Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar çok kapatıcı kullandım ki max factorun stick kapatıcısı ve mac aynı nerdeyse, ikiside kıvamlı olduğu için göz altında kuru ve ağır duruyor. bobbi brown corrector kullandığım en iyi kapatıcı
Ben dee aynı şekilde, oldukça beyaz tenliyim mac nw15 tonum ben de kapatıcı birkaç ton açık olsun istiyorum ancak bulmak zor.Bobbi Brown correctorın renk skalası geniş ve yarattığı etki i-na-nıl-mmaz =)
Yalnızca aydınlatmıyor göz makyajını bile bambaşka bir havaya sokuyor.Fiyatı tek olumsuz yanı bence boynerde 64 türk lirası
kızlar içinizde MAYBELLİNE DREAM LUMİ TOUCH CONCEALER / kullanan varmı. memnunmusunuz. yag bezesi yapıyormu çizgilere doluyormu.kullananlardan yorum rica ediyorum
maybellinde paraben varmış vazgeçtim ondan .sephora ve garnier kapatıcıda paraben yokmuş bunlardan birini alıcam hangisini tavsiye edersiniz
Olay'in göz altı için olan küçük kreminden aldım, işe yarıyor gerçekten ama satan kız bakım yapıp düzelttiğinide söylemişti, inanmamıştım, haklı çıktım :)
sadece geçici çözüm için lazımsa eğer kesinlikle tavsiye ederim, ama tedavi edici niteliği yok..
argan yağı diyorlar göz altı morlukları için, ama onuda yağ bezesi yapabilir diye kullanamıyorum..
Uzun süredir, neredeyse ilk çıktığından beri, garnier roll on kapatıcı kullanıyorum ve çok memnunum.
evet BeRnAaC ben de denedim.çok memnunum.kesinlikle mucize bir ürün.Garnier ın nesini kullandıysam çok memnun kaldım bu güne kadar.
gözçevresine fondeten kullanılmaz kırışıklıklara sebeb oluyor gözaltı morlukları için kremler var onlardan kullanabilirsiniz.
benim gözaltı cok mor gercekten ıse yarıyor mu kapatmadabende bi dönem garnier kullanmıştım. şimdi maybelline kullanıyorum. daha yoğun bi koyuluk varsa maybelline tavsiye ederim. çok koyuysa garnier yeterli olmayabiliyor. soft bi ürün severek kullanmıştım