Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben çoğunu denedim.şu an nivea ürünlerini kullanıyorum çok memnunum.yüzünü bile şampuanıyla yıkıyorum köpüklerin arasından gözlerini açıp gülüyor.yani süper bencee...
6 aydir bubchen kullaniyorruz. Bebegimiz basi yikanirken agliyor hep. Tatile giderken kendi sampuanimi unutunca bubchen bebek sampuanindan kullandim az once ve gozum yandi! __ cok pismanim; kizima ilk is sebamed ya da nivea alicam yarin.
bubchen kullanıyoruz doğduğun beri bir kez ağlamadı aynı bizimkide yüzü köpük oluyo yansa ağlar heralde dur bide ben kendim deniyim ama ürünlerini çok beğeniyorum ben
arkadaşında yazdığı %10 organic orgaanicare süper kokusu bir harika sanki ıhlamur ağacı gibi kokuyor fiyat biraz pahalı ama değer birde ben nivea baby kullandım doğduğundan beri ikisi karışık nivea da hiç yakmıyor özellikle yüzüne gözlerine sürüyorum gözlerini açp suyla oynuyo gık demiyo :) nivea nın kokusu da çok hoş saçları miz gibi kokuyo bu arada dalinin piyasada çok sahteleri varmış o yüzden hiç almadım
ben doğduğundan beri Bübchen Bebek Şampuanı (Hassas) Extra Yumuşak Formüllü kullanıyorum.gerçekten mükemmel ben de tavsiye üzerine tercih ettim.gerçekten 1 numara.