Gözaltı kapatıcısı

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
Kızlar benim bi kapatıcıya ihtiyacım var sabahları zombi gibi oluyorum kansızlıktan bu sıralar bildiğiniz kapatıcılığı iyi olan watsonslarda bulabileceğim bi marka var mı?

Bu göz altı kapatıcısından konu açılmışken kapatıcı kullanmak ilerde göz altında torbalanma ya da morarma gibi şeyler yapar mı? ben de düşünüyorum kapatıcı kullanmayı göz altımda hiçbir sıkıntı yok sadece biraz daha aydınlık görünsün istiyorum. fakat kullanmaya da çekiniyorum açıkcası bir sıkıntı olur diye.

Rimmel London ürünleri çok başarılı canım ben fondotenini kullanıyorum, elimdeki ürün bitince gözaltı kapatıcısını deneyeceğim. Bir göz at istersen

merhaba, göz altlarınız çok koyuysa ben rimmel london önermem çünkü bende yeterince kapatıcılık sağlamadı. maybelline affinitone ve loreal in kapatıcılarını öneririm. ayrıca sürüş şekliniz de kapatıcılık sağlamada önemli bir yere sahiptir. böyle dağıtarak sürmek yerine pıt pıt tampon hareketlerle ya da beauty blender denen ıslak süngerle yine dokundur çek mantığıyla sürmenizi tavsiye ederim. bir de morlukları kapatmanın en iyi yolu sarı-turuncu alt tonlu ürün kullanmaktır. hafif turuncu bir toz farı tam morlukların üstüne biraz sürüp üstüne kapatıcı uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız

Bende sephoranınkini kullanıyorum ama bitince başka bişey almak istiyorum,önerilere açığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…