• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı bir yerde bir gecede karıştı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Sağ gözaltında elmacık kemiği ile birleştiği yerde ,tırnak kadar bir yer önce karardı,soyuldu, deri inceldi ve kirisip kaldı. Büyük ihtimalle sürdüğüm bir krem yada serum yaptı. Ama düzelmiyor. Kafayı yiycem. Böyle bir şey başına gelen var mi?ne sürsem düzelir

Sağ gözaltında elmacık kemiği ile birleştiği yerde ,tırnak kadar bir yer önce karardı,soyuldu, deri inceldi ve kirisip kaldı. Büyük ihtimalle sürdüğüm bir krem yada serum yaptı. Ama düzelmiyor. Kafayı yiycem. Böyle bir şey başına gelen var mi?ne sürsem düzelir
Madecasol iyi gelebilir, zaman zaman bana da oluyor. Bol bol nemlendirince geçiyor.

C vitamini miydi kullandıģıniz serum?
Bende de aynı yerde önce sivilceye benzeyen bir çıkıntı oldu,sonra kurudu,döküldü c vitamini içeren serumdan sonra oldu bende de ondan soruyorum.

Basliginizi düzenleyin bence, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Tivoli, dün açtığın konuda da okula polis geldi falan demiştin,bunda da başlıkta '
Gözaltı bir yerde bir gecede karışti '
gorunce dedim herhalde dün gece olaylar büyüdü ortalık karıştı, gözaltıyla ilgili bir şey soruyor 😂
Ben de öyle anladım hukukçuyum bir de dedim herhalde mesleki deformasyon. Kafayı yedim iyice.

Back