Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırdım buldum ....
Gözenek kapanması : Maden suyu , limon suyu , bir kapak badem yağı , ya buz yapıyoruz yada bir şişede dolaba koyuyoruz yüzünüze sürüyoruz
Veya
Gözenek ve leke : Yumurta akı , bir çay kaşığı limon suyu , aynı ölçüde bal , iki kaşık pastane mayası karışıtırıp yüzümüze 20dk bekletiyoruz
1 şişe maden suyuna yarım limonu sıkın we buz kalıplarına dökün...
sabahları yüzünüzü yıkamadan önce 1 buz kalıbını gözenekli bölgelerde bitirin..
yüzünüzü yıkamayın yüzünüzdeki suyu göz we göz çewresine gelmicek şekilde tüm yüzünüzde ellerinizle yıkar gibi yedirin..gözlerinize de normal parmaklarınız yardımıyla yıkayın çapaklardan filan yani arındırın...ben bu şekilde yapınca faydasını gördüm...çok pürüzsüz oluyor gözenekelr yok oluyor ...
canım peki bu işlemi yaptıktn sonramı yüzünü yıkıyorsun jelle yoksa sabah kalktığında sadece yüzüne bu buzları gezdirip ayrıca bi ürünle yıkamıyor musun:bbo:
şimdiden teşekkürler canım
ben limonsuz yaptığım için mi olmadı acaba???
Ah şu Gözeneklerim En Büyük Derdim Nasil Başa çikacağimi Bilemiyorum,,duyduğum Herşeyi Yapmaktan Biktim Artik Lütfen Kesin Ve Net Bir çözümü Olan Bana Yazabilirmi:a015:ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...........