- 3 Kasım 2022
- 34
- 6
Merhabalar, gözaltlarım için bir çözüm ararken gözaltı mezoterapisi ile tanıştım. Toplamda 4 seans yaptırdım. Muhteşem sonuç aldım etkisi 1 yıl sürdü. Hem gözaltı minik kırışıklıkları açıyor hem de renk açılması sağlıyor. 1 sene boyunca göz altımın rengi oldukça açıldı canlı fresh bir görüntü oluştu. Bu sene yeniden yaptıracağım. Bu kadar etkili güzel sonuç veren bir işlem olduğunu bilmiyordum sizlerle paylaşmak istedim. Güzel bir merkezde iyi
Bir dermatologa yaptırmadığınızı öneririm çünkü bir karışım hazırlayıp iğne ile gözaltınızın her noktasına veriyorlar. Bu karışımın içeriğinin ne olduğu doktor kontrolünde olmalı, kuaför doktor bulunmayan estetik merkezi gibi klinikler beni hep korkutuyor uzak duralım. Kısacası mezoterapi işlemini sürekli şekilde yaptırmaya devam edeceğim sizlere de öneririm. Sevgiler
Bir dermatologa yaptırmadığınızı öneririm çünkü bir karışım hazırlayıp iğne ile gözaltınızın her noktasına veriyorlar. Bu karışımın içeriğinin ne olduğu doktor kontrolünde olmalı, kuaför doktor bulunmayan estetik merkezi gibi klinikler beni hep korkutuyor uzak duralım. Kısacası mezoterapi işlemini sürekli şekilde yaptırmaya devam edeceğim sizlere de öneririm. Sevgiler