Cilt Bakımı Ürünleri gözaltı morlukları için öneriler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
77
0
slm arkadaşlar gözaltı morluk ve şişlikleri için önerebileğiniz krem markaları nelerdir corner xo kullanan varmı aranızda bide ddf in gözaltı kremi için düşüncelerinizi yazarmısnız

Canım tvde bir doktordan göz altında olan morluk şişlik vs şeylerin ya böbrekte yada safra kesesinde kum taş olabileceğinin belirtisi olduğunu duymuştum önce bir emar çektir bence kozmetik ürünler bir yere kadar kapatır eğer genetik değilse..:26:​

canım bugün bi mesaj geldi bana orada şey yazıyordu. Papatya çayını demledikten sonra saklama poşetlerine koy. Daha sonra onu buzluğa atıp dondur. Dondurduktan sonra Gözüne 10 dk tut ciddi anlamda fark görülüyormuş. Gözlerine çok iyi geliyormuş. ben denicem bigün. Dene bence fazla birşey kaybetmezsin. Eğer işe yararsa kozmetik ürünlerinden daha ucuza gelir...

slm arkadaşlar gözaltı morluk ve şişlikleri için önerebileğiniz krem markaları nelerdir corner xo kullanan varmı aranızda bide ddf in gözaltı kremi için düşüncelerinizi yazarmısnız
canım ben ddf ın gözaltı kremını kullandım işe yarıyor benımkını gözle görulur derecede azalttı ama tamamen yok etmedi.üstelik benımkı genetik bıraz belkı senın morlukların yorgunlatansa cok daha ii gelebilir.tavsiye ederım ddf i:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…