• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz renginizi bilmeyen sevgili

Tatlım hiç bunu için huzursuzluk çıkartma bence alttan alta laf sok anlar hatasını hem benimde gözüm kahverengi ama ışıkta filan rengi ela gibi gözüküo çoğu kişi de bana elamı diye soru ama değil bildiğim kahverengi.

:1: konuyu okuyunca gülesim geldi. kusura bakma sen de üzgün, kızgınsın ama :))
benim gözlerim kahverengi, hem de koyudur yani.

adam beni yeşil gözlü sanıyor.

hala öyle sever, çocuğumuzun gözleri sana benzesin vs diye.. :))
normali bulmuyor ki arkadaş...

erkekler bilse de rengin adını bilmez :1:
benim abim bile sor siyah der oysa nerdeyse bal rengi gibi bariz bi kahve :27:

şununla aynı renk der ama bilemez :1: normaldir takılma canım benimmm

Kızlar içimi rahatlattınız valla ya,teşekkür ederim :17: :17:
Yoksa hem moralim bozuktu hem de ona da tavır yapıp duruyordum,uzatmayayım daha fazla bari

hatırladı böcegim benm göz rengimi hatırladı:):) 2 sne oldu beraber olalı çoookk seviyorum seni aşkım

:)))))))))))) haha benimkiside bildi bilemedi nasıl bilemedi ama :D benim göz rengim değişior ela yeşil kahverengi oluyor :D kahverengi dedi şakasına ciddimisin sen ya diye kızdım :D aşkım ama öle dior :D sonra ela dedi :D:D:D:D:D:D koptum gülmekten dedim yatıyorm ben cevabını sabaha kadar düşün dedim :D:D:D::D seviyorum onu yaaaaa :) :nazar::emir_bebek::4::36:

bizde aşkımla bi film izlemiştik böle bi konu geçmişti kadın adama soruyodu telefondan sorsam sen bnm göz rengimi bile bilmezsn diye küçümsüyodu adamı:1::1:
ama çıkmıyolardı bile adam vala gözünün içindeki her rengi saymıştı kadında şaşırmıştı ama film işte :1: hatta aşkımda bi tuhaf olmuştu sen bana sorsan ben söyleyemem diye :1: en çokta gözlerimi beğendiği halde ama erkek işte okadar incelik beklememek lazım çünkü onların renk ayrımı bile farklı:1::1:

:1: konuyu okuyunca gülesim geldi. kusura bakma sen de üzgün, kızgınsın ama :))
benim gözlerim kahverengi, hem de koyudur yani.

adam beni yeşil gözlü sanıyor.

hala öyle sever, çocuğumuzun gözleri sana benzesin vs diye.. :)) normali bulmuyor ki arkadaş...
koptum şuan şakamı bu :60::60::60:

canım sende boşver ne güzel ela görüyo işte daha güzel kahverengiden sende elayım diye takıl ortalarda:37:

Telefonda konuşurken şans ya konunun göz rengine gelmesi sonucu 4 yıllık sevgilimin göz rengimi bilmediğini anladım,sustum sadece hiç bir şey demedim.Kendisi de sonra bilmeyince ne oluyor sanki diye üste çıkmaya çalıştı,yine sustum yine bir şey demedim.Bütün moralim bozuldu,öyle ki ne sinirimden ağlamak geliyor ne de bağırıp çağırmak.Tepkisiz bir durumda boş boş oturuyorum evde.
Başınıza geldi böyle bir şey? Yerimde olsanız takılır mıydınız bu kadar?

sana bi hikayeyle cevap vermek isteedim kadının kocası hergün eve eli kolu dolu gelirmiş. kadın sevinerek açarmış kapıyı.uzunnnnnnnnnnn yıllar böle sürmüş derken adamın işeri bozulmuş.
eli boş gelmiş ogün kadın kafayı kaldırıp laf söyleyecek olmuş. neden bişey getirmedin deyivermiş o an bakmışkii yıllardır evli olduğu erkeğin bir gözü kör. aaa bey senin gözün kör demiş anla kadının nereye bakıyormuş. o kadar yıldır çıkıyorsunuz hiçmi bakmamış gözüne kusura bakma arkadaşım bilmemesi abes hatta abesten öte sana sorsalar a dan z ye okursun herşeyini

sana bi hikayeyle cevap vermek isteedim kadının kocası hergün eve eli kolu dolu gelirmiş. kadın sevinerek açarmış kapıyı.uzunnnnnnnnnnn yıllar böle sürmüş derken adamın işeri bozulmuş.
eli boş gelmiş ogün kadın kafayı kaldırıp laf söyleyecek olmuş. neden bişey getirmedin deyivermiş o an bakmışkii yıllardır evli olduğu erkeğin bir gözü kör. aaa bey senin gözün kör demiş anla kadının nereye bakıyormuş. o kadar yıldır çıkıyorsunuz hiçmi bakmamış gözüne kusura bakma arkadaşım bilmemesi abes hatta abesten öte sana sorsalar a dan z ye okursun herşeyini

bizler daha detaycıyız ,herşeylerini biliriz ama onlarda yook bu malesef

gzölerin ne renk önce onu sorayım bari?
şimdi şöyle eğer gözün mavi ve yeşil gibi dikkat çekici renklerdeyse dikkat etmemesi gerçekten öküzlük ve bilmemesi
lakin hani kahvenin tonlarıysa açık kahve,koyu kahve,bal köpüğü gbi vs. farketmemiş olabilir tam olarak rengini gözlerini çok beğeniyorum demeside bu yönde şeklini bakışlarını demek istemiştir belki

gzölerin ne renk önce onu sorayım bari?
şimdi şöyle eğer gözün mavi ve yeşil gibi dikkat çekici renklerdeyse dikkat etmemesi gerçekten öküzlük ve bilmemesi
lakin hani kahvenin tonlarıysa açık kahve,koyu kahve,bal köpüğü gbi vs. farketmemiş olabilir tam olarak rengini gözlerini çok beğeniyorum demeside bu yönde şeklini bakışlarını demek istemiştir belki

Kahverengi gözlüyüm :) Teşekkür ederim :)

Telefonda konuşurken şans ya konunun göz rengine gelmesi sonucu 4 yıllık sevgilimin göz rengimi bilmediğini anladım,sustum sadece hiç bir şey demedim.Kendisi de sonra bilmeyince ne oluyor sanki diye üste çıkmaya çalıştı,yine sustum yine bir şey demedim.Bütün moralim bozuldu,öyle ki ne sinirimden ağlamak geliyor ne de bağırıp çağırmak.Tepkisiz bir durumda boş boş oturuyorum evde.
Başınıza geldi böyle bir şey? Yerimde olsanız takılır mıydınız bu kadar?

guzelim bu senin icin cok önemli olabilir.ama bazi arkadaslar kendi gözrengini bilmiyo galiba ki 15 gun sarmisak yemis kahve rengi gözlu imis ela ya donmus sakin yanlis anlamayin dalga gecmek degil amacim o arkadasla uzumlafin kisasi 20yasindan sonra cekilen dislaerimin yerine disim cikti gibi biusey oluyo galiba sanimrim onunkisi uzulme canim.ama benim kafam en cok gozlerini seviyomusya orda dondu yahuuu:52::53:

Back