• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Gözaltı Morluklarıı ve Kapatıcı

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
198
35
Selam Kızlarr benim sorunum gözaltı morluklarım.Yüzümle ilgili bi problemim yok ama sadece fondoten kapatmaya yetmiyor üstüne pudra yada altına ayrı bi kapatıcı sürünce sanki gözlerimin çevresi tahriş olmuş gibi hissediyorum.bazen hafif sızlama oluyor ne yapcam anlamadım sizin bildiğiniz çok iyi gözaltı kapatıcıları hangisi:5::5:

Mac prolongwear
Estee Lauder double wear
lancome effacernes
Göz altına fondoten/ pudra uygulanmaz. Kapatıcı sürmeden önce nemlendirmen şart.

Selam Kızlarr benim sorunum gözaltı morluklarım.Yüzümle ilgili bi problemim yok ama sadece fondoten kapatmaya yetmiyor üstüne pudra yada altına ayrı bi kapatıcı sürünce sanki gözlerimin çevresi tahriş olmuş gibi hissediyorum.bazen hafif sızlama oluyor ne yapcam anlamadım sizin bildiğiniz çok iyi gözaltı kapatıcıları hangisi:5::5:

bobbi brown concealer tek geçerim. hem yapısı hem de kapatıcılığı en iyi olan marka. ben nerdeyse bütün kapatıcıları kullandım. hiç bir zaman da market ürünleri almadım. ama bobbi brown göz altı kremiyle kapatıcısını hiç birşeye değişmem. şiddetle tavsiye ederim.

gözçevresine fondeten kullanılmaz kırışıklıklara sebeb oluyor gözaltı morlukları için kremler var onlardan kullanabilirsiniz.

bende de bu sorun var ve genetik :/
ben garnierin kafeinli göz roll on unu kullanıyorum çok çook iyi diyemicem ama en azından kapatıcısız halinden daha iyi duruyo

çok yoğun çalışıyorum ve uykusuz kalıyorum ve bu durum işlk etkisini göz altlarımda gösteriiyor dolayısıyla göz altı kapatıcım en değerli makyaj malzemem ve çok fazla üründen sonra mac studio finish kesinlikle mükemmel diyeebilirim..

o kadar çok kapatıcı kullandım ki max factorun stick kapatıcısı ve mac aynı nerdeyse, ikiside kıvamlı olduğu için göz altında kuru ve ağır duruyor. bobbi brown corrector kullandığım en iyi kapatıcı

beng öz altıma beyaz far uygulyuodum üzerinede pudra geçiodum ama hoş durmuyor kapatıcıda sürmek istemyiorum stick olanlar yag bezesi yapmıştı mac studio finish concealer böle bişi yapıyormu

ben iki tane concealor kullandım ikisi de yağ bezesi yapmadı ama ben de zaten öyle aşırı bir morluk yok sadece uyku sorunundan dolayı bir morluk var neyse

Garnier roll-on kafeinli ve maybelline affinitone kullandım

maybelline daha bir yoğun yapıda ama kalıcılığı pek değil
garnier daha az kapatıyor ama daha kalıcı
ayrıca garnier kullandıktan sonra zaten sürmesem de bir aydınlık oldu göz altlarımda ama ben 1 yıla yakındır kullanıyorum ikisinin de resimleri var aşağıda daha ayrıntılı olması açısında;

xxxxxxx
fiyat olarak neredeyse aynılar ve garnier ı tavsiye ederim ama çok çok morluğunuz varsa daha koyu yapılı ürünler tercih etmelisiniz, stick kapatıcılar demiyorum

ayrıca gözünüze süreceğiniz ürünün concealor olmasına dikkat edin kapatıcı değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar,Ben bankacıyım.Çalışan bir bayan olarak,uykusuzluktan,bilgisayar ekranına bakmaktan gözaltlarımda morluk ve şişlikler oluşmaya başlamıştı ki, garnier roll on ve kapatıyı keşfettim.Gerçektekten mükemmel.çok işe yarıyor.yeşil renkte olan sabahları göz şişliğimi alıyor. kapatıcı olan da morlukları kapatıyor,aynı zamanda azaltıyor.işyerinden arkadaşım tavsiye etmişti.ilk başta inanmamıştım.morluklarım azaldı,hem de kapatıyor sürülünce.kesinlikle deneyin.çok memnun kalacaksınız.
yeşil olan sürüldüğünde birazcık yakıyor.(çok az) etkiyi hissedebiliyorsunuz.5 dk içinde gözdeki sabah şişliğini indiriyor.cildinizin gerildiğini hissediyorsunuz.bence mucize bir ürün bu.

Merhaba kızlar,Ben bankacıyım.Çalışan bir bayan olarak,uykusuzluktan,bilgisayar ekranına bakmaktan gözaltlarımda morluk ve şişlikler oluşmaya başlamıştı ki, garnier roll on ve kapatıyı keşfettim.Gerçektekten mükemmel.çok işe yarıyor.yeşil renkte olan sabahları göz şişliğimi alıyor. kapatıcı olan da morlukları kapatıyor,aynı zamanda azaltıyor.işyerinden arkadaşım tavsiye etmişti.ilk başta inanmamıştım.morluklarım azaldı,hem de kapatıyor sürülünce.kesinlikle deneyin.çok memnun kalacaksınız.
yeşil olan sürüldüğünde birazcık yakıyor.(çok az) etkiyi hissedebiliyorsunuz.5 dk içinde gözdeki sabah şişliğini indiriyor.cildinizin gerildiğini hissediyorsunuz.bence mucize bir ürün bu.
evet BeRnAaC ben de denedim.çok memnunum.kesinlikle mucize bir ürün.Garnier ın nesini kullandıysam çok memnun kaldım bu güne kadar.

evet BeRnAaC ben de denedim.çok memnunum.kesinlikle mucize bir ürün.Garnier ın nesini kullandıysam çok memnun kaldım bu güne kadar.

clinique concealer iyi bir kapatıcı. göz altında yağlanmalar ya da çizgiler varsa likit olanlarını değil de daha kremsi olanları kullanmak gerekiyor. Çünkü clinique concealer 3 çeşit var. Biri likit, diğeri krem gibi, bir diğeri de baya katı bir kapatıcı. Katı kapatıcı daha çok profesyonel makyajlar için. Günlük kullanım için krem gibi olanı öneriyor uzmanlar.

Back