Gözaltı mezoterapisi yaptırdım muhteşem sonuç öneririm!!

Merula

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
34
6
Merhabalar, gözaltlarım için bir çözüm ararken gözaltı mezoterapisi ile tanıştım. Toplamda 4 seans yaptırdım. Muhteşem sonuç aldım etkisi 1 yıl sürdü. Hem gözaltı minik kırışıklıkları açıyor hem de renk açılması sağlıyor. 1 sene boyunca göz altımın rengi oldukça açıldı canlı fresh bir görüntü oluştu. Bu sene yeniden yaptıracağım. Bu kadar etkili güzel sonuç veren bir işlem olduğunu bilmiyordum sizlerle paylaşmak istedim. Güzel bir merkezde iyi
Bir dermatologa yaptırmadığınızı öneririm çünkü bir karışım hazırlayıp iğne ile gözaltınızın her noktasına veriyorlar. Bu karışımın içeriğinin ne olduğu doktor kontrolünde olmalı, kuaför doktor bulunmayan estetik merkezi gibi klinikler beni hep korkutuyor uzak duralım. Kısacası mezoterapi işlemini sürekli şekilde yaptırmaya devam edeceğim sizlere de öneririm. Sevgiler

Merhabalar, gözaltlarım için bir çözüm ararken gözaltı mezoterapisi ile tanıştım. Toplamda 4 seans yaptırdım. Muhteşem sonuç aldım etkisi 1 yıl sürdü. Hem gözaltı minik kırışıklıkları açıyor hem de renk açılması sağlıyor. 1 sene boyunca göz altımın rengi oldukça açıldı canlı fresh bir görüntü oluştu. Bu sene yeniden yaptıracağım. Bu kadar etkili güzel sonuç veren bir işlem olduğunu bilmiyordum sizlerle paylaşmak istedim. Güzel bir merkezde iyi
Bir dermatologa yaptırmadığınızı öneririm çünkü bir karışım hazırlayıp iğne ile gözaltınızın her noktasına veriyorlar. Bu karışımın içeriğinin ne olduğu doktor kontrolünde olmalı, kuaför doktor bulunmayan estetik merkezi gibi klinikler beni hep korkutuyor uzak duralım. Kısacası mezoterapi işlemini sürekli şekilde yaptırmaya devam edeceğim sizlere de öneririm. Sevgiler
Goz alti torbalarinada iyi gelirmi acaba ?

Goz alti torbalarinada iyi gelirmi acaba ?
Ben bir nebze de olsa iyi gelebileceğini düşünüyorum bana hafif bir dolgunluk verdi ancak tabi öncelikle morluk tedavisi için kullanılıyormuş. Doktor değilim falan torbalara dolgu uygulaması yapıldığını biliyorum

Ben iki seans yaptirdim inanilmaz acidi gozlerimden yaslar bosaldi yapilirken.icerigindeki c vitamini yakiyor dedi dr ama dogru mu degil mi bilemiyorum .zaten bir sonuc da alamadim onca aciya parasini gectim.
Sizin de boyle oldu mu yoksa doktorla mi alakali bir durum acaba?

Ben iki seans yaptirdim inanilmaz acidi gozlerimden yaslar bosaldi yapilirken.icerigindeki c vitamini yakiyor dedi dr ama dogru mu degil mi bilemiyorum .zaten bir sonuc da alamadim onca aciya parasini gectim.
Sizin de boyle oldu mu yoksa doktorla mi alakali bir durum acaba?
yapılırken hafif acımıştı ancak sonraki 2-3 gün içinde cidim sıkılaşmaya başladı. Eskiden üst üste gün içinde kapatıcı kullanırken 1 senedir çok daha az gerekli oldu. Bence yapılan karışımla ilgili olabilir dermatologa yaptırmıştım ben ama

yapılırken hafif acımıştı ancak sonraki 2-3 gün içinde cidim sıkılaşmaya başladı. Eskiden üst üste gün içinde kapatıcı kullanırken 1 senedir çok daha az gerekli oldu. Bence yapılan karışımla ilgili olabilir dermatologa yaptırmıştım ben ama
Ben de estetik cerraha yaptirmistim ama belki de markadan markaya farkediyordur benim cok fazla canim yandi cunku.

Olabilir şuan fiyatlarda inanılmaz uçmuş durumda yeniden gitmek istiyorum ancak bir seans için 6-7.000 tl dediler normal mi acaba bilemiyorum
Ben gecen yaz yaptirmistim seansi 2000 tl ama simdi fiyatlar acayip ucmus dolgu icin bile aylar once 8000 fiyat verdiler suan sorsam daha fazla derler muhtemelen.

Ben dolgu da yaptırdım bir kere gözaltım için çok memnun kaldım daha sonra yenilemedim öncesinde 4 seans mezoterapi ile gözaltı derimi güçlendirdik renkte çok açılma oldu sonra dolgu yaptım çok fresh bir görüntü oldu çok dozunda bir dolguydu. 1,5 sene geçti hala yüzde 50 si duruyor benim için çok yeterli eğer sizi de yorgun gösteren göz altlarınız var ise mutlaka yaptırmanızı öneririm

X