- 20 Ocak 2010
- 1.774
- 0
- Konu Sahibi sarilale0308
başımdan geçen bir rahatsızlığı paylaşarak sizleri de bu konuda bilgilendirmek istedim arkadaşlar..ramazanın 10.günü gözüm kızarmaya başladı..özel bir polikliniğe gittim damla verdi basit bir enfeksiyon olduğunu söyledi...kullanmaya başladım 10 gün geçti gözümdeki kızarıklık geçmedi..tekrar gittim geçer dedi devam dedi...devam ettim yine geçmedi ve gözümde bir ağrı başladı..çok şiddetli dayanılmaz bir ağrı..sonra başka bir doktora gitmeye karar verdim özel bir poliklinkti yine...oda baktı baya ve enfeksiyon dedi damlaları değiştirdi 5 gün sonra kontrole çağırdı..kullandım hiç bir fayda görülmedi ve kontrole gittiğimde doktor çözemediği bi durum olduğunu söyledi ve anjiyo istedii..anjiyoda bir şeyler ters çıktı ve doktor çözemedii benim mutlaka bir profa gözükmemi söyledi..hemen apar toparr bir prof aradık..dünya göz hastanesinde bir prof bulduk..mesai saatinin bitimine çok az kalmıştı..gittik.yaklaşık 200 lira da ücret ödedik parasında değilim ya hoş...doktor resmen dünyamı kararttı çok kötü bir hastalığım olduğunu söyledi..gözümü kaybedebileceğimi vs söyledii ve hemen kortizon tedavisine başlıoruz dedii.. ama bizim içimiz hiç rahat değildi kortizona başladım..aradan 2 gün geçti görmem yüzde 50 kayboldu...iyileşme hiç olmadı..tavsiye üzerinee çapa da doktor prof.ilknur tuval hanıma gittikk...kesilikle tavsiye ediyorumm..çok güzel muayene etti benii...aletle bakarken şoka uğradı bir andaa gözümdee yaşayan bir canlı vardı çünkü ve gözümün yarısını kaplıyordu!!derhal ameliyat dedi ve böyle bir vaka daha öncee hiç yaşanmamışş türkiyedee görülmemiş...çaresizliği yaşadık resmen..akşam üzeri teşhis konuldu fotoları videosu çekildii..gerekirse akşam ameliyat dediler ..ve bu ameliyatı türkiyede yapabilecek iki doktor varmışş...bizz prof.dr.tunç ovalıyı seçtikk...mükemmell bir doktorr.hemen onun muayenehanesine gittik..inanın doktor şoka girdi..yanii telefon telefonn meslektaşlarını arıyor nasıl yapacaığını oda bilmior...bu zamana kadar 6000 ameliyat yapmış...yakın arkadaşlarıyla birlikte 20000 vakaya baktık böle bir vaka yok dedi...bütün toplantılarını randevularını iptal etti...ankaradan özel mikroskoplar getirttii hemen ve ertesi gün ameliyata alındım..bgn 12.günüm..tunç bey mükemmel bir insann retina profesörü kendisiii...ameliyattan çıkınca görmem yüzde 10du şimdi yüzde 30 olmuş dün kontrole gittim.zamanla düzelicek inşallahh...türkiyede bir ilk oldu o da beni buldu...doktorum bütün türkiye senin ameliyatını soruo bana meşhur oldun dio:)gözün çapı zaten 2-2,5 cm mişş canlı 1 cmmişş..neredennn girdiği hala araştırılıoo dışarıdan girme ihtimali yüksek...paylaşmak istedim sizinle...sorularınız olursa yanıtlayabilirimm
Son düzenleme: