yeterince iletişim kuramıyor olabilirsiniz..iki oğlum da oyuncaklarla oynamadı bu normal birşey..çevre odaklı bir bebek olabilir biraz daha haraketlendiği zaman mutfak dolabinın içğndekileri yerin de göremediğiniz zaman anlarsınız
yeterince iletişim kuramıyor olabilirsiniz..iki oğlum da oyuncaklarla oynamadı bu normal birşey..çevre odaklı bir bebek olabilir biraz daha haraketlendiği zaman mutfak dolabinın içğndekileri yerin de göremediğiniz zaman anlarsınız
hmmm yaralı olduğum bir konu buradan bütün annelere sesleniyorum oğlanlarınızı bebekken sünnet ettirin..3 ve 4 yaşlarındaydılar çok zor oldu o süreç benim için sünnet olurken ve sonrası iyileşme süreci uzuyor bezde değillerdi çünkü
hmmm yaralı olduğum bir konu buradan bütün annelere sesleniyorum oğlanlarınızı bebekken sünnet ettirin..3 ve 4 yaşlarındaydılar çok zor oldu o süreç benim için sünnet olurken ve sonrası iyileşme süreci uzuyor bezde değillerdi çünkü
görümcem bebeğini 40 günlükken sünnet ettirdi yapışıklık olduğu için..o bölgeyi uyuşturdular sadece..iki üç gün içinde de iyileşti zaten..daha fazla algılamadan yaptırmanız yararınıza olur..ben yaptırırken çok ağladılar birisi 13 yaşında hala o günün etkisin de bazen o günden bahseder
Aşırı konuşuyorum ama hiç bakmıyor parka çıkarıyorum herkez sesleniyor hiç bakmıyor gülmüyor pek evde bize gülüyor ama çok degil göz teması da yerde var arada canım sıkılıyor bundan