• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Gözenek kapanması

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ah şu Gözeneklerim En Büyük Derdim Nasil Başa çikacağimi Bilemiyorum,,duyduğum Herşeyi Yapmaktan Biktim Artik Lütfen Kesin Ve Net Bir çözümü Olan Bana Yazabilirmi:a015:ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........

maden suyu ve lımon cok tavsıye edılen etkılı bır formül dene bence en azından dogal

1 şişe maden suyuna yarım limonu sıkın we buz kalıplarına dökün...
sabahları yüzünüzü yıkamadan önce 1 buz kalıbını gözenekli bölgelerde bitirin..
yüzünüzü yıkamayın yüzünüzdeki suyu göz we göz çewresine gelmicek şekilde tüm yüzünüzde ellerinizle yıkar gibi yedirin..gözlerinize de normal parmaklarınız yardımıyla yıkayın çapaklardan filan yani arındırın...ben bu şekilde yapınca faydasını gördüm...çok pürüzsüz oluyor gözenekelr yok oluyor ...

ben bir şişe maden suyunu kalıplara paylaştırıorm her kalıba üç damla limon sıkıorm ve salatalığın kabuklarını rendeleyip kalıplara pay ediorm kalan salatalığı da yiyorum hem içten hem dıştan destek yani sabahları da bu buzlarla ferahlıorm yüzümde gezdirip kuruyunca biraz da bekliorm sonra yıkıorm malum kuru bi cildim var sonra kaşıntı yapıo ama yumuşacık oluo:teytey:

benim de elmacık kemiklerinde sebaroit vardı,Allah'a şükür artık olmuyor gibi ama bu seferde iyileşen yerlerdeki gözenekler açık kaldı,limon falan sebaroitli bölgeye asla süremem,varmı gözenek küçülmesine çare nedir bilena.s.

kızlarr, gözenekler için en iyi şey banyoda kese yapmak ama yüze özel narin keseler var. The Body Shopta bulabilirsiniz. ipekli.
banyodan çıkınca da ben soğuk gülsüyü ile siliyorum. azalma oldu. benim çok şikayetim yok ama gerçekten etkili, tavsiye ederim.

kızlarr, gözenekler için en iyi şey banyoda kese yapmak ama yüze özel narin keseler var. The Body Shopta bulabilirsiniz. ipekli.
banyodan çıkınca da ben soğuk gülsüyü ile siliyorum. azalma oldu. benim çok şikayetim yok ama gerçekten etkili, tavsiye ederim.

bundan alacağım saol nisana.s.

Back
X