- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.941
ladycim senden birşey rica edeceğim ben tca yapıyorum biliyosun.bana haftalık olarak yağ olarak ne kullanmam gerektiğini yazabilirmisin tatlım cildim normal lekelrim vardı tca dan sonra hafifledi birde hangi yağları alıyım yazabilirmisin hepsini cnm şimdiden teşekkur ederim sevgiler
Pirinç kepeği, nar çekirdeği, macadamia alıp; başka bir şişe veya kapta eşit karıştırıp kullanabilirsin
yazdıklarınızı okudum..ben de sigara kullanan biri olarak artık yavaş yavaş cilt rengimin değiştiğini ve yüzümde bir iki küçük cilt lekesi oluştuğunu farkediyorum..yazdıklarınızı okudum ve çok hoşuma gitti :) ama şunu anlayamadım..karaüzüm çekirdeği kremi ve kayısı çekirdeği kremine 2 ampul e vitanimi kırıp günlük nemlendiricimizi hazırlıyoruz ve sabah akşam kullanıyoruz... kara üzüm çekirdeği yağı, nar çekirdeği yağı ve prinç kepeği yağı ile de hafta da 2 gün kullanabileceğimiz bir bakım yapıyoruz..buraya kadar umarım doğru anlamışımdır :) ozon yağına başladım demişsiniz lekeler ve göz altı morlukları için ...bunu nasıl yada ne sıklıkla kullanacağız..rica etsem yardımcı olurmusunuz.. teşekkürler
Evet yağ karışımı yapıyoruz. Ozolanmış yağ, yani ozon yağı hem antiseptik özelliktedir hemde dolaşımı hızlandırır. Bunun için göz altı morluklarını yada cilt dolaşım problemlerini düzenliyor. Haftada 1 kullanımı yeterli olur
merhaba,
ozon yağını bir türlü bulamıyorum ladysubaru , Diğer önerilerini tca , yağları , sürekli kullanıp sessiz takipçilerindenim.
ama lütfen ozon yağı konusunda güvenebileceğim bir yer önerirmisin? Doa da maalesef yok
Tatlım bende en doğru kıvamda olanını onlarda bulup almıştım, hatta resmen depolamıştım
ladycim geçen seneden beri önerdiğin macidemia yağı, e vitamini, nar çekirdeği yağı,hindistan cevizi yağı,shea butter yağı, melisa kremi,ozon yağı,gül suyunu kullanıyorum ve sanırım tonik kullanmam gerekiyor ,ben 35 yaşındayım beyaz tenli kuru ama arada sırada alnımda ,çenemde ve buruna yakın olan yanak kısmımda sivilce çıkıyor acaba karma mı ki ,şimdi senin bloğun dahil burda yazdığın bütün yazılarını okudum sanki glikolik asitli tonik bana uygun gibi geldi hani yaşlanmaya başlayan cilt için iyi demişsin ben nasıl bir tonik hazırlayayım %10luku gül suyu ile karıştırırsam çok mı seyreltmiş olurum ha birde hassaslık var yüzümde, yoksa almışken %25 lik mi alsam onu mu karıştırsam gül suyu ile karar veremedim benim ihtiyacım yavaş yavaş cildim toparlansın lekeler açılsın aydınlansın istiyorum yani acelem yok ve kırışıklıklarada çözüm olsun istiyorum ve senin vereceğin cevaba çok ihtiyacım var, biliyorum bu konuyla ilgili çok soru gelmiştir sana ama inan ki sana sormadan 2 gündür forumu aratıyorum soruma cevap bulamadım en iyisi lady subaruya sormak dedim yani seni sık boğaz yapmak istemedim ama bulamadım işte şimdiden teşekkürederim
Başlangıç için gayet güzel olur. %10 glikolik asit ile gül suyu karıştır kullan, cildinin tepkisini ölçelim daha sonra tekrar bakarız oranı yükseltsek mi acaba diye
çok güzelmiş
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Çok işime yarayacak teşekkürlerrrr....
ladysubaru merhaba canım bana yardım eder misin elimde bi kaç tane yağ var krem e vitamini falan var bu yağların hepsini bi kremde karıştırsam da hepsini toptan yüzüme sürsem otomatik olmaz mı yağları sade şekilde yüzüme sürünce yatamıyorum yastığa falan sürülüyo.elimdekileri yazayım şimdi
nar çekirdeği yağı
kayısı çekirdeği yağı
pirinç kepeği yağı
kara üzüm çekirdeği yağı
melisa kremi
mecitefendi kayısı çekirdeği kremi
e vitamini doadan
ve sebamedin güneş kremi
Üzgünüm hepsini karıştırmak olmaz, ne o öyle yahu bulduğunu karıştır sonuç mucize mi olur? yok öyle bir durum :)
Vitamin ve krem karışacak.
Yağlar karışacak.
Güneş kremi nemlendirici öncesi veya sonrası kullanılabilir ama arka arkaya değil!
Cilt ilk sürüleni absorbe ettikten (emdikten) yaklaşık 15-20dk sonra sürülecek
Hepsinin kullanım zamanları ilk sayfada yazdığım gibi