H HYTSLN Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 1 0 1 54 22 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi HYTSLN #1 merhaba gözaltı torbası ameliyatını devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba yada Ankara da tavsiye edeceğiniz dr. adı ve fiyatı ?
merhaba gözaltı torbası ameliyatını devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba yada Ankara da tavsiye edeceğiniz dr. adı ve fiyatı ?
C cholatebitter Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2019 28 2 86 34 9 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi HYTSLN #2 HYTSLN .!.: merhaba gözaltı torbası ameliyatını devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba yada Ankara da tavsiye edeceğiniz dr. adı ve fiyatı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba buldunuzmu bende gözaltı torbalarımdan kurtulmak için ameliyat düşünmüştüm şimdi mezaoterapıye karar verdım önce onu denecegım Ankara’da yaptırdınızmı siz ameliyatı
HYTSLN .!.: merhaba gözaltı torbası ameliyatını devlet hastanesinde yaptıran var mı acaba yada Ankara da tavsiye edeceğiniz dr. adı ve fiyatı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba buldunuzmu bende gözaltı torbalarımdan kurtulmak için ameliyat düşünmüştüm şimdi mezaoterapıye karar verdım önce onu denecegım Ankara’da yaptırdınızmı siz ameliyatı
S saripapatya27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 6 3 1 25 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi HYTSLN #3 Mezotorapı oldunuz mu ilerlemeleri paylaşırsanız çok sevinirim