- 3 Haziran 2024
- 9
- 3
- 29
- Konu Sahibi edebiyatcibayan
merhaba oğlum 3 aylik ve göz rengi mavi yeşil arası karışık değişir mi değişirse ne renk olur
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah bende ona benzettim muhtemelen oHoşgeldin sen geçen soran abla değil misin bebekten tanıdım. Neden bu kadar önemli sal şu çocuğu yeter.
Evet bebiş çok tatlı maşallah. Takmış göz de göz.Hahah bende ona benzettim muhtemelen o
Nasıl kahverengi, senin dilin ne söylüyor?!Kahverengiye donecek canim.
Benim acik kahve esimin bal rengi cnm
Buyuk buyuk nene mavi gozluymus ona da cekebilir tabi.Ama annem yesil.anneannrm mavi esimin babasi yesil annesi ela karisik bauagi
Anlamadim cnm?
Aynen ben de bebişten tanıdım. Konuyu rapor ettim. Umarım tedavi olurAy yine mi hesap açıp geldin sen, yok mu senin bir ailen falan tedavi ettirsinler seni artık, ağzın da küfürbaz başlarsın birazdan çocuğa renklş gözlü değil diyene
B Burhan Burhanitto Aynı bebek bu daha önce paylaştığı fotoğraftan tanıdım yavruyu. Yazık günah ne de güzel çocuk
Herkes mavi ya da yeşil desin kapatalım bu konuyu artık. Çocuk büyümüyor mu anlamadım zaten. Şimdiye rengi belli olmuştur.Aynen ben de bebişten tanıdım. Konuyu rapor ettim. Umarım tedavi olur
Turuncu renk olur.merhaba oğlum 3 aylik ve göz rengi mavi yeşil arası karışık değişir mi değişirse ne renk olur?
Eki Görüntüle 3436556
Ay yine mi hesap açıp geldin sen, yok mu senin bir ailen falan tedavi ettirsinler seni artık, ağzın da küfürbaz başlarsın birazdan çocuğa renklş gözlü değil diyene
B Burhan Burhanitto Aynı bebek bu daha önce paylaştığı fotoğraftan tanıdım yavruyu. Yazık günah ne de güzel çocuk
Kahverengi dicem ama anama bacıma küfretmeme sözü verirseniz