Cilt Bakımı Ürünleri Gözaltı kremi tavsiyesine ihtiyacım var. Lütfen yardım!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GriPin

3Kalp
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
3.405
8
Merhaba KK bayanları. Daha önce ROCun gözaltı kremini kullandım 1 sene boyunca ama verdiğim paraya göre vasat bir ürün olduğunu düşündüğüm için değiştirmeye karar verdim. Birçok ürün araştırması yaptım clinique,DDF,Lancome...ama tabi güvenip alamadım. Verdiğim paraya değsin istiyorum. Yoğun kırışıklığım yok(28 yaşındayım)kaz ayağı ve mimik çizgileri.Ama böyle kalmayacak tabi onlar. Derinleşmeden bir şeyler yapmam gerek.Siz nasıl savaşıyorsunuz şu gözaltı kırışıklıklarınızla? memnun olduğunuz krem önerilerinizi bekliyorum.kaydirigubbakcemile5

Canım ben Lancome'un ürünlerinden çok memnunum. Gözaltı için Lancome Primordiale kullanıyorum tavsiye ederim zaten aynı yaştayız da... Ucuza almak istiyosan Strawberry'dn al, hepsi orijinal, ben tüm kozmetik alışverişlerimi ordan yapıyorum. zemuszemus

kendim göz çevresi kremi kullanmıyorum . ama annem flormar skin care göz çevresi bakım kremini kullanıyor ve kendisi memnun bu üründen ...

canım ben de 28 yaşındayım. sebamed in göz çevresi kremini kullanıyorum. gayet memnunum. fiyatı da cok uygun

Ben 29 yaşındayım innova kullanmaya başladım daha 1 ay oldu ama methini çok duymuştum umarım güzeldir..

memnuniyet oldukça yüksek olan darphın arovita eye contur gel öneririm

tavsiyelerinize teşekkür ederim. Hepsini teker teker araştırıp karar vericem

kızlar şu ürün hakkında epey bi övgü mevcut
kışa girerken sanırım bundan alıcam

strawberry fiyati 53ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…