• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz renginizi bilmeyen sevgili

gozdenur19

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
127
20
318
36
Çorum
Telefonda konuşurken şans ya konunun göz rengine gelmesi sonucu 4 yıllık sevgilimin göz rengimi bilmediğini anladım,sustum sadece hiç bir şey demedim.Kendisi de sonra bilmeyince ne oluyor sanki diye üste çıkmaya çalıştı,yine sustum yine bir şey demedim.Bütün moralim bozuldu,öyle ki ne sinirimden ağlamak geliyor ne de bağırıp çağırmak.Tepkisiz bir durumda boş boş oturuyorum evde.
Başınıza geldi böyle bir şey? Yerimde olsanız takılır mıydınız bu kadar?

Biz bayanlar çok detaycıyız ve pire için yorgan yakabiliyoruz. Aslında devamlı baktığı gözler; ama bilememiş olabilir. O kadar tepki göstermeniz iyi olmamış, şakayla karışık bozsaydınız daha cici olurdu. :)

çok sasırdım yaa 4 yıllık bide uzun bi ilişki
hiç mi bakmamıs gözlerine tuhaf valla :20:

takılmam mı hemde nasıl. oturur düşün düşün başımın etini yerdim nasıl bilmez die ki bilmesi lazımmmm..! 4yıl az degil

Bence haklısın ya dikkat etmemesi cok garip.
İnsan sevgilisinin gözünün icine bakıyor sonucta..

surat as.o sana yaklaşsın sen surat asmaya devam et:) hatasını anlıcaktır. sen beni sevmiyosun die sitem ett:)

zaten kendimi tutamayıp yapacağım onu ama biliyorum ki kavga çıkacak kesin.Sevgisini bununla bağdaştırdığım için sinirlenecek ve biz yine kavga edeceğiz,iki kere iki dört.

çok ilginç ya 4 yıl dile kolay sinir etmek için olabilir :)) yok yaa şaka gibi hemen sinirlenme bence ciddi ciddi sor sonra baktın ciddi cevap veriyor ozaman kavga hakediyor :D bende benimkine sorayım bakayım oda benim gözlerimi sever eğer bilmezse kavga var bu akşam :D

çok ilginç ya 4 yıl dile kolay sinir etmek için olabilir :)) yok yaa şaka gibi hemen sinirlenme bence ciddi ciddi sor sonra baktın ciddi cevap veriyor ozaman kavga hakediyor :D bende benimkine sorayım bakayım oda benim gözlerimi sever eğer bilmezse kavga var bu akşam :D

aynen katılıyorum sana bende soracam bakalım ne diyecek:)

benim eski sevgilimde doğum günümü bilmiyordu kutlamamştı . çok bozulmştm ya :50: bizde bayadr çıkıyorduk bi kç ay değil .

yok yaa şaka filan değil gerçekten,hatta ela gözle ilgili şarkı gönderdi öncesinde bana,oradan başladı zaten konuşma.Gerçekten de bilmiyormuş.
Kavga edeceğiz orası kesin de kavgaya nasıl yaklaşayım onu düşünüyorum,can alıcı bir şeyler yapmam lazım,bu sefer gerçekten basit olmadığını anlamalı olayın.

gözün ne renk ki ? yani Bal rengi de çocuk sana kahverengi mi dedi.. Belki Bilmiyodur o rengin adını..

ay boşver şekerim yaa..kavga etmek yerine bunu ona arada sırada hatırlatıp dalga geçmek üzerine kahkaha atıp alttan alta aptallığına laf çarptırmak daha iyi oluyo:1: benim sevgilimde ikinci yılımızda hem de yanımda hem de gözlerime bakarak "senin gözlerin mavi değil mi?" diye sormuştu. oysa ki gözlerim yeşil, maviye çalan hiçbir tarafı da yok. uzuuun bir süre bunu hatırlatıp dalga geçmiştim.:51:

Hayır ela değil,kahverengi gözlerim.
Bana sevdiğimin ölçüsü bu mu sence diyor,%100 kriteri değil belki ama önemli değil midir?

Back