Bebek Beslenmesi göz yakmayan şampuan önerin:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kesinlikle yanidoğan dönemi ve sonrası içinde mustela ben hem saç hem vucud için olanını kullanıyorum sadece eczanede satılıyor ve sabun içermiyor.İkinci seçenekte sebamed

johnson baby yakmıyor
oglum 4 yasına geldı halen kullanıyoruz..
sımdı yenı bebek gelıyor evımıze ınşallah..onun ıçınde aldım johnson baby..

yenidoğan döneminde kesinlikle mustela (biraz pahalı), chicco da olabilir, bu ikisi çok hassas yıkıyor. sonrasında nivea baby, bübchen kullanılabilir. Bunlar denediklerim.

ssebamed kullanıyorum ve eczaneme gelenlerede sebamed onerıyorum cok memnunum guzel kokuyor.ben tum sebamed urunlerını kullanıyorum ogluma ..

dalin kullanmaya başladım kızıma hiç sesi çımıyor gözünü kaçınca.. çok memnun kaldım. chicco brz yakıodu sanki..nivea çok yakıodu..

Bende sebamedin hemen hemen bütün ürünlerini kullandım,çok da memnunum.Ama merakımdan bu sefer organicare aldım,%100 organik bir ürünmüş daha kullanmadım.
Kullanınca yazarım ...

bizde şu an komili bebe kullanıyoruz
alırken tereddütte kalmıştım hatta ama memnunuz ben bile yüzümü yıkadım test edeyim diye gözlerimde hiç bir yanma olmadı.

Bende doğduğundan beri Sebamed in şampuanını, vücut şampuanı ve losyonunu ve pişik kremini kullanıyorum.Doktora da sorduğumda Sebamed tavsiye etmişti.Ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…