Evet onları araştırdım. Kolombia da operation olan bi manken. Ama o implant yaptırmış bildiyim kadarıyla ve gözünün altına taktırdı implantlardan (silikon) dolayı sorun yaşamış.Hiçbir bilgim yok ama göz rengini değiştirip sonra kör kalanları çok okumuştum haberlerde
Bu konu hep böyle .. 10 yildir hatda dahada uzun zamandır lazer uygulanıyor. Göz rengi deyiştirmede. :)Her turlu estetigi anlarim da goz yani yaa nasil cesaret edip yaptiracaksiniz?her ameliyatin komplikasyonu vardir ama goz cok hassas ve geri donusu olmayan seyler yasarsaniz Allah korusun cok pisman olursunuz.benim gozlerim kahverengi renkli gozlu olmayi da cok isterdim tabii ki daha guzel kahve ve siyahtan.ama yine de asla ameliyatla degistirmeyi dusunmezdim.bir de daha cok yeni seyler tip ilerler artik normal hale gelir o zaman dusunun ama simdi gozun rengi degisse bile bes on sene sonra ne olacaginin garantisi yok.siz bilirsiniz ama bence degmez o riske.
Genetik bi olay yok saten. Burun estetiyi olanların çocuğunun estetikli burunları olmadğı Gibi. Yani göz rengini deyiştirenlerin çocukları göz rengi deyiştirildi diye bi fark yaşamıcağı gibi.Beden senindee yine de hayati bir uzuv. Ciddi bir karar. ustelik dunya saglik orgutunce hala da onaylanmamis ayriyetten dogru dzgun ilerde ne olur ne bitere dair net sonuclari yok diye biliyorum. Sonucta saglikli hucreleri yakiyorlar renkli göz dogustanda bir kusur zaten he hastalikta da kullaniliyor lazer ama o hastalik icin genetikle oynamiyorlar ya. Yine de sen bilinn...
Haklisiniz ama renkli göz cok beyeniyorumKulağa çok güzel geliyor ama görmek bu dünyanın çok güzel bir nimeti yaşamın en büyük parçası risk almaya değer mi sizce
Çok güzel lensler var alın kullanın gerçekten sağlık en büyük nimet ve ne yazık ki kaybedince anlaşılıyor kıymeti..Haklisiniz ama renkli göz cok beyeniyorum
Genetik bi olay yok saten. Burun estetiyi olanların çocuğunun estetikli burunları olmadğı Gibi. Yani göz rengini deyiştirenlerin çocukları göz rengi deyiştirildi diye bi fark yaşamıcağı gibi.
Hahahaha ben bilmiyodum sanki sagol. Biyolojiden cok iyi anlarim merak etme.Genetikten kastim sen genetik olarak renkli olmayan bir gozlere sahipsin bunlar o hucreleri (koyuluk rengini veren tabaka) mafediyor bozuyor Allahin yarattigini diyorum Cocugun oyle olcak mi dedim. Estettik burunla bir tutuyorsan deli gibi revizyon yaptiranlar var kotu doctor yuzuundenn goz estetigi yaptiranlarda oyle sans olur mu bilmiyorum artik. :) Herseye bi cevabin var olumsuz hicbirsey olmaz olmaz zatenn naparsan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?