• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gözaltı morlukları

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.028
28
373
arkadaslar 23 yaşndayım gözaltı morluklarım var ne kullanayım sizce neutrogenanın gozaltı kremini cok övüyolar ona baslamayı dusunuorm *

Merhaba,
Ben de 23 yaşındayım ve göz altım zaman zaman kararmış gibi oluyor. Gözlük kullanıyorum, buna en büyük etken de bu tabi ki ama kullandığım bir üründen aşırı memnun kalmıştım.
Ama altınızı çizerek söylüyorum ki ciltten cilde göre değişir ne kullanacağın. Sana çok iyi gelen bir şey bende alerjik reaksiyona sebebiyet verebilir. Ben Avon' un göz kapağı ve gözaltı kremini kullanmıştım ki bayıldım. Gözlerim sanki sürekli aydınlatıcı sürülmüş ve makyaj yapılmış gibi aydınlıktı. Tavsiye edebilirim.

derim çok ince, o yüzden de vücudumumda derinin ince olduğu yerlerde damarlar çok gözüküyor. Gözlerimin altında da maalesef aynı şekilde, çocukluktan beri göz altlarım hep mora yakındır. Hemen hemen bütün ürünleri kullandım, maalesef çok geçici ve az etkileri oluyor.

Şu anda clinique'in even better eyes kullanıyorum, az da olsa işe yaradı ama mucizevi bir gelişme yok. Ancak dediğim gibi benim sorunum derinin inceliği olduğu için yorgunluk vb. morlukları değil, o tarz morluklara iyi geliyormuş.

Ben daha çok concealer ürünlere yoğunlaşıyorum, şu anda estee lauder kullanıyorum memnunum, YSL'nin touche eclatı da kullanımı rahat ancak çok kapatıcı değildir.

cok yorgun gosterıo gozaltı morlugu malesf.... avonunkini demek isterdim ama avonun ürünlerine cilt konusunda hiç güvenmiorm :(( neutrogena alıcam eksi sozluktede baaya ovmusler+

Corrector diye bir şey var araştır. Concealer öncesi kullanılıyor. Göz altındaki mor rengi kırmak için zıt renk sürüyorsun.

aynı sorundan ben de muzdaripim dermotoloğa sordum yorgunluk ve yetersiz beslenmemin neden olduğunu söyledi
içinde K vitamini olan bir krem kullanmam gerektiğini söyledi ama ben öyle bir krem bulamadım kendim eczaneden K vitamini ampulu aldım bitkisel yağlarla karıştırdım sonuç güzel tavsiye ederim kullandığın ürüne de ekleyebilirsin ben E vitamini de ekliyorum :)

kızlar ben de gözaltı morluklarından şikayetçiyim.doktor genetik dedi ve sporcuların morlukları engellemek için kullandıkları bir kremi önerdi.halbuki annemde babamda bu sorun yok...arada patatesi rendeleyip avucumda sıkıp çıkan suyu pamuğa emdirip 15 dk gözaltında bekletmek yada kivi kabuklarını 10 dk. bekletmek iyi gelsede bu sefer gözaltımın tonu açılınca da mor mor damar görüntüsü ortaya çıkıyor....:( bildiğiniz kesin çözüm var mı çünkü bu çatlak duvarı sıvamaya benziyor.......

kızlar bugün farkettim ki uzun süredir kullanmakta olduğum zerdali kayısı yağı morluklarıma çok iyi geldi.yarı yarıya azalttı morluklarımı azalttı...kesin çözüm olmasada hem doğal hem ucuz bir yöntem.bu arada benim memnun kaldığım zerdali marka kayısı çekirdeği yağı kesinlikle tavsiye ederim....

k vitamını içeren şeyler yemeli canlar.her gun bı yumurta mesela.sigara da arttırıyor.bende de aynı sorun var ama üşengeçliğimden çay serumunu bile yapmıyorum :S

Back
X