J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
m.a.c oneririm .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loreal kullanıyorum.(tüpte ve ucu fırçalı olanlardan) ve çok ta memnunum topaklanma yapmıyor 30 ytl civarı idi en son...
bende onu kullanyodum ama bittiiiiiiiisenağlama
merhaba,
pastel kapatıcıyı ben de cok severek kullanıyordum ama ambalajı değiştikten sonra kötüleşti diyenler var. o sebeple tereddütte kaldım biraz tekrar alıp almamak konusunda.. sen hala kullanmaya devam ediyor musun? Boyle bir sorunla karşılaştın mı?
tşkler şimdiden..
arkadaşlar meraba ben göz altlarım için hafif bi kaptıcı arıyorum yani demek istediğim göz altlarımda fazla bişey yok sadece daha aydınlık bir görünüm vericek saatlar snra aynaya gbaktığımda çizgi çizgi olmayan ve açıkçası çok fahiş fiyatı olmayan bi göz altı kapatıcısı arıorum.pastel magic touch isimli bi kapatıcı duydum çok güzel die kullanan varsa fikrini almak isterim ayrıca dediğim gbi kesinle aydınlık görünüm veren sanki beyaz far süreriz ya göz altına(tabi hortlak gibi olacak kadar değil)o görünümü arıorum açıkçası.yurtdışında amazin cosmetics amazing concealer die bi marka duydum kullanan varsa nasıl bi ürün?onada çok güzel diyolar.fiyat olarak en azından bi 50 tl yi geçmesin açıkçası bi kapatıcıya çok fazla para vermek istemiyorum.biraz ısmarlama gibi oldu ama kusura bakmayın sadece en iyi tavsiyeyi almaya çalışıyorum.herkese teşekkürler şimdiden.....