Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Pirinç kepeği, nar çekirdeği, macadamia alıp; başka bir şişe veya kapta eşit karıştırıp kullanabilirsin

Evet yağ karışımı yapıyoruz. Ozolanmış yağ, yani ozon yağı hem antiseptik özelliktedir hemde dolaşımı hızlandırır. Bunun için göz altı morluklarını yada cilt dolaşım problemlerini düzenliyor. Haftada 1 kullanımı yeterli olur

Tatlım bende en doğru kıvamda olanını onlarda bulup almıştım, hatta resmen depolamıştım 2 tane şu an buzlukta duruyor. Bir ara görüş bakalım ne diyecekler

Başlangıç için gayet güzel olur. %10 glikolik asit ile gül suyu karıştır kullan, cildinin tepkisini ölçelim daha sonra tekrar bakarız oranı yükseltsek mi acaba diye

Teşekkür ederim

Çok işime yarayacak teşekkürlerrrr....
Teşekkür ederim.

Üzgünüm hepsini karıştırmak olmaz, ne o öyle yahu bulduğunu karıştır sonuç mucize mi olur? yok öyle bir durum :)
Vitamin ve krem karışacak.
Yağlar karışacak.
Güneş kremi nemlendirici öncesi veya sonrası kullanılabilir ama arka arkaya değil!
Cilt ilk sürüleni absorbe ettikten (emdikten) yaklaşık 15-20dk sonra sürülecek
Hepsinin kullanım zamanları ilk sayfada yazdığım gibi

Bu ürün hakkında yorumlarınızı alabilirmiiyim kızlar, özelden yazıyorum:)

Son düzenleme:
Merhaba :) Ben 2 e vitamini ampülünü nemlendiricime(50 ml kadar) kattım. Acaba böyle ne kadar süre kullanabiliriz . Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba :) Ben 2 e vitamini ampülünü nemlendiricime(50 ml kadar) kattım. Acaba böyle ne kadar süre kullanabiliriz . Şimdiden teşekkür ederim :)

Dolapta tut güzelim ki bozulmasın. Ne kadar hızlı bitirirsen o kadar iyi
Bu sebeple az miktarda hazırlayın ki çabuk bitirebilin.
Mesela miktar yüksek olduysa bu nemlendiriciyi hem el, hem vücut hem yüz için kullanarak tüketimini hızlandırabilirsin

lady merhaba,
blogunu ve mesajlarını neredeyse didik didik ettim. sonuçta cilt canlı birşey. bi yeri yaparken diğerini bozmaktan çok endişe ediyorum. ve artık bu son teşebbüsüm. yine beceremezsem bırakıcam cildim için birşeyler yapmayı. yoruldum çünkü artık. umarım tecrübelerini benimle de paylaşırsın. ben sana önce sorunumu-sorunlarımı söylemek istiyorum.
açık buğday tenliyim. yüzümden en az ikisi hiç eksik olmayan kistik sivilcelerim, siyah noktalarım ve küçük yağ bezelerim var. yanaklarımda dudak kenarlarımda. sivilceler savaşmak nispeten daha basit diğerleri tüm suratta olduğu için nokta atışı yapamıyorum. sonra da yüzüm kızarıyor. bu sefer cilt sadece bakıldığında sağlıklı gibi gözükse dekolte ve boyunla arasında ciddi renk farkları ortaya çıkıyor. kozmetik ve dermokozmetiklere bağladığım umut, işgal ettikleri dolaplar ve verdiğim paralardan usandım. senin yazıların ve araştırmalarımla -sanırım artık hepimizin- doğal kozmetikçisinden alışveriş yaptım. yüzümü, kullandığım salisilik asitli dermokozmetik ürünümle temizlemeyi bırakıp bebek şampuanıyla temizlemeye başladım. sabunlar çok fena yapıyor. tonik olarak uygun ölçüde seyrelttiğim çay ağacı yağını yüzümü sürüp emmesini bekliyorum. ve ardından pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağıyla yüzümü nemlendirmeyi düşünüyorum. yara gibi olan sivilcelerimin üzerine de kantaron yağı sürüyorum. benim sana oluşturmaya çalıştığım bu rutinim hakkında sorularım olacak.
sivilcelerle savaşmak bi nebze daha kolay çünkü sayılı. ama siyah nokta ve o yağ bezeleri sinir bozucu. bu iki yağın karışımı bunların artmasına ve sivilcelenmeye yol açar mı. bir de kil aldım. onu da yeşil çay ile yapmayı düşünüyorum. bu yaptıklarım yüzümü iyice kızartırmı. ve ben porselen gibi ton farksız bir cilt için başka ne yapabilirim.
şimdiden teşekkürler.

Kuzum acilen o şampuanı bırak ve gidip bi eczaneden sebamed'in sabununu al.
Bu sivilceli ciltler için olanı.

Yağ bezelerinin çok farklı tipleri var şimdi ne söylesem uygun olmaz.
Bu sabun siyah noktalarını temizler ve oluşumunu engeller, sivilcelerin iyileşmesini hızlandırır.
Lütfen sabah uyandığında ve gece uyumadan önce köpürtüp masaj yaparak temizle cildini.
Bundan ve yeşil (kompakt) olanından var bende de dönüşümlü kullanıyorum.
Pirinç kepeği ve nar çekirdeğine devam et.
Birde cildine uygun nemlendirici kullanman gerek su bazlı olmasına dikkat et.
1 ay geçsin duruma tekrar bakıp değerlendirelim olur mu?

canım cuma gününden beri pirinç kepeği ve narçekirdeğini kullanıyorum. tavsiyenle bugun macadamia da sipariş edicem. yara şeklinde en az 1 ay benimle kalması beklenen akne lekem bildiğin tatlış talış gidiyor:) nemlendirici olarak yves rocher pure system serisinin kremini aldım. sabah da onun toniğini kullanıyorum. malum yağlar baya bi kokuyo. eşim iki gündür evde bu ev kızartma kokuyor diye kokunun kaynağını arıyor:))sebamed evde var bana iyi gelmemişti. banyoya transfer ettim. kullanılmamış bir lavanta sabunum var. ona başlasam daha mantıklı olucak herhalde o zaman. durumdan haberdar edicem seni ve okuyan herkesi. tecrübene sağlık subaru! :)

Nar çekirdeği yağının kokusunu benzetmiş demek
Sebamed nasıl iyi gelmez kesin 2-3 kullanıp kenarı attın değil mi seni seni hemen düzenli kullanıma geçir onu
Diyorum ya 2006 yılından beri düzenli kullanıyorum, unutmayın her ürünün etkisini ve sonucunu düzenli kullanımda alırsınız.
Sebamed'e devam et sen dinle beni.
Öpüyorum

ladysubaru canım elimde olan
macidemia yağı bu 4 ünü doadan daha önce almıştım ve haftalık rutinli şekilde kullanıyorum
nar çekirdeği yağı
ozon yağı
e vitamini

ve bugün gelen siparişlerim ise şunlar
argan yağı
pirinç kepeği yağı
baobab yağı
karaüzüm çekirdeği yağı
%25 lik glikolik asit (bunu tonik olarak düşünüyorum ama malesef lavanta suyunu sipariş etmeyi unutmuşum)

şimdi gelelim soruma o kadar çok yağ var ki nasıl bir rutinde kullanayım ,benim cildim kuru ve hassas ve beyaz tenliyim haifde olsa kılcal damarlarım var yüzümün bazı yerlerinde özellikle burun kanatlarımda , ve şu glikolik asiti tonik olarak kullanmayı çok istiyorum (özellikle kırışıklık için yaşım 34) neyle karıştırsam ,geçen seneden yine doadan aldığım yarım şişe gül suyum var bana yardımcı olabilirmisin

Lady benimde bir sorum olucak tekrar , yüzümün bazı yerlerinde kuruluk oldu bu glikolik asitli tonikden mi nane sabunundan mı anlayamıyorum , ama neden böyle oldu acaba oralar mikropeeling şeklinde soyulcak diye mi yoksa nane sabunu yağlı ciltler içinmiydi

ha ha bende bunun müdavimiyim çokk hoşuma gidiyoo boşuna 50 ml lik şişelere dünya para vermeyi bıraktım ve benim cildim
inanılmaz yağlı yani o derece daha önce kullandıklarım kurturken bunda öyle bi sorun yok en sevdiğm yanı bu malum yağlı cilt olunca tüm ürünler keçe gibi kurutuyooo

lady cim bugün siparişlerim geldi macadamia yağı,kara üzüm çekirdek yağı,prinç kepeği yağı, bu yağları nasıl kullanayım ?
hindistan cevizi yağı saçlarım için, shea butteri eller ve sert olan dizlerim için aldım ayrıyettende hediye olarak saç toniği yollamışlar saolsunlar varolsunlar şimdiden saol

Konunun ilk mesajında yazıyor tatlım

ladysubaru canım nerelerdesin

Buradayım aa ne o ağlak surat n'oldu?

ladysubaru canım 195. sayfada sorum var bi bakarsan sevinirim ürünlerim ve ben seni bekliyoruz canım

ladysubaru canım 195. sayfada sorum var bi bakarsan sevinirim ürünlerim ve ben seni bekliyoruz canım

Kuzum bak cevaplamışım ve ayrıca cilt temizliğin önemli lütfen acilen sebamed kompakt sabun al ve kullanmaya başla
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=523146&p=33665005#post33665005

Son düzenleme:
konuyu yeni keşfettim geriye gidip hepsini okumaya çalışacağım ama ben okuyana kadar derdimi söyleyeyim belki bana da bir çözümünüz vardır :) benim gözeneklerle başım fena halde dertte. gözümün altında yani tam olarak yanaklarımın üzerinde nokta nokta görünen hatta hala bunlar siyah nokta mı gözenek mi diye düşündüğüm noktalar var ve oldukça fazlalar. pudra veya fondoten sürmeden dışarı çıkmak dahi istemiyorum ki zaten kızarıyor o bölgem. bu sorunu olan ve çözümünü bulan varsa bekliyorum lütfen :)

. Canım ladysubaru yağ ürünlerim çoğaldı bunlar icin bana günlük nasıl kullanacağımı söyler mısın

kızlar kilo verdikçe yanağımda şakağıma yakın bölgede derin gamzelerim oluştu var mı çözümü hodan yağı dolgunluk veriyor dendi bende kullandım ama doldurmadı beni varmı çözümü olan =)

Merhabalar
Lady sana birşey sormak istiyorum. Ben de hem lekelerimi açmak hem de hala kullanmak zorunda olduğum sivilce kurutucu ürünlerin cildimdeki tahribatını onarmak ve cildimi nemlendirmek ve ayrıca hatırlıyor musun bilmiyorum ama geçen kış kimyasal peeling yapayım derken yüzümde leke kalmıştı; bu lekeyi de açmak için yağ karışımını kullanmak istiyorum. Yağ karışımı sivilceye meyilli olan cildimi yağlandırıp yeni sivilceler çıkarır mı? Geçirmek için çok uğraştığım sivilce lekelerinin üstüne yenilerinin oluşması benim en büyük korkum :18::18::18:. Çünkü cildime en hafif nemlendirici krem kullanmaya bile korkuyorum artık (sivilce sorunu yaşayanlar çok iyi bilirler) Senden pirinç kepeği, nar çekirdeği ve kara üzüm çekirdeği yağ karışımlarını özellikle sivilceli ciltler kullanabilir mi? nasıl kullanması gerekir? bir kez daha anlatmanı rica ediyorum. Eğer farklı bir püf noktası yoksa ilk sayfada anlattığın gibi yağları karıştırıp haftada 1 gün kullanarak başlamak istiyorum. Ne dersin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…