Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ladysubaru benim cildime uygun neler kullanmalıyım sence?
sanırım karma bir cildim var alnımda ve yanaklarımda ve dudak altında bazen sivilce çıkıyor, ama sivilceli bir yüzüm yok genelde, yüzümde ton farklılıkları ve lekeler var.
senin önerdiğin şeyleri ben de kullanabilir miyim acaba ?

Son düzenleme:
ladysubaru benim cildime uygun neler kullanmalıyım sence?
sanırım karma bir cildim var alnımda ve yanaklarımda ve dudak altında bazen sivilce çıkıyor, ama sivilceli bir yüzüm yok genelde, yüzümde ton farklılıkları ve lekeler var.
senin önerdiğin şeyleri ben de kullanabilir miyim acaba ?

:KK3:Elbette kullanabilirsin.
İlk yazdığım mesajı ve diğer sayfalarıda okumalısın, sonra aklına takılan olursa sor lütfen:KK34:

Kızlar bir şey sorucam...
Ne zaman kollarıma boynuma yüzüme sürsem şu koruyucuları aşırı sıcaklarda sırıksıklam olduğumda illaki o kremler dışa vuruyor kendini sizdede böyle bir şey oluyor mu ?

Kızlar bir şey sorucam...
Ne zaman kollarıma boynuma yüzüme sürsem şu koruyucuları aşırı sıcaklarda sırıksıklam olduğumda illaki o kremler dışa vuruyor kendini sizdede böyle bir şey oluyor mu ?

Evet tatlım bir miktar oluyor ama benim solait ile pek yaşamadım bu sorunu, ben sabah uyandığımda duşumu yapar kurulanır sürerim :KK34:
Gün içinde bu ara pek güneşe çıkmıyorum öğlen gibi ince olarak sürüp yediriyorum sorun olmuyor.

Son düzenleme:
Canım ben bepantenin içine ampulu ekleyip kullandım ve inanılmaz memnunum.
Senin formülüde annem deneyecek:KK16: yalnız sadece kayısı kremini bulabildim :KK50:o yeterli olur mu :KK56:
üzüm çekirdeği kremi ne işe yarıyor ?

nette böyle yazıyor .

Mecitefendi Kara Üzüm Çekirdeği Kremi
cildin bağ dokusunda bulunan kollajeni sağlamlaştırır, deriyi dinçleştirir.
Besleyici, onarıcı, nemlendirici özelliği olan bu krem zengin içeriği
ve hafifliğiyle yaşlanma etkilerini azaltır.
Cilde çabuk nüfus eder, cildi derinlemesine nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur.
Yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltır.

Son düzenleme:
Kbakmayin alinti yapamiorum telden griorum biraz karisik olucak.. Lady cok tsk ederim sorularima cvp verdgn icin tavsiyelrini dinlicem ihlamur soran ark canim ihlamuru kaynat icine limon sik istedgn miktarda yuzun. Kurysa bir damla degilse sik bi cay kasigi sonra bir tane elmanin suyunu cikar onuda icine dok dolapta muhafaza et her hfte yenile bunu aksamlari yuzunu yikadktan sonra sur bunu pamukla gozunun altna surme hem yuz rengi aciyormus hem lekelri ben kullanili 3gun oldu ama yuzumu cok guzel yapti pasparlak bebek gbi oldu ben bunun yaninda bi leke gderici krem kullaniodum iki haftadr mukemmel bi krem izlerim geciyor son olarak _UA topici mesgul etme sama sapan dusuncelernle

yağ karışımının dışında bunu da uygulasak cildi yormuş olurmuyuz acaba:44:

Senin formülüde annem deneyecek:KK16: yalnız sadece kayısı kremini bulabildim :KK50:o yeterli olur mu :KK56:

nette böyle yazıyor .

Cilde çabuk nüfus eder, cildi derinlemesine nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur.

Canım onların yazdıklarına pek takılmayın bu kremleri alırken tek amacım yağsız olmalarıydı evigenide içine ekledik tamir edici hale geldi:KK16:

yağ karışımının dışında bunu da uygulasak cildi yormuş olurmuyuz acaba:44:

Tatlım sen benim önerimle devam et kafanı karıştırma memnun kalmazsan 2-3 ay sonra bunu denersin:KK34:

Son düzenleme:

nette böyle yazıyor .

Bepanten ve evigenden memnunum demişsin nasıl etkileri oldu sende. Bende yeni bitirdim ama gözle görülür bi fark göremiyorum cildimde:KK43:

Evet tatlım bir miktar oluyor ama benim solait ile pek yaşamadım bu sorunu, ben sabah uyandığımda duşumu yapar kurulanır sürerim :KK34:
Gün içinde bu ara pek güneşe çıkmıyorum öğlen gibi ince olarak sürüp yediriyorum sorun olmuyor.

Bende bunu bitirdikten sonra birde solaiti deneyim bakayım belki onda bu kadar olmaz ne şanssızım ya :KK43:
Zaten koruyucu sürüp çıkıyorum ten rengimi korumak için ama esmerleşiyorum yine .Zaten buğday tenliyim. sabit dursun istiyorum ama yok yok yok :KK43:

Bepanten ve evigenden memnunum demişsin nasıl etkileri oldu sende. Bende yeni bitirdim ama gözle görülür bi fark göremiyorum cildimde:KK43:

Ah be kızlar bephantene krem çok yağlı geliyor bana ki yağlı birşeyi kullanmak cildi nemlendirmez sadece yağlandırır.
Keşke önerdiğim kremlerle yapsaydınız nemlendiriciyi:KK50:

Bende bunu bitirdikten sonra birde solaiti deneyim bakayım belki onda bu kadar olmaz ne şanssızım ya :KK43:
Zaten koruyucu sürüp çıkıyorum ten rengimi korumak için ama esmerleşiyorum yine .Zaten buğday tenliyim. sabit dursun istiyorum ama yok yok yok :KK43:

Canım tüm cilde kullanıyorum güneşle izmirde resmen köşe kapmaca oynuyorum pamuk gibiyim (havuz deniz sezonunu açamadım iş güç koşturmacadan, gittiğimde de güneşlenmeyi düşünmüyorum:KK19: ) :KK9:

Son düzenleme:
Ah be kızlar bephantene krem çok yağlı geliyor bana ki yağlı birşeyi kullanmak cildi nemlendirmez sadece yağlandırır.

Canım tüm cilde kullanıyorum güneşle izmirde resmen köşe kapmaca oynuyorum pamuk gibiyim (havuz deniz sezonunu açamadım iş güç koşturmacadan) :KK9:

O zaman ne yapıyorum:)
En yakın zamanda watsona gidip bi solait alıyorum :))))
Bu arada ilk önce kayısı çekirdeği kremi sonra bepantenle denedim şimdide doanın melisa kremi ile mi denesem yoksa kayısı çekirdeği kremi ilemi devam etsem bilemedim.
Birde zaten bi kaç yağ bezem vardı dahada çoğaldı buna sebep olan ne acaba :KK43: sıkılmıyorlarda gözüm hep onlarda :)

O zaman ne yapıyorum:)
En yakın zamanda watsona gidip bi solait alıyorum :))))
Bu arada ilk önce kayısı çekirdeği kremi sonra bepantenle denedim şimdide doanın melisa kremi ile mi denesem yoksa kayısı çekirdeği kremi ilemi devam etsem bilemedim.
Birde zaten bi kaç yağ bezem vardı dahada çoğaldı buna sebep olan ne acaba :KK43: sıkılmıyorlarda gözüm hep onlarda :)

Canım göz altına yağ uyguluyorsan bazı ciltler yapıyor hele hele fazla ve sık sürüyorsan, belkide bephantene yaptı bilemedimki şimdi:44:
Yüzünü kükürtlü sabunla yıkamanı öneririm :KK34:

Selam LadySubaru :) sivilce ve izlerimi bir çok ürün deneyerek azalttım baya etki gördüm ama geçen gün annem cildimi artık çok incelttiğimi söyledi artık krem kullanmaya korkuyorum açıkcası şimdi sorunum izler geçti ama küçük gözenekler oluştu yanaklarımda 2 tane karışım önerin var hangisini tavsiye edersin bana yada başka bir maske önerin varmı cildim senin gibi karma t bölgesi yağlı ve 20 yaşındayım yüzümü daha fazla yormaktan ve bozmaktan korkuyorum artık :KK43: bana yardımcı olabilirsen sevinirim

Valla ben memnunum :KK25:Gözenekler küçülmedi tabi ama cildime bir pembelik,canlılık geldi .Sende az da olsa değişim olmadı mı:26:

Canım tüm cilde kullanıyorum güneşle izmirde resmen köşe kapmaca oynuyorum pamuk gibiyim (havuz deniz sezonunu açamadım iş güç koşturmacadan, gittiğimde de güneşlenmeyi düşünmüyorum:KK19: ) :KK9:

Ben de İzmir'de gölge yerlerden gidiyorum :26: Ona rağmen biraz yandım :KK43:
Ya canım bephantene yağlı ,ilaç katagorisinde bir ilaç:KK42: ok haklısın :nazar: peki ya kayısı çekirdeği kremi çok mu zararsız :44: bak içeriğine parraffin,paraben ,parfüm ne ararsan var.

Son düzenleme:
Selam LadySubaru :) sivilce ve izlerimi bir çok ürün deneyerek azalttım baya etki gördüm ama geçen gün annem cildimi artık çok incelttiğimi söyledi artık krem kullanmaya korkuyorum açıkcası şimdi sorunum izler geçti ama küçük gözenekler oluştu yanaklarımda 2 tane karışım önerin var hangisini tavsiye edersin bana yada başka bir maske önerin varmı cildim senin gibi karma t bölgesi yağlı ve 20 yaşındayım yüzümü daha fazla yormaktan ve bozmaktan korkuyorum artık :KK43: bana yardımcı olabilirsen sevinirim

Canım cildine uygun karışımı sen seçeceksin dene bakalım ben şahsen 2. yağ karışımını tavsiye ederim:KK34:
Kil maskesi yapmalısın hem cildinin yağ salınımını düzenler hem peeling etkisi gösteriri:KK76:
Valla ben memnunum :KK25:Gözenekler küçülmedi tabi ama cildime bir pembelik,canlılık geldi .Sende az da olsa değişim olmadı mı:26:

Ya canım bephantene yağlı ,ilaç katagorisinde bir ilaç:KK42: ok haklısın :nazar: peki ya kayısı çekirdeği kremi çok mu zararsız :44: bak içeriğine parraffin,paraben ,parfüm ne ararsan var.

Valla güzelim ilaç kategorisinde bir krem kullanmaktansa onu tercih ederim ki kendi sınıfındaki kremlerle kıyaslayınca en masumlarından kendisi:KK1:

bizede söylesen ne yaptında sivilce izlerini azalttın

canım ilk olarak ibrahim saraçoğlunun maydonoz kürü ve lavanta kürü içtim bunlar vücudunuzu içten temizlemeye başlıyo bunlar sayesinde sivilcelerimden kurtuldum ve sivilce için benzamycin krem kullandım bu arada sonrada izler için madecassol ısotrexın ve la roche posay cicaplast diye bir krem kullandım en etkilisi bu krem oldu arada bal ve tarçın maskesi yaptım ve bunun dışında cildimi hep temiz tuttum her gece gül suyu yada tonikle temizledim bu saydıklarımıda hep bu siteden öğrendim ve uyguladığım şeyler tabi saydıklarım çok uzun dönemde oldu yaklaşık 4 aylık bir süreçti yüzümde baya iyileşme oldu ama dediğim gibi gözeneklerden şikayetçiyim şimdide onları kapatmam lazım bu arada kırmızı kantaron yağıda izlere iyi geliyor zararı varmı bilmiyorum ama 3 kez sürmüştüm yüzümde bi ize ve iyi geldi yardımcı olabildiysem sevinirim :)

Canım cildine uygun karışımı sen seçeceksin dene bakalım ben şahsen 2. yağ karışımını tavsiye ederim:KK34:
Kil maskesi yapmalısın hem cildinin yağ salınımını düzenler hem peeling etkisi gösteriri:KK76:

ewet en kısa zamanda kil maskesini denicem bi o kaldı zaten yapmadığım :) peki toz olarakmı alayım içine yağ falan ekleyip kendimmi hazırlayım yoksa krem şeklindemi

ewet en kısa zamanda kil maskesini denicem bi o kaldı zaten yapmadığım :) peki toz olarakmı alayım içine yağ falan ekleyip kendimmi hazırlayım yoksa krem şeklindemi

Canım toz şeklinde olanı yada çakıl taşı gibi olanlardanda alabilirsin bende bunlardan alıp kendim hazırlıyorum:KK34:

Bir fark olmadı valla canım :KK50:
Bi süredir kilide kullanıyorum ondada istediğim noktaya gelemedim..
Cildim bi süredir sorunlu...Siyah noktalarım var yağ bezelerim var göz altlarımda morluklar var...
Demek istediğim bi hafta sonra denize gidicem ve bu halde durmak istemiyorum e denize giderken makyajda yapılmaz:))))) bu bb kremini güneşlenirken denize girerken kullansam çok belli olurmu makyajlı gibi olurmuyum...

X