- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Madecasol iyi gelebilir, zaman zaman bana da oluyor. Bol bol nemlendirince geçiyor.Sağ gözaltında elmacık kemiği ile birleştiği yerde ,tırnak kadar bir yer önce karardı,soyuldu, deri inceldi ve kirisip kaldı. Büyük ihtimalle sürdüğüm bir krem yada serum yaptı. Ama düzelmiyor. Kafayı yiycem. Böyle bir şey başına gelen var mi?ne sürsem düzelir
Randevu bulunmuyor ki.ozeller olmuş 600 tl.En iyisi bir hekimle görüşmeniz
Göz altı çok hassas bir bölge buradaki tavsiyeler size uygun olmayabilir ve sağlığınıza zarar verebilir bu yüzden söyledim ve evet ne yazık ki randevular sıkıntılıRandevu bulunmuyor ki.ozeller olmuş 600 tl.
Evet aynen öyle. Sonra geçti mi sizinkiC vitamini miydi kullandıģıniz serum?
Bende de aynı yerde önce sivilceye benzeyen bir çıkıntı oldu,sonra kurudu,döküldü c vitamini içeren serumdan sonra oldu bende de ondan soruyorum.
Evet gece aha serum sürüyorum haftada 2 kez,birde leke karşıtı krem,şu an iz kalmadı. Ozelden yazabilirim. C vitamini olanı kullanmıyorum artık,bir o farklıydı rutinimden o sebeple ondan şüphelendim açıkçası.Evet aynen öyle. Sonra geçti mi sizinki
Yazar mısınız lütfen. Doktora da gidicem ama randevu bulamadımEvet gece aha serum sürüyorum haftada 2 kez,birde leke karşıtı krem,şu an iz kalmadı. Ozelden yazabilirim. C vitamini olanı kullanmıyorum artık,bir o farklıydı rutinimden o sebeple ondan şüphelendim açıkçası.
Tabi ki ama siz yazın bana cevap yazayım sanırim mesajınız kapalıYazar mısınız lütfen. Doktora da gidicem ama randevu bulamadım
Basliginizi düzenleyin bence, hiçbir şey anlaşılmıyor.Sağ gözaltında elmacık kemiği ile birleştiği yerde ,tırnak kadar bir yer önce karardı,soyuldu, deri inceldi ve kirisip kaldı. Büyük ihtimalle sürdüğüm bir krem yada serum yaptı. Ama düzelmiyor. Kafayı yiycem. Böyle bir şey başına gelen var mi?ne sürsem düzelir
Ben de öyle anladım hukukçuyum bir de dedim herhalde mesleki deformasyon. Kafayı yedim iyice.Tivoli, dün açtığın konuda da okula polis geldi falan demiştin,bunda da başlıkta '
Gözaltı bir yerde bir gecede karışti '
gorunce dedim herhalde dün gece olaylar büyüdü ortalık karıştı, gözaltıyla ilgili bir şey soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?