• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Gözenek kapanması

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_CapriCe_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
170
175
303
İstanbul
Yardım edin ne yaptıysam kapanmıyor geçen hafta yoğurt limon suyu sürdüm sanki bir gelişme oldu gibi ama bilmiyorm öneriniz varmı

araştırdım buldum ....
Gözenek kapanması : Maden suyu , limon suyu , bir kapak badem yağı , ya buz yapıyoruz yada bir şişede dolaba koyuyoruz yüzünüze sürüyoruz
Veya
Gözenek ve leke : Yumurta akı , bir çay kaşığı limon suyu , aynı ölçüde bal , iki kaşık pastane mayası karışıtırıp yüzümüze 20dk bekletiyoruz

araştırdım buldum ....
Gözenek kapanması : Maden suyu , limon suyu , bir kapak badem yağı , ya buz yapıyoruz yada bir şişede dolaba koyuyoruz yüzünüze sürüyoruz
Veya
Gözenek ve leke : Yumurta akı , bir çay kaşığı limon suyu , aynı ölçüde bal , iki kaşık pastane mayası karışıtırıp yüzümüze 20dk bekletiyoruz

canım bu tarifi bende deneyeceğim cok pratik malzemeler varmış,bende gözenek açıklığından şikayetciyim bu konuda küçük bir araştırma yaptım gözenek açıklığına hammamelis içeren tonikler cok iyi geliyormuş,bir de kekik cayının cilt gözeneklerini sıkıştırıcı ve mikrop öldürücü özelliği varmış.bunları denemeden senin karışımı deniyeyim işe yarayacak gibi geldi bana

kızlar nedir bu gözenek kapanması olayı...yani siyah noktalardan sonra oluşan bir olay mı..yoksa kendi kendine mi oluşuyor gözenekler.tam olarak anlayamadım..

şimdi yağlı ciltlerde gözenekler olur gözeneklerimizi temizlemessek siyah nokta ve sivilce olur bilirsin bunun içinde kapanması için uğraşıyoruz

canım 6 gündür gül syuyu kullanıyorum sabah akşam yüzümü yosun sabunuyla yıkadıktan sonra.. siyah noktalarımda azalma olduğunu düşünüyorum...

bence sende deneyebilirsin...

gülsuyu tonik vazifesi görüyor zaten biliyorsun...

sevgiyle...

geçen günlerde best fm dinlerken güzellik uzmanı bir doktor konuştu aynen şu şekilde konuştu...

Evde hazırlanan maskeler, yoğurt çilek limon vs. ne varsa yüzlerine sürerler dedi. 1 gün 2 için kendi ciltlerinde gelişme olduğunu düşünürler dedi ama bitki yada meyve sebzelerden oluşan maskeler belirli bir zamandan sonra cildi dahada kötü etkiliyor dedi bunları yüze sürmektense yemelerini tercih ederim diyordu. En azından bu şekilde vitamin takviyesi yapmış olular dedi

gül suyu gerçekten iyi hem cildi temizliyor hemde cildi sıkılaştırıyor

ben güller diyarı ıspartadanım pinnk. natural gül suları oluyor onlardan kullan faydasını göreceksin eminim. ben kullanıyorum çokta memnunum.

bende maden suyunu buz kalıplarının için dondurdum her sabah bir parça yüzüme sürüyorum biraz daha sıkılaştı ama çok da değil yani

ben de deniz tuzu karistirilmis buz kupleri ile burnumun ustune masaj yapiyorum bayagi sıkılastırdı ama tabii aslında once peeling sonra buzla ovmalı da vakit yok iste :Roflol:

1 şişe maden suyuna yarım limonu sıkın we buz kalıplarına dökün...
sabahları yüzünüzü yıkamadan önce 1 buz kalıbını gözenekli bölgelerde bitirin..
yüzünüzü yıkamayın yüzünüzdeki suyu göz we göz çewresine gelmicek şekilde tüm yüzünüzde ellerinizle yıkar gibi yedirin..gözlerinize de normal parmaklarınız yardımıyla yıkayın çapaklardan filan yani arındırın...ben bu şekilde yapınca faydasını gördüm...çok pürüzsüz oluyor gözenekelr yok oluyor ...

1 şişe maden suyuna yarım limonu sıkın we buz kalıplarına dökün...
sabahları yüzünüzü yıkamadan önce 1 buz kalıbını gözenekli bölgelerde bitirin..
yüzünüzü yıkamayın yüzünüzdeki suyu göz we göz çewresine gelmicek şekilde tüm yüzünüzde ellerinizle yıkar gibi yedirin..gözlerinize de normal parmaklarınız yardımıyla yıkayın çapaklardan filan yani arındırın...ben bu şekilde yapınca faydasını gördüm...çok pürüzsüz oluyor gözenekelr yok oluyor ...

canım peki bu işlemi yaptıktn sonramı yüzünü yıkıyorsun jelle yoksa sabah kalktığında sadece yüzüne bu buzları gezdirip ayrıca bi ürünle yıkamıyor musun:bbo:

şimdiden teşekkürler canım

canım peki bu işlemi yaptıktn sonramı yüzünü yıkıyorsun jelle yoksa sabah kalktığında sadece yüzüne bu buzları gezdirip ayrıca bi ürünle yıkamıyor musun:bbo:

şimdiden teşekkürler canım

Canım bu işlemi yaptıktan sonra sadece gözlerimi yıkıyorum çapaklardan arındırmak için buz gezdirdiğim yerleri yıkamıyorum...:)iyice etki etmesi için..ayrıca sabahları yüzümü jelle yıkamıyorum...akşamları makyaj we kirden arındırmak için yıkıyorum...ardından da Eubos gece kremimi sürüyorum...sonuç bebek gibi bir ciltyerimseniben

ben limonsuz yaptığım için mi olmadı acaba???

limon gözenek sıkılaştırıcısı olarak bilinir..belkide o nedenle sıkılaşmamıştır gözeneklerin..bir de limonla dene we farkı göryerimseniben
yine de maden suyunun faydasını görmüşsündür ...cildi pürüzsüz yapıyor

Ah şu Gözeneklerim En Büyük Derdim Nasil Başa çikacağimi Bilemiyorum,,duyduğum Herşeyi Yapmaktan Biktim Artik Lütfen Kesin Ve Net Bir çözümü Olan Bana Yazabilirmi:a015:ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........

Ah şu Gözeneklerim En Büyük Derdim Nasil Başa çikacağimi Bilemiyorum,,duyduğum Herşeyi Yapmaktan Biktim Artik Lütfen Kesin Ve Net Bir çözümü Olan Bana Yazabilirmi:a015:ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........

salero ben artistry nin gözenek temizleyici maskesini kullanıyorum çok memnunum bitkisel bir ürün olduğu için rahat kullanıyorum tavsiye ederim..

Back
X