- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
Gözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kığğğz aynı problem bende de var hatta bugun randevu aldım göz doktorundan.Okudugum kadarı ıle göz yası kanal tıkanıklıgı , goz kurulugu , göz bozuklugu nedenı ıle gözluk takmamaktan dolayı oluyomus.Gözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Gozluk kullanıyorum. Doktora gidince gunceller misiniz?Kığğğz aynı problem bende de var hatta bugun randevu aldım göz doktorundan.Okudugum kadarı ıle göz yası kanal tıkanıklıgı , goz kurulugu , göz bozuklugu nedenı ıle gözluk takmamaktan dolayı oluyomus.
Belkide numaran değişmiştir. Yarın gidnce yazarım size bakalım ne diyecekGozluk kullanıyorum. Doktora gidince gunceller misiniz?
Peki canim ömür boyumu kullanmak lazım benim kuzende de vardı habire bişeler sıkıyodu.Yani tedavisi yokmuGöz kuruluğundan olabilir. Ben de sürekli suni gözyaşı damlası kullanıyorum.
Doktora mutlaka gidin. Benim ağlar gibi gelmese de gözlerim acıyor birbirine yapışır gibiydi doktor aşırı kuruluk olduğunu söyleyip göz yaşı damlası verdi. Sizde de kuruluk olabilir ama dediğim gibi mutlaka görünün.Gözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Merhaba korneanizda küçük çizik oluşmuşGözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Açıkçası bilmiyorum doktora sormadım da. Yanlış bilgi vermeyeyim. Ama çok rahatlatıyor sürekli bilgisayara bakan biriyim gözümde numara da var. Gözlük kullananlar da genelde oluyor sanırım.Peki canim ömür boyumu kullanmak lazım benim kuzende de vardı habire bişeler sıkıyodu.Yani tedavisi yokmu
Kör falan olur muyum? Korktum şimdi. Makyaj malzemesi kullanmadım son 5 aydır. Hastanelerde de randevu yok.Merhaba korneanizda küçük çizik oluşmuş
Kirpik rimelli kirpik
Tırnak
Toz parçası
Saç teli
Sert bı çapak
N harfi ile başlayan bir damla var o damla kullanilmali ancak dozu doktor belirliyor yaş grubuna ve çizik büyüklüğüne göre
Doktor gözünüze kırmızı damla damlatarak bunu görebilir, doktora gitmenizi tavsiye ederm.
Bende de ara sıra oluyor böyle ağlıyorum gibi oluyor ama hemen önce elimi sonra yüzümü sabunla yıkayınca hemen geçiyor.Gözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Dr gittim göz kuruluğu dedi damla yazdı birde göz numaram değişmiş lens yazdı bi tane yani korkulacak birşey yok kör olmayacukGozluk kullanıyorum. Doktora gidince gunceller misiniz?
Çok sebebi vardır bu olayın . Gözlerin bozuk ise ; gözlük takmamaktan olur, alerjin var ise ilaç kullanmadığından . Göz yorgunluğun dan .. grip öncesinde .. Şuan aynı durum bende de var. Ama şöyle ki; ben renit reaksiyon yaşayan biriyim. Dönemim geldi alerji tuttu. Gözlerim ağlar gibi akar, burnum yanar. Tam alerji mevsimi belki seninde bu sebeptendir. Geçmiş olsun umarım hemen geçerGözümden yaş geliyor, siliyorum. Bu sefer ağlar gibi daha çok yaş geliyor ve gözlerim yanıyor. Daha önce yaşayan var mı bunu?
Gözde kist olusabiliyorKör falan olur muyum? Korktum şimdi. Makyaj malzemesi kullanmadım son 5 aydır. Hastanelerde de randevu yok.
Öyle durduk yere ağlama değil. Atıyorum esnedim, gözümden yaş geldi ya da gözlerimi kaşıdım sonra gözlerim sanki yüzümde krem varmış da içine kaçmış gibi yanıyor, yaşlar akıyor akıyor.Çok sebebi vardır bu olayın . Gözlerin bozuk ise ; gözlük takmamaktan olur, alerjin var ise ilaç kullanmadığından . Göz yorgunluğun dan .. grip öncesinde .. Şuan aynı durum bende de var. Ama şöyle ki; ben renit reaksiyon yaşayan biriyim. Dönemim geldi alerji tuttu. Gözlerim ağlar gibi akar, burnum yanar. Tam alerji mevsimi belki seninde bu sebeptendir. Geçmiş olsun umarım hemen geçer
Alerjin var ise reaksiyon göstermiş olabilir mi?Öyle durduk yere ağlama değil. Atıyorum esnedim, gözümden yaş geldi ya da gözlerimi kaşıdım sonra gözlerim sanki yüzümde krem varmış da içine kaçmış gibi yanıyor, yaşlar akıyor akıyor.
İlk başta kremden sandım ama krem yokken de böyle oldu. Dikkatimi çekti.Alerjin var ise reaksiyon göstermiş olabilir mi?
Belkide alerjin vardır , ihmal etme . Doktora gitİlk başta kremden sandım ama krem yokken de böyle oldu. Dikkatimi çekti.