• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı kapatıcısı

Ben bobbi brown corrector bisque rengini kullanıyorum iyi nemlenmis bir trade iyi sonuç veriyor ;)

cnım bak supranın 3lu setı var kapatıcısıda

Eklentiler

• 11007451_726643967456011_1185949094_n.jpg
    11007451_726643967456011_1185949094_n.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar :cry: bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?

Selam,

Ben çok mmnunum kullandığım üründen..Kalitesi ve orjinallik çok önemli Yüzümüz önemli çünkü..Her marka iyi gelmiyor ve istenmeyen sonuçlar elde edebiliyoruz ne yazık ki.Aşağıda ki linki incelemenizi tavsiye ederim:)

http://tr.strawberrynet.com/makeup/clarins/anında-kapatıcı-----03--turuncu/163803/?CatgId=p#DETAIL

Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar :cry: bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?
Watsonslarda olması gerekiyorsa loreal true match bence de iyi seçim olur. Ama gözaltının durumuna göre de değişir.

salatalıkla yeni bir kür vardı geçenlerde tv ye çıkmıştı bunu hatırlayan var mı??

mac'in kapatıcı mükemmel ötesi, birde clinique all about eyes kapatıcıyı da çok beğendim ben.

mac'in kapatıcı mükemmel ötesi, birde clinique all about eyes kapatıcıyı da çok beğendim ben.
Bende de mac far altına kullanılan bir ürün var,gözaltına kullanılabilşr mi acaba diye düşündüm şimdi.

Back