• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Gözaltı Morluklarıı ve Kapatıcı

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
flormar'ın yeni çıkan kapatıcısı çok güzel. düzenli ve 7-8 ay kullanımda göz altı morluklarını azalttığını söylüyorlar. denemek lazım.

o kadar çok kapatıcı kullandım ki max factorun stick kapatıcısı ve mac aynı nerdeyse, ikiside kıvamlı olduğu için göz altında kuru ve ağır duruyor. bobbi brown corrector kullandığım en iyi kapatıcı

Ben dee aynı şekilde, oldukça beyaz tenliyim mac nw15 tonum ben de kapatıcı birkaç ton açık olsun istiyorum ancak bulmak zor.Bobbi Brown correctorın renk skalası geniş ve yarattığı etki i-na-nıl-mmaz =)
Yalnızca aydınlatmıyor göz makyajını bile bambaşka bir havaya sokuyor.Fiyatı tek olumsuz yanı bence boynerde 64 türk lirası:53::9:

kızlar içinizde MAYBELLİNE DREAM LUMİ TOUCH CONCEALER / kullanan varmı. memnunmusunuz. yag bezesi yapıyormu çizgilere doluyormu.kullananlardan yorum rica ediyorum

Son düzenleme:
Ben dee aynı şekilde, oldukça beyaz tenliyim mac nw15 tonum ben de kapatıcı birkaç ton açık olsun istiyorum ancak bulmak zor.Bobbi Brown correctorın renk skalası geniş ve yarattığı etki i-na-nıl-mmaz =)
Yalnızca aydınlatmıyor göz makyajını bile bambaşka bir havaya sokuyor.Fiyatı tek olumsuz yanı bence boynerde 64 türk lirası:53::9:

canım ben kullandım memnundum çok ama bobbi brown denemeyi düşünüyorum

maybellinde paraben varmış vazgeçtim ondan .sephora ve garnier kapatıcıda paraben yokmuş bunlardan birini alıcam hangisini tavsiye edersiniz

maybellinde paraben varmış vazgeçtim ondan .sephora ve garnier kapatıcıda paraben yokmuş bunlardan birini alıcam hangisini tavsiye edersiniz

Uzun süredir, neredeyse ilk çıktığından beri, garnier roll on kapatıcı kullanıyorum ve çok memnunum.

Olay'in göz altı için olan küçük kreminden aldım, işe yarıyor gerçekten ama satan kız bakım yapıp düzelttiğinide söylemişti, inanmamıştım, haklı çıktım :)
sadece geçici çözüm için lazımsa eğer kesinlikle tavsiye ederim, ama tedavi edici niteliği yok..

argan yağı diyorlar göz altı morlukları için, ama onuda yağ bezesi yapabilir diye kullanamıyorum..

Olay'in göz altı için olan küçük kreminden aldım, işe yarıyor gerçekten ama satan kız bakım yapıp düzelttiğinide söylemişti, inanmamıştım, haklı çıktım :)
sadece geçici çözüm için lazımsa eğer kesinlikle tavsiye ederim, ama tedavi edici niteliği yok..

argan yağı diyorlar göz altı morlukları için, ama onuda yağ bezesi yapabilir diye kullanamıyorum..

Genelde bu "göz altı morluğuna kesin çözüm" sloganlarını, yorgunluktan kaynaklanan geçici morluklar için filan söylüyorlar, daha benimki gibi genetik olanlara bir çözüm bulduklarını görmedim. Ameliyatla olacak olsa, ameliyat ettiricem o derecede rahatsızım...

Uzun süredir, neredeyse ilk çıktığından beri, garnier roll on kapatıcı kullanıyorum ve çok memnunum.

cnm garnier kapatıcı için yag bezecigi yapıyor diye okumuştum böle bir sorun yaşadınmı.?Inglot Undereye Corrective Illuminator (AMC Aydınlatıcı Kalem) bu ürünle clinique air brush concealer kullananlar varsa onlardanda yorum rica edicem .şöle paraben içermeyen hafif bir kapatıcı bulamadım :(

göz altlarımda morluk çok fazla olmamasına rağmen biraz takıntı yapmıştım bir zamanlar ve bir sürü marka denedim..kapatıcılığı yüksek olsun diyorsanız kesinlikle bobbi brown

evet BeRnAaC ben de denedim.çok memnunum.kesinlikle mucize bir ürün.Garnier ın nesini kullandıysam çok memnun kaldım bu güne kadar.

kızlar slm bahsttiğiniz garnier nin iki ayrı ürünü sanırım biri roll on biride kapatıcı kullandıklarınızın resimlerini koyabilir misiniz..

gözçevresine fondeten kullanılmaz kırışıklıklara sebeb oluyor gözaltı morlukları için kremler var onlardan kullanabilirsiniz.

mesela hangi kremler olabilir olay yada nivea Q10 mi kullansak ben 21yaşındayım ve nedense hep kırışıklık kremini yaşı daha büyüklere göre bişemiş gibi düşünüyorum bende kullanabilir miyim :26:

kesinlikle garnier roll on. hem kapatıcı hem roll on olur kendisi kafeinli sanırım. hem doğal hem de kesin çözüm :) özellikle beyaz tenli ve uyku problemli olduğum için benim de en büyük derdim göz altı morlukları malesef tavsiye ederim kızlar :)

garnierin bb göz altı rollonunu kullanıyorum artık. Hem çok doğal hem çok canlı bi göüntü kazandırıyor.:51:

bende bi dönem garnier kullanmıştım. şimdi maybelline kullanıyorum. daha yoğun bi koyuluk varsa maybelline tavsiye ederim. çok koyuysa garnier yeterli olmayabiliyor. soft bi ürün severek kullanmıştım

benim göz altı morluklarım var bı urun kullandım ıyı kapatmamakla bırlıkte gozlerımı yaktı bı urun kullandım fazla kapatmadı yanı az bısey kapandı morluklar gene bellıydı nasıl hangı urunle kapatabılırım acaba

bende bi dönem garnier kullanmıştım. şimdi maybelline kullanıyorum. daha yoğun bi koyuluk varsa maybelline tavsiye ederim. çok koyuysa garnier yeterli olmayabiliyor. soft bi ürün severek kullanmıştım
benim gözaltı cok mor gercekten ıse yarıyor mu kapatmada

Back