• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz renginin böyle kalma ihtimali var mıdır? 4.5 aylık.

acelya_

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
8
4
1
36
İlk bebeğim belirgin bi renklilik emaresi göstermeden 1.5 aylıkken tam kahve olmuştu. Yeğenlerim ve eşimin yeğenlerinden gördüğüm kadarıyla belli mavi tonları 4.aya kadar gelse de sonunda kahve oluyor.
Kendi bebeğim olunca bi de pek mavi değil ama gri yeşil doğunca acaba ela tonları olur mu dedik ama göz bebeği etrafında kahve başladı sonradan. Kahvenin çevresi ela. Onun da çevresi koyu gri ağırlıklı mavimsi.
Bu renk eninde sonunda tam kahve mi olur? 4.5 aylık.
 

Eklentiler

  • 1000029308.jpg
    1000029308.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 41
Kahve olur gibi duruyor, maşallah.Benim oğlumun maviydi sonra yeşile sonra bal rengine döndü.Kizimin deniz mavisiydi acildi yeşile döndü,şimdi ela yeşil arası bir renk.Renkli olduğu belli ama ne yeşil ne ela arada bir renk
 
Kahve olur gibi duruyor, maşallah.Benim oğlumun maviydi sonra yeşile sonra bal rengine döndü.Kizimin deniz mavisiydi acildi yeşile döndü,şimdi ela yeşil arası bir renk.Renkli olduğu belli ama ne yeşil ne ela arada bir renk
Galiba düz kahve olmaması için daha açık bi renk olması gerekir bu ayda:)
 
Oğlumun doğduğunda lacivert gibi çok koyu maviydi gözleri ortasında göz bebeği çevresinde beyaz hare gibi bir çember vardı sonrasında açıldı mavi oldu öyle de kaldı, kızım yeşil renkli doğdu içerisinde giderek kahverengiler belirdi şuanda açık kahverengi ışıkta zeminde yine yeşil tonları var ama sadece ışıkta, göz bebeği çok küçüldüğünde. Bebeğinizin göz rengi de tahmin ediyorum kahverengiye dönecektir.
 
Kızım doğduğunda mavi-yeşil arası gözleri vardı, 1 yaşına kadar öyle kaldı, sonra yeşile döndü, şimdi ela.
Bebelerin sağı solu belli olmaz
 
Back