Kızlar kardeşim birşey için dr a gitmişti film çekildiğinde gözünün arka boşluğunda kitle görülmüş.emar da çekilmiş iyi huyluymuş.o dr kardeşimi bu konuda uzman başka bir dr a yönlendirmiş.bugün onda randevusu var . kitle 2.buçuk cm.internetten şöyle bir baktım iyi huylu olsa bile ameliyat çok riskli diyor.böyle birşey başına gelen var mı?çok korkuyorum inşallah kötü birşey olmaz.
33 yaşında canım küçük değil.sağol canım iyidir inşallah bakalımKardesin kac yasinda? Eger kucukse retinablastom olabilir, insallah degildir de basit iyi huylu bir tumordur.. haberdar et,gecmis olsun.
geçmiş olsun eşine inşallah yoktur birşeyi.kardeşimin başı dönmüştü geçen dr a gitti vertigo demişti,saırım yine de röntgen çekilmiş nerden bilemiyorum bu çıkmış.sonra da göz mr ı çekilmiş iyi huylu denmiş bakalım bugün ne diyceklerBunu nasıl farkettiniz? Eşiminde önce baş ağrısı sonra gözüne vuran siddetli ağrıyla bayılma oldu 2 defa.ambulansla hastaneye gitti bulamadılar bişey. Aynı ağrılar devam ediyo şimdi ayrıntılı tetkikler yapılıyo
doğru zaten dualar ediyorum allah kimsenin sağlığını bozmasın sağlık o kadar önemli kiHer ameliyatta risk var ama. Öyle düşünme. Allaha sığın, gönlünü ferah tut.
doğru internete bakmayım dedim dayanamadım yine baktım.internetten her okuduğunuza itibar etmeyin ALLAHIN izniyle iyi olur elbette kötü düşünmeyin,
bu konuda alanında daha iyi doktorları araştırıp kardeşinize destek olabilirsiniz,en önemlisi bol bol dua edin kurtulacaktır inşALLAH..
İnan var ya regl olunca hayattan beziyorum. ( çok zor geciyor) . O günler de normal günümün değeri ni anliyorum.doğru zaten dualar ediyorum allah kimsenin sağlığını bozmasın sağlık o kadar önemli ki
Tşk ederim .kardeşiniz için İyi düşünün iyi olsun.hayırlısı inşallahgeçmiş olsun eşine inşallah yoktur birşeyi.kardeşimin başı dönmüştü geçen dr a gitti vertigo demişti,saırım yine de röntgen çekilmiş nerden bilemiyorum bu çıkmış.sonra da göz mr ı çekilmiş iyi huylu denmiş bakalım bugün ne diycekler
33 yaşında canım küçük değil.sağol canım iyidir inşallah bakalım
Kızlar kardeşim birşey için dr a gitmişti film çekildiğinde gözünün arka boşluğunda kitle görülmüş.emar da çekilmiş iyi huyluymuş.o dr kardeşimi bu konuda uzman başka bir dr a yönlendirmiş.bugün onda randevusu var . kitle 2.buçuk cm.internetten şöyle bir baktım iyi huylu olsa bile ameliyat çok riskli diyor.böyle birşey başına gelen var mı?çok korkuyorum inşallah kötü birşey olmaz.
sağol bunu duymak bile iyi geldiBizim bir tanidigimizin basina gelmisti bu hastalik. Ameliyatini oldu 10 sene filan oluyor.gecenlerde gordum,gayet iyi durumdaydi. Ameliyatini capa tip fakultesinde olmustu.
allah o kişiye de yardım etsin allah şifa versinBirebir aynısını yaşayan birini tanıyorum ki ondaki kötü huylu bir kitleydi.
Başta cerrahi müdahale ve gözü kaybetme riskinden bahsettiler ama sonra radyoterapi yeterli oldu ve iyileşti.
Üstelik vücudunun farklı yerlerinde üç kez başka kötü huylu kitleler için kemoterapi ve kök hücre dahil ağır tedaviler geçirmiş birinden bahsediyorum.
İçiniz rahat olsun, her şey halloluyor Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?