- Konu Sahibi minikkedicik
Amwayin cilt bakım ürünlerini tavsiye edebilirim.....:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim eşim amway üyesi olduğu için artistrynin ürünlerinden gözenek temizleyici jelini şiddetle tavsiye ederim aynı zamanda sıkılaştırıyor..diğer ürünleri içinde yardımcı olurum özele msj atabilirsiniz
sevgiler herkese
bütün mesajlarına baktım her mesajında amway övüp satmaya çalışıyosun almak isteyenler özelden ulaşsın falan. reklam kokan hareketler bunlar çok ayıp.
hiç de inandırıcı gelmedi yapmaya çalıştığın. git ticaretini başka yerde yap
sana katılıyorum arkadaşım.almak isteyen zaten bulup alır.böyle reklamlara gerek yok.burası bir fikir alış verişi sitesi satış yeri değillll...
bütün mesajlarına baktım her mesajında amway övüp satmaya çalışıyosun almak isteyenler özelden ulaşsın falan. reklam kokan hareketler bunlar çok ayıp.
hiç de inandırıcı gelmedi yapmaya çalıştığın. git ticaretini başka yerde yap
loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı losyon aldın bi hafta oldu hemen etkisini göstermez sanırım şişeyi bitirince belli olur diye düşünüyorum..inş işe yarar..
ben bir ürün almıştım buraya yazmıştım hatta bioderma sebium-pore refiner
bir süre düzenli kullandım hiçbir etkisini görmeyince bıraktım artık haftaiçi makyaj bazı olarak sadece burnuma kullanıyorum. yağlanmayı çok iyi engelliyor bu kesin ama başka bir olayı yok. ben hala benekli bir danayım.
bu arada gözenekle beraber yağlanma problemi yaşıyorsunuzdur büyük ihtimalle. tonik olarak maden suyu denemenizi önerrim çok ucuz bir şey, bir zararı da yok belki size de yarar. yalnız marka ve içerik önemli. ben akmina zengin mineralli kullanıyorum. her sabah yüzümü jelle yıkadıktan sonra göz çevrem hariç maden suyuyla siliyorum birkaç dk kurumasını bekleyip sonra pudramı sürüyorum. yağlanmayı azalttı bende. yağ salgısı azalınca gözenekler de genişlemiyor haliyle.
Kızlar selam benim cildim normalde normal karma bir cilt. ama son haftalarda yanaklarım delik delik oldu. sivilce sorunum da yok yalnız yanaklarım hep kızarır kızarıklık sorunum var. bu gözenekler için ne yapabilirim bir önerisi olan var mı? Cilt bakımı için clinique kullanıyorum. DDML,Peeling,Yüz yıkama jeli ve toniği.sephoradan pore minimizer aldım ama sürmediğim zaman yine genişliyorlar.sürdüğüm zaman normale dönüyor. anlamadım gitti.????