- Konu Sahibi gozdenur19
Tatlım hiç bunu için huzursuzluk çıkartma bence alttan alta laf sok anlar hatasını hem benimde gözüm kahverengi ama ışıkta filan rengi ela gibi gözüküo çoğu kişi de bana elamı diye soru ama değil bildiğim kahverengi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırladı böcegim benm göz rengimi hatırladı:):) 2 sne oldu beraber olalı çoookk seviyorum seni aşkım
konuyu okuyunca gülesim geldi. kusura bakma sen de üzgün, kızgınsın ama :))
benim gözlerim kahverengi, hem de koyudur yani.
adam beni yeşil gözlü sanıyor.
hala öyle sever, çocuğumuzun gözleri sana benzesin vs diye.. :)) normali bulmuyor ki arkadaş...
Telefonda konuşurken şans ya konunun göz rengine gelmesi sonucu 4 yıllık sevgilimin göz rengimi bilmediğini anladım,sustum sadece hiç bir şey demedim.Kendisi de sonra bilmeyince ne oluyor sanki diye üste çıkmaya çalıştı,yine sustum yine bir şey demedim.Bütün moralim bozuldu,öyle ki ne sinirimden ağlamak geliyor ne de bağırıp çağırmak.Tepkisiz bir durumda boş boş oturuyorum evde.
Başınıza geldi böyle bir şey? Yerimde olsanız takılır mıydınız bu kadar?
sana bi hikayeyle cevap vermek isteedim kadının kocası hergün eve eli kolu dolu gelirmiş. kadın sevinerek açarmış kapıyı.uzunnnnnnnnnnn yıllar böle sürmüş derken adamın işeri bozulmuş.
eli boş gelmiş ogün kadın kafayı kaldırıp laf söyleyecek olmuş. neden bişey getirmedin deyivermiş o an bakmışkii yıllardır evli olduğu erkeğin bir gözü kör. aaa bey senin gözün kör demiş anla kadının nereye bakıyormuş. o kadar yıldır çıkıyorsunuz hiçmi bakmamış gözüne kusura bakma arkadaşım bilmemesi abes hatta abesten öte sana sorsalar a dan z ye okursun herşeyini
gzölerin ne renk önce onu sorayım bari?
şimdi şöyle eğer gözün mavi ve yeşil gibi dikkat çekici renklerdeyse dikkat etmemesi gerçekten öküzlük ve bilmemesi
lakin hani kahvenin tonlarıysa açık kahve,koyu kahve,bal köpüğü gbi vs. farketmemiş olabilir tam olarak rengini gözlerini çok beğeniyorum demeside bu yönde şeklini bakışlarını demek istemiştir belki
Telefonda konuşurken şans ya konunun göz rengine gelmesi sonucu 4 yıllık sevgilimin göz rengimi bilmediğini anladım,sustum sadece hiç bir şey demedim.Kendisi de sonra bilmeyince ne oluyor sanki diye üste çıkmaya çalıştı,yine sustum yine bir şey demedim.Bütün moralim bozuldu,öyle ki ne sinirimden ağlamak geliyor ne de bağırıp çağırmak.Tepkisiz bir durumda boş boş oturuyorum evde.
Başınıza geldi böyle bir şey? Yerimde olsanız takılır mıydınız bu kadar?