• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı kremi tavsiyeleriniz

Nuriyebal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
1.003
284
53
39
arkadaşlar bir türlü istediğim gibi nemlendiren ve gözaltı morluklarını gideren bir krem bulamadım,önerebileceğiniz iyi bir ürün varmı?

Genetik olarak gözaltı morluğu problemi yaşıyorum. Ama bodyshop'un E vitamini serisi gözaltı kremi inanılmaz iyi geldi. Arkadaşlarım da farketti. Gözaltımdaki koyu halka hafifledi.

Genetik olarak gözaltı morluğu problemi yaşıyorum. Ama bodyshop'un E vitamini serisi gözaltı kremi inanılmaz iyi geldi. Arkadaşlarım da farketti. Gözaltımdaki koyu halka hafifledi.
Süpermiş canım,bodyshop çok pahalı da değildir,bir bakayım o kreme:KK15:

Tek çeşitmi E vitaminli bu arada?yani ne diye istiycem?

Rica ederim. Ben çok düzenli kullanıyorum. O yüzden de iyi sonuç aldım aslında. Her gün makyaj yaptığım için akşam illa ki yüzümü temizliyorum ve mutlaka göz altı kremini de uyguluyorum. İnşallah sen de sonuç alırsın:KK54:

Rica ederim. Ben çok düzenli kullanıyorum. O yüzden de iyi sonuç aldım aslında. Her gün makyaj yaptığım için akşam illa ki yüzümü temizliyorum ve mutlaka göz altı kremini de uyguluyorum. İnşallah sen de sonuç alırsın:KK54:
Bende hergün yüzümü yıkayıp gözaltı kremimi sürüyorum,strivectin gözaltı kremim var şu anda ama az kaldı aslında o da iyi ama biraz pahalı:(

Back