyerek yapaymısım":roflol: saol canım sanada.. ve özellikle annemekaydirigubbakcemile