• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz rengini laser ile deyiştirenler

Beray965

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
15
12
3
34
Merhaba, göz rengini laser ile deyiştirenler varmı burda? Yazarlarsa sevinirim.

Allaha şükür görüyorum saglıklıyım. Lütfen burda göz rengini deyiştirme. Yada deyişince ne olucak gibi yazılar yazanlara gerek yok. O tür Diskussion lar gereksiz. Herkezin görüşü düşüncesine sagyı gösteriyorum bunuda bekliyorum. Gözlerim yok mavi yok yeşil, şikayetci deyilim. yazanlarada gerek yok :) ne mutlu size.

Daha önce laser yaptırmış olanlar, bu işlemi yapan doktorlarla görüşmesi olmuş olanlar ve benim gibi yaptırmak isteyip araştıranlar, hoşgeldiniz:)

Bilmek istediklerim;
Hangi doktorda(ve doktorun çalıştı hastane)? Daha sonra herhangi bir görme sorunu yaşanıyormu? Aradan nekadar zaman geçti ve herşey eskisi gibimi:
görme? Göz tansiyonu? Katarakt??
Fiyat?
Ve ek bilgiler, kac seansda. Başlangıç göz rengi.

:)

Implant yaptırmak istemiyorum. Cünkü Laser cok original duruyor bana göre.

Hiçbir bilgim yok ama göz rengini değiştirip sonra kör kalanları çok okumuştum haberlerde
Evet onları araştırdım. Kolombia da operation olan bi manken. Ama o implant yaptırmış bildiyim kadarıyla ve gözünün altına taktırdı implantlardan (silikon) dolayı sorun yaşamış.
Ve tabiki laserdede komplikationlar yaşanabilir. En kötü yan etkisi katarakt, bazı doktorların assistanlarına sordum. Bana 10günde 5 seans yapabiliriz diyende oldu (tabiki para için) ve bazıları 10 günde iki dedi ben daha fazla istesemde, cünkü dökülen pigmentler damarlardan geçiyor. Damar sıkışmadında göztansiyonuna neden oluyor ve bu katarakta yol açıyor.

Tabiki araştırılmadan bi yere gidilip . Hiç duymadım bi doktorda deneme tahtası kimse olmak istemez.

En iyi doktorada gitsem Komplikation yaşanabilir inşallah olmaz.

Her turlu estetigi anlarim da goz yani yaa nasil cesaret edip yaptiracaksiniz?her ameliyatin komplikasyonu vardir ama goz cok hassas ve geri donusu olmayan seyler yasarsaniz Allah korusun cok pisman olursunuz.benim gozlerim kahverengi renkli gozlu olmayi da cok isterdim tabii ki daha guzel kahve ve siyahtan.ama yine de asla ameliyatla degistirmeyi dusunmezdim.bir de daha cok yeni seyler tip ilerler artik normal hale gelir o zaman dusunun ama simdi gozun rengi degisse bile bes on sene sonra ne olacaginin garantisi yok.siz bilirsiniz ama bence degmez o riske.

Kulağa çok güzel geliyor ama görmek bu dünyanın çok güzel bir nimeti yaşamın en büyük parçası risk almaya değer mi sizce

Dediğiniz gibi saygı duyarım istek tercih sizin
Ama gerçekten hiç garantisi olan bişey değil Allah muhafaza
Ve ilk defa duyduğum bi operasyon

Beden senindee yine de hayati bir uzuv. Ciddi bir karar. ustelik dunya saglik orgutunce hala da onaylanmamis ayriyetten dogru dzgun ilerde ne olur ne bitere dair net sonuclari yok diye biliyorum. Sonucta saglikli hucreleri yakiyorlar renkli göz dogustanda bir kusur zaten he hastalikta da kullaniliyor lazer ama o hastalik icin genetikle oynamiyorlar ya. Yine de sen bilinn... :KK70:

Her turlu estetigi anlarim da goz yani yaa nasil cesaret edip yaptiracaksiniz?her ameliyatin komplikasyonu vardir ama goz cok hassas ve geri donusu olmayan seyler yasarsaniz Allah korusun cok pisman olursunuz.benim gozlerim kahverengi renkli gozlu olmayi da cok isterdim tabii ki daha guzel kahve ve siyahtan.ama yine de asla ameliyatla degistirmeyi dusunmezdim.bir de daha cok yeni seyler tip ilerler artik normal hale gelir o zaman dusunun ama simdi gozun rengi degisse bile bes on sene sonra ne olacaginin garantisi yok.siz bilirsiniz ama bence degmez o riske.
Bu konu hep böyle .. 10 yildir hatda dahada uzun zamandır lazer uygulanıyor. Göz rengi deyiştirmede. :)

Beden senindee yine de hayati bir uzuv. Ciddi bir karar. ustelik dunya saglik orgutunce hala da onaylanmamis ayriyetten dogru dzgun ilerde ne olur ne bitere dair net sonuclari yok diye biliyorum. Sonucta saglikli hucreleri yakiyorlar renkli göz dogustanda bir kusur zaten he hastalikta da kullaniliyor lazer ama o hastalik icin genetikle oynamiyorlar ya. Yine de sen bilinn... :KK70:
Genetik bi olay yok saten. Burun estetiyi olanların çocuğunun estetikli burunları olmadğı Gibi. Yani göz rengini deyiştirenlerin çocukları göz rengi deyiştirildi diye bi fark yaşamıcağı gibi.

Genetik bi olay yok saten. Burun estetiyi olanların çocuğunun estetikli burunları olmadğı Gibi. Yani göz rengini deyiştirenlerin çocukları göz rengi deyiştirildi diye bi fark yaşamıcağı gibi.

Hahahaha ben bilmiyodum sanki sagol. Biyolojiden cok iyi anlarim merak etme.Genetikten kastim sen genetik olarak renkli olmayan bir gozlere sahipsin bunlar o hucreleri (koyuluk rengini veren tabaka) mafediyor bozuyor Allahin yarattigini diyorum Cocugun oyle olcak mi dedim. Estettik burunla bir tutuyorsan deli gibi revizyon yaptiranlar var kotu doctor yuzuundenn goz estetigi yaptiranlarda oyle sans olur mu bilmiyorum artik. :) Herseye bi cevabin var olumsuz hicbirsey olmaz olmaz zatenn naparsan yap.

Hahahaha ben bilmiyodum sanki sagol. Biyolojiden cok iyi anlarim merak etme.Genetikten kastim sen genetik olarak renkli olmayan bir gozlere sahipsin bunlar o hucreleri (koyuluk rengini veren tabaka) mafediyor bozuyor Allahin yarattigini diyorum Cocugun oyle olcak mi dedim. Estettik burunla bir tutuyorsan deli gibi revizyon yaptiranlar var kotu doctor yuzuundenn goz estetigi yaptiranlarda oyle sans olur mu bilmiyorum artik. :) Herseye bi cevabin var olumsuz hicbirsey olmaz olmaz zatenn naparsan yap.

Yukardada yazdigi gibi bu konuyla bilgisi olmayanlarin yazmasina gerek yok .

Selam hala yaptıran , ne tarz seyler yasadıgı ve sürec hakkında bilgi verebilecek bir kişi cıkmadı mı, keske yazsa bende randevu aldım gidicem ama aklımda soru isaretlerı var deneyim yasamıs biri ile konusmaya ihtiyacım var

Back