Cilt Bakımı Ürünleri gözenek sıkılaştırıcı yardımm

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben önce yüzüme buhar uyguluyorum hatta suyun içine adaçayı,papatya gibi bitkiler attığınızda daha güzel oluyor ardındanda yumurta beyazını şekerle karıştırıp yüzüme sürüyorum kuruyunca ılık suyla temizliyorum bu maske sıkılaştırmada ve gözeneklerin azalmasında ço etkili oluyor hatta yüzüm o kadar aydınlık görünüyorki pahalı bir bakımdan çıkmış hissi veriyor.son olarakta tonik ve nemlendiriciyi uyguluyorum.

ben de başlık açmıştım bununla ilgili. tonik önerisi istemiştim.
la roche posay effaclar tonik aldım(37 tl mavi şişe) ve kesinlikle hiç bir etkisini görmedim. yüzümün temizliğini asla aksatmam ayda bir de bakıma gidiyorum. toniği de nasıl kullanmam gerektiğini biliyorum.

bunu al diyemem ama la roche posay sözde sıkılaştırıcı mikro soyucu bilmemne toniğinin bi nanesi yok.
eczaneden o toniği alırken satan kız babe tonik önermişti akneli ciltler serisinden. ama denemedim bilemem. az para da değil hanibilmiyorumkismile

ben 3 gün önce Roc'un sıkılaştırıcı toniğini kullanmaya başladım.

şişesi 34 tl.

faydası olursa yazacağım hemen :)

arkadaşlar benim eşim amway üyesi olduğu için artistrynin ürünlerinden gözenek temizleyici jelini şiddetle tavsiye ederim aynı zamanda sıkılaştırıyor..diğer ürünleri içinde yardımcı olurum özele msj atabilirsiniz
sevgiler herkese

bütün mesajlarına baktım her mesajında amway övüp satmaya çalışıyosun almak isteyenler özelden ulaşsın falan. reklam kokan hareketler bunlar çok ayıp.
hiç de inandırıcı gelmedi yapmaya çalıştığın. git ticaretini başka yerde yap

bütün mesajlarına baktım her mesajında amway övüp satmaya çalışıyosun almak isteyenler özelden ulaşsın falan. reklam kokan hareketler bunlar çok ayıp.

sana katılıyorum arkadaşım.almak isteyen zaten bulup alır.böyle reklamlara gerek yok.burası bir fikir alış verişi sitesi satış yeri değillll...

evet bunlar yasaklanmalı hatta. burada kullandığımız ürünleri birbirimize öneriyoruz, hep beraber güzelleşelim diye uğraşıyoruz! kullanmadığı ürünü nasıl tavsiye ediyor hadi onu geçtim bi de hemen satmaya çalışıyor. gerçekten satın alıp kullanıp faydasını görenlere bile inanasım gelmiyor artık. eczanede markette satılan ürünleri almak istiyorum birilerinin sattığı markaları almak istemiyorum. güvensizlikten değil haa bu zorla satma huyları yüzünden! kullanmadığınız şeyleri sırf para kazanmak için önermeyin ya!

konuya dönersek, gözenek konusunda ben de dertliyim. öncerlikle çok iyi temizleyen bir jeliniz olmalı gözenekleri derinlemesine temizlemeli. pek çok kişi tonik kullanıyor ama ben çok tonik denedim kurtulamadım gözeneklerden. bugün forumda okudum bir bayan bioderma sebium pore refiner diye bir ürün kullanmış. ben de eczaneden aldım bugün. gözenek küçültücü ve yağlanmayı kontrol edici krem benzeri bir ürün. 30mL 49 tl. olumlu olumsuz fikirlerimi yazıcam tekrar.
ayrıca eczacı bayan darphin in buna benzer bir ürününü önerdi o 15 mL 55 tl idi o yüzden ben biodermayı aldım. ama eczacı darphin daha etkili dedi. eğer böyle bir bütçe ayırabiliyorsanız eczaneye gidin ve danışın cilt tipinizi tespit edip uygun ürün önerirler. tam geçirmese de etkili ürünler var tabi parası olana.mafoldumben:sm_confused:

gözenek bakımı için shiseido pureness serisi... özelliklede pureness pudrası... zaten bu pudra cilt bakım ürünlerinin arasında yer alıyor ve gözenek görünümünü minimize ediyor, yaz ayları içinde çok uygun hafif bir pudra. ben uzun süredir kullanıyorum, ve memnunum.

kızlar estee lauder idealist, fakat çok düzenli kullanmanız gerekiyor. ve Kullanımdan önce mutlaka peeling veya tonik kullanmak lazım, gözenekler iyice açık olmalı. Faydasını gördüğüm tek ürün diebilirim ama şu ara üşendiğim için kullanamıyorum o sebeple eski haline döndü. Gözle görülür fark olmuştu, erkek arkadaşım bile farketti :roflol:

benim bi arkadaş trans vital kullanıyor.tekin acar dan alıyordu.ama sanırım epey pahalı bişey.

ben garnier kullanıyorum ve de memnunum

arkadaşlar ben de eczaneden babe marka tonik aldım, eczacı kadın tavsiye etmişti.3gündür kullanıyorum biraz fark var gibi

loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı losyon aldın bi hafta oldu hemen etkisini göstermez sanırım şişeyi bitirince belli olur diye düşünüyorum..inş işe yarar..

ben onu kullandım bir şişe bitti 2. şişeyi yarıladım hiç bi etkisi yok! ama hala umutluyum niyeyse mafoldumben sanırım en iyisi profesyonel cilt bakımı yaptırmaK zemuszemus

Kızlar selam benim cildim normalde normal karma bir cilt. ama son haftalarda yanaklarım delik delik oldu. sivilce sorunum da yok yalnız yanaklarım hep kızarır kızarıklık sorunum var. bu gözenekler için ne yapabilirim bir önerisi olan var mı? Cilt bakımı için clinique kullanıyorum. DDML,Peeling,Yüz yıkama jeli ve toniği.sephoradan pore minimizer aldım ama sürmediğim zaman yine genişliyorlar.sürdüğüm zaman normale dönüyor. anlamadım gitti.????

Gözenekle alakalı ürünler kullanıldığı sürece etkilidir. Tedavi edici herhangi bir ürün yok diye biliyorum ben.

ben bir ürün almıştım buraya yazmıştım hatta bioderma sebium-pore refiner
bir süre düzenli kullandım hiçbir etkisini görmeyince bıraktım artık haftaiçi makyaj bazı olarak sadece burnuma kullanıyorum. yağlanmayı çok iyi engelliyor bu kesin ama başka bir olayı yok. ben hala benekli bir danayım.

bu arada gözenekle beraber yağlanma problemi yaşıyorsunuzdur büyük ihtimalle. tonik olarak maden suyu denemenizi önerrim çok ucuz bir şey, bir zararı da yok belki size de yarar. yalnız marka ve içerik önemli. ben akmina zengin mineralli kullanıyorum. her sabah yüzümü jelle yıkadıktan sonra göz çevrem hariç maden suyuyla siliyorum birkaç dk kurumasını bekleyip sonra pudramı sürüyorum. yağlanmayı azalttı bende. yağ salgısı azalınca gözenekler de genişlemiyor haliyle.

ben bir ürün almıştım buraya yazmıştım hatta bioderma sebium-pore refiner
bir süre düzenli kullandım hiçbir etkisini görmeyince bıraktım artık haftaiçi makyaj bazı olarak sadece burnuma kullanıyorum. yağlanmayı çok iyi engelliyor bu kesin ama başka bir olayı yok. ben hala benekli bir danayım.

bu arada gözenekle beraber yağlanma problemi yaşıyorsunuzdur büyük ihtimalle. tonik olarak maden suyu denemenizi önerrim çok ucuz bir şey, bir zararı da yok belki size de yarar. yalnız marka ve içerik önemli. ben akmina zengin mineralli kullanıyorum. her sabah yüzümü jelle yıkadıktan sonra göz çevrem hariç maden suyuyla siliyorum birkaç dk kurumasını bekleyip sonra pudramı sürüyorum. yağlanmayı azalttı bende. yağ salgısı azalınca gözenekler de genişlemiyor haliyle.

İlginç kadınların gözenek sorunu olduğunu hiç görmedim...Daha çok 50 ve üzeri yaştaki amcaların gözenekli kocaman burunları olur.Iyyykk..:KK53:Ama ne porlar gözenekler..çileğin noktaları gibi..Tamam konuyu kapatıyorum...:KK30:

Kızlar selam benim cildim normalde normal karma bir cilt. ama son haftalarda yanaklarım delik delik oldu. sivilce sorunum da yok yalnız yanaklarım hep kızarır kızarıklık sorunum var. bu gözenekler için ne yapabilirim bir önerisi olan var mı? Cilt bakımı için clinique kullanıyorum. DDML,Peeling,Yüz yıkama jeli ve toniği.sephoradan pore minimizer aldım ama sürmediğim zaman yine genişliyorlar.sürdüğüm zaman normale dönüyor. anlamadım gitti.????

Geçici çözümler yerine beslenmene dikkat etmek daha kalıcı sonuçlar verebilir...Belki de yağlı besinleri fazla tüketiyor olabilirsin ya da abur cuburu..Hazır gıdaları yememeye çalış..Aaaaa unutuyordum ruh halinin de etkisi olabilir cilt üzerinde stres ve üzüntü yağlanmayı artırır..

Son düzenleme:
X