Göz seyirmesi

Incredible incredible

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.840
Herkese merhaba ,yanlış yere mi actim bilmiyorum. Yaklaşık 1 aydır durmadan göz seyirmesi yaşıyorum. Bu artık günlük hayatıma yansımaya başladı. Geçer diye bekledim ama yok yani. Stresli hale getirdi,odaklanma sorunu yaşıyorum.
Başına gelen var mı ,doktora gitmeli miyim?

Son düzenleme:
Herkese merhaba ,yanlış yere mi actim bilmiyorum. Yaklaşık 1 aydır durmadan göz seyirmesi yaşıyorum. Bu artık günlük hayatına yansımaya başladı. Geçer diye bekledim ama yok yani. Stresli hale getirdi,odaklanma sorunu yaşıyorum.
Başına gelen var mı ,doktora gitmeli miyim?
Elbette doktora gitmelisin.

Aa gerçekten mi tek belirti bu muydu. Geçmiş olsun. Hangi doktora gittiniz
Ben ilk olarak solugu acilde aldım anlayamadılar ne olduğunu. Sonra bir bölüme yönlendirdiler 2 yıl oluyor doktorun ismini hatırlamıyorum bulunduğum sehirde bir doktor hatta hangi bölüme gittiğimi bile bilmiyorum. :) çünkü o kadar şiddetli ugultu ve göz seyirmem vardı ki 8-9 ay asla bir sey hatırlayamadım. Üstelik ilaç kullanıyordum ilaç kullanmam daha da tetiklemis seğirmeyi, dikkat edin.

O yüzden ertelemeyin.

Ben ilk olarak solugu acilde aldım anlayamadılar ne olduğunu. Sonra bir bölüme yönlendirdiler 2 yıl oluyor doktorun ismini hatırlamıyorum bulunduğum sehirde bir doktor hatta hangi bölüme gittiğimi bile bilmiyorum. :) çünkü o kadar şiddetli ugultu ve göz seyirmem vardı ki 8-9 ay asla bir sey hatırlayamadım. Üstelik ilaç kullanıyordum ilaç kullanmam daha da tetiklemis seğirmeyi, dikkat edin.

O yüzden ertelemeyin.
Uğultu yok şükür. Ben ilk olarak göz bölümüne gideyim en iyisi. Onlar yönlendirir yanlış olursa

Gözleriniz çok yorulmuş da olabilir ekran maruziyetinizi en azından hafta sonu minimuma indirin sakin bir hafta sonu geçirin geçecektir yüksek ihtimalle

Gözleriniz çok yorulmuş da olabilir ekran maruziyetinizi en azından hafta sonu minimuma indirin sakin bir hafta sonu geçirin geçecektir yüksek ihtimalle
O da var hem uykuszluk hem sürekli tel ekranına bakmak ;( tek başıma çocuk büyütüyorum malesef tek sosyal alanim telefonum;(

X