göz yaşarması

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
sabah okula gitmeden önce lensi taktım. gözümden yaş boşanmaya başlad, hafiften bi yanma hissi. 5-10 dk sonra tekrar taktım, zor çıkardım.. hala arada sulanıyor.

başınıza böyle bişey geldimi kızlar? doktora gittim 2 tane göz damlası verdi.

benim başıma da çok geldi bu durum. lens dediğimiz şey kornea üzerindeki bir madde ve bu madde eğer temizliğine dikkat etmezsek gözün kornea tabakasını enfekte edebilir ya da farklı bir ortamda gözü rahatsız edebilecek herhangi bi şeyle karşılaşırsa alerjik bir reaksiyon gösterebilir.

benden sana tavsiye eğer numaralı kullanıyorsan lensini eve geldiğinde çıkar ve mutlaka ama mutlaka gözlüğünü tak. gözlerinin nefes almasını, nemlenmesini sağla.

damlalarını düzenli olarak kulanırsan bir iki güne kadar bir şeyin kalmaz. eğer mikrobik bir sorunsa lenslerini değiştirmen gerekebilir ama alerjik bir durumsa lenslerini kullanmaya devam edebilirsin.

geçmiş olsun

laline katılıyorum çokta güzel acıklamıs damlalarını kullanmayı ihmal etmemelisin
yoksa alerjiye cevirebilir ve alerjide hemen gecen bişey değil malesef

kızlar ya hala bi yanma hissi var. şu an lens yok gözümde. yarın okula gidicem lens olmadan önümü göremiyorum. napmalıyım sizce?

X