• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler gözenek sıkılaştırıcı? bu ürünü kullanan var mı yorum lütfen???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lahanabebekk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
288
4
16
Sakarya
arkadaşlar gözeneklerim biraz açıldı beni rahatsız ediyor.makyaj yapmadığım halde nıye böyle anlamadım.çok hafif ve nadir makyaj yaparım.araştırma yaptım.en kısa zamanda maden suyunu kullanacağım.ama bir ürün ismi gördüm

Mac Prep + Prime Refined Zone
bununla ilgili yorum da buldum CO: MAC PREP+PRIME SKIN REFINED ZONE TREATMENT SOIN
Makyaj Çantam - Makyaj - Kozmetik - Makyaj Blogu ve Makyaj - Güzellik 2011 Trendleri: MAC Skin Refined Zone Treatment
kullanmayı düşünüorum.var mı deneyen?? ya da başka çözüm bulan.doğal olan en güzeli ama artık başka çare yok sanırım :(

öncelikle merhaba. cok makyaj yapıyorum seviyorumda ama gözeneklerim büyüyor öyle çok fazla kimyasalda kullanmak istemiyorum sıkılasması ıcın ne yapmam lazım henüz bi fikir edinemedim... bildiğiniz seyleri paylasırsanız sevinirim

1 büyük şişenin sonunda etkisini gördüm

ama cildim karma benim ve kuru olan yerlerimi az kurutuyordu :5:..[/Q
çok iyiymiş cidden senin adına çok sevindim cevabın için de çok tşk ederim arkadaşım çok incesin.benim cildim karmadan yağlıya doğru gidiyordu eskiden ama son zamanlarda beslenme alışkanlıklarımı değiştirdğim için ne demeliyim bilemiyorum herhalde yine karma en doğru sıfat:) tekrar tşkler termal suyu en kısa zamanda denemeliyim

1 büyük şişenin sonunda etkisini gördüm

ama cildim karma benim ve kuru olan yerlerimi az kurutuyordu :5:..[/Q
çok iyiymiş cidden senin adına çok sevindim cevabın için de çok tşk ederim arkadaşım çok incesin.benim cildim karmadan yağlıya doğru gidiyordu eskiden ama son zamanlarda beslenme alışkanlıklarımı değiştirdğim için ne demeliyim bilemiyorum herhalde yine karma en doğru sıfat:) tekrar tşkler termal suyu en kısa zamanda denemeliyim

bir dene bakalım..bende sanırım biodermanın suyunu deniycem umarım o kurutmaz ...:26:

arkadaşlar gözeneklerim biraz açıldı beni rahatsız ediyor.makyaj yapmadığım halde nıye böyle anlamadım.çok hafif ve nadir makyaj yaparım.araştırma yaptım.en kısa zamanda maden suyunu kullanacağım.ama bir ürün ismi gördüm

Mac Prep + Prime Refined Zone
bununla ilgili yorum da buldum CO: MAC PREP+PRIME SKIN REFINED ZONE TREATMENT SOIN
Makyaj Çantam - Makyaj - Kozmetik - Makyaj Blogu ve Makyaj - Güzellik 2011 Trendleri: MAC Skin Refined Zone Treatment
kullanmayı düşünüorum.var mı deneyen?? ya da başka çözüm bulan.doğal olan en güzeli ama artık başka çare yok sanırım :(

uüzde yüz doğal olan gül suyuyla her gün sil iyi geliyor

Back
X