Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi canım?Loreal markasının ürününü kullanıyorum çokta memnunum.
Süpermiş canım,bodyshop çok pahalı da değildir,bir bakayım o kremeGenetik olarak gözaltı morluğu problemi yaşıyorum. Ama bodyshop'un E vitamini serisi gözaltı kremi inanılmaz iyi geldi. Arkadaşlarım da farketti. Gözaltımdaki koyu halka hafifledi.
Tek çeşitmi E vitaminli bu arada?yani ne diye istiycem?Genetik olarak gözaltı morluğu problemi yaşıyorum. Ama bodyshop'un E vitamini serisi gözaltı kremi inanılmaz iyi geldi. Arkadaşlarım da farketti. Gözaltımdaki koyu halka hafifledi.
Evet, e vitamini serisinin gözaltı kremi diye isteyebilirsin. Gözün hemen altına değil de etrafına sürmek gerekiyor.Tek çeşitmi E vitaminli bu arada?yani ne diye istiycem?
Sağol canımEvet, e vitamini serisinin gözaltı kremi diye isteyebilirsin. Gözün hemen altına değil de etrafına sürmek gerekiyor.
Rica ederim. Ben çok düzenli kullanıyorum. O yüzden de iyi sonuç aldım aslında. Her gün makyaj yaptığım için akşam illa ki yüzümü temizliyorum ve mutlaka göz altı kremini de uyguluyorum. İnşallah sen de sonuç alırsınSağol canım
Bende hergün yüzümü yıkayıp gözaltı kremimi sürüyorum,strivectin gözaltı kremim var şu anda ama az kaldı aslında o da iyi ama biraz pahalıRica ederim. Ben çok düzenli kullanıyorum. O yüzden de iyi sonuç aldım aslında. Her gün makyaj yaptığım için akşam illa ki yüzümü temizliyorum ve mutlaka göz altı kremini de uyguluyorum. İnşallah sen de sonuç alırsın