- 4 Eylül 2014
- 2.173
- 1.922
- 108
- 35
- Konu Sahibi immanuelkant
Ben bobbi brown corrector bisque rengini kullanıyorum iyi nemlenmis bir trade iyi sonuç veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?
Watsonslarda olması gerekiyorsa loreal true match bence de iyi seçim olur. Ama gözaltının durumuna göre de değişir.Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?
Bende de mac far altına kullanılan bir ürün var,gözaltına kullanılabilşr mi acaba diye düşündüm şimdi.mac'in kapatıcı mükemmel ötesi, birde clinique all about eyes kapatıcıyı da çok beğendim ben.
far altına kullanılıyorsa sanmıyorum sürülebildiğiniBende de mac far altına kullanılan bir ürün var,gözaltına kullanılabilşr mi acaba diye düşündüm şimdi.
Bende öyle tahmin ettim zaten pek akıcı bir yapısı da yokfar altına kullanılıyorsa sanmıyorum sürülebildiğini
Çok profesyonel bir ürüne benziyor,nereden alabiliriz acaba canım?jane iredale concealer circle delete ürününü araştır biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor ve kapatıcı diye bu ürüne derim.