- 4 Eylül 2018
- 18.734
- 72.059
- Konu Sahibi anlat dinliyorum
Çok geçmiş olsun. Allah cc yardımcınız olsun sağlığınıza kavuşun inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beyinden Cybernife aldım yan etkileri sonradan çıkıyor
Doktoruna sor yan etkileri falan ne diye? Allah Sifa versin sana bana bütün hastalara
Hiç duymadım, şifa dilemek istedim.
Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce geçer gider.
Bursaya gelme imkaniniz varsa Remzi Avci ile gorusun derim. En telafisi olmayan durumlarda bile gorme yetisini az da olsa geri kazanabiliyorsunuzorbita emarı yani göz ve arkasının emarı çekilince anlaşıldı.
Bursaya gelme imkaniniz varsa Remzi Avci ile gorusun derim. En telafisi olmayan durumlarda bile gorme yetisini az da olsa geri kazanabiliyorsunuz
İlk gün Cyberknife dan çıktım birkaç saat hiçbir sıkıntı olmadi. Gece kendimi baya bi kaybettim çok midem bulandısize de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Nasıl yan etkiyer oluyor anlatır mısınız? Ben biraz meraklıyım dayanamıyorum:)
Tümörün tıbbi olarak adı nedir biliyor musunuzMerhaba hanımlar, yaklaşık 1 yıldır sağ gözümde oluşan ve gittikçe ilerleyen görme kaybı vardı ve şuan neredeyse hiç görmüyorum. bir sürü yanlış teşhis ve tedaviden sonra tümör olduğu ortaya çıktı. bazıları iyi huylu bazıları kötü huylu dedi. bizde ortada kaldık. Neyse sonuç olarak Hacettepede radyoterapi almama karar verildi. İlk defa böyle bir hastalığım oluyor. küçük bir kızım var, bana ihtiyacı var. Acaba bu hastalık hakkında bilgi sahibi olan ya da çevresinde olan var mı? internet bilgileri çok teknik ve makale düzeyinde anlayamıyorum.
Şu anda bir gözüm görmüyor geri gelir mi?( doktor tümörün göz sinirime ne kadar zarar verdiğini bilemedikleri için bi şey diyemem dedi) Ya da hayatımı tehdit eder mi? Varsa deneyimleriniz ki -umarım yoktur Allah kimseye vermesin- paylaşır mısınız kızlar?
. Optik sinir kılıf menenjioma tıbbi adı. Ama bı kaç Dr da optik glioma dedi yani kotu huylusuTümörün tıbbi olarak adı nedir biliyor musunuz
Ameliyat olmaz dedi doktor bide benim yanlış teşhis vardı ve göz çukurunda olduğu için mr da çıkmıyor. Göz emarinda zar zor gordulerbenim teyzemde vardı ameliyat oldu size ameliyat demediler mi?
birde göz muaynesinde tesadüfen gördü doktor sizin teşhis niye bu kadar uzun sürmüş enteresan.
görmesinde yaşlılığın getirdiği görme sorunu dışında bir sıkıntısı da yoktu ama ameliyattan sonra o göz az görmeye başladı zamanla hiç göremez hale gelir dedi doktor.
Ameliyat olmaz dedi doktor bide benim yanlış teşhis vardı ve göz çukurunda olduğu için mr da çıkmıyor. Göz emarinda zar zor gorduler
Çok çok geçmiş olsun. Biran önce iyileşsin inşallah. Göz dibi muayenesinde görünmedi mi. Optik sinir kılıf menenjioma tıbbi adı. Ama bı kaç Dr da optik glioma dedi yani kotu huylusu