- Konu Sahibi montesorri
-
canım bu kadar sık çıkmasının nedenini bilemem ama şunu diyebilirim ki ben sarımsak sürerdim yatmadan önce sabahına geçerdi. yine de uzmanına danış sen..iyi geceler kızlar.gözüm de her ay neredeyse arpacık çıkar oldu.ne yapmam gerekiyordoktora gidemedim.her randevu almam gerektiğinde doktorun ya muayene günü olmadığı güne denk geldi yada izinli olduğu güne.bende iç hastalıklarına gittim onda da bişi çıkmadı.sizin yaptıklarız varsa yardımcı olun lütfen göz kapağımda tepecik gibi iz kalıyor çirkinim birde bunlar olunca yüzüne bakılmaz birisi oluyorum. sizce bu kadar sık çıkmasının nedeni ne olabilir.
başıma gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum seninle bu konuda;
geçen yıl bi gece aynaya bakarken bir baktım üst kirpik diplerimde arpacık çıkıyor,annem nazardandır dedi
sonra nas suresini defalarca okuyup üfledim üzerime ve sabah kalktığımda kaybolmuştu
denersen umarım seninde işine yarar,unutma yani yer gök dua ile duruyor
geçmiş olsun ALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin canım Amin
allah razı olsun.inşallah yapıcam diğer arkadaşların dediğinide sizin dediğinizide.
iyi geceler kızlar.gözüm de her ay neredeyse arpacık çıkar oldu.ne yapmam gerekiyordoktora gidemedim.her randevu almam gerektiğinde doktorun ya muayene günü olmadığı güne denk geldi yada izinli olduğu güne.bende iç hastalıklarına gittim onda da bişi çıkmadı.sizin yaptıklarız varsa yardımcı olun lütfen göz kapağımda tepecik gibi iz kalıyor çirkinim birde bunlar olunca yüzüne bakılmaz birisi oluyorum. sizce bu kadar sık çıkmasının nedeni ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?