Göz rengi değiştirme operasyonu ile ilgili

Ne kadar meraklısıniz demagoji yapmaya saygılı bir şekilde kibar bir üslupla yazıyorum takimdiginuz tavra bakım rica ederim gidip kendinizle ve ilgi alanınızla alakalı konulara yorum yapın medem ilgi alaniniz değil tasvip etmiyorsunuz ne diye araştırıyor yadaalakali olmadığınız konuda ki gördüğünüz mesaja yorum yapıyorsunuz anlamıyorum sert ve kırıcı üslup takimmak istemiyorum tarzım değil kalbiniz gibi hayatınız olsum
Demagoji yapmadım aslında başka şey yaptım. Klişe sözler her zaman her yere uymuyor demek istedim.
Kış aylarında yapılması gereken ve hangisini yaptırmam gerektiği konusunda kararsız kaldığım işlemler var onun için bakınıyorum. İlgimi çekerse de bir konu bakıyorum.
Direkt tasvip etmiyorum da demedim ben olsam beklerim dedim.
Bir tane kadın var ismini unuttum şimdi Aygünlü bir şey o yaptırmış diye biliyorum bence çok iyi olmuş.

Arkadaşlar merhaba ben göz rengi açma ile ilgili ciddi şekilde araştırma yapıyorum bu konuda mylumineyes ile kontak kurdum kendileri köyü gizle çalışmadıkları o söylediler kahve rengi gözü olup bu işlemi yapan varsa beni bilgilendirebilir mi siz kadinlarin güzel yardimlarini bekliyorum ☺️
,,(Aşırı duyar kasacak kişiler rica ediyorum hiç yazmasın....)
Yanlizca bilgi verecek kişiler yazarsa sevinirim konunun uzamamasi adına 🥰
Uzun vadede kör olmak istiyorsanız yaptırın tabii 😁

Bakın hanımefendi posta dikkat ederseniz bu tarz yorum almamak için önemli bir uyarıda bulundum bundan yirmi yıl önce burun ameliyati vs de sizin söylediğiniz gibi ekstrem karsilaniyordu her ameliyat gibi bunun da riski var biliyor ve buna rağmen ilerliyorum bir konuda yardım edemeyecek Şeniz yazmamanizi öneririm kimse hiç kimsenin ne hayatını ne de neler yaşadığını bilemez o yüzden birşey yazarken yada söylerken bir kaç defa düşünmenizi tavsiye ederim iyi geceler
Birincisi, burun estetiğiyle göz rengi değiştirmeyi aynı kategoriye koyamazsınız. Burun estetiği bariz estetik bozuklukları (kemer, düşüklük vs) gidermek için yapılıyor ve kişinin estetik görüntüsüne katkıda bulunuyor. Irkla bir bağlantısı yok. Etnik burun ameliyatları da o etnik görüntüyü bozmadan yapılıyor.

Göz rengi ırksal bir özellik. Güzellikle uzaktan yakından alakası yok. Saç rengi, ten rengi, göz rengi; bunlar bir kişinin güzelliğine katkıda bulunan şeyler değil. Her renkten insan güzel olabilir. Siz ırkçılığı içselleştirmişsiniz ve açık renk = güzel diye düşünüyorsunuz.

İnsan değişiklik istediği için saçını boyayabilir. Çok istiyorsan lens de takabilirsin. Fakat sırf açık renk göze sahip olabilmek için birçok ülkede yasak olan, uzun vadede ne sonuçlar doğurduğu bilinmeyen, körlük riski bulunan bir ameliyatı olmayı düşünüyorsanız, hiç kusura bakmayın ama psikolojiniz pek sağlıklı bir durumda değil demektir bence. Bu riski alabiliyorsanız, evet, ırkçılığı içselleştirmişsiniz demektir. Ya da gerçekten cahilsiniz ve hiç araştırmamışsınız, riskin farkında değilsiniz. Şu anda benim gözümde Hindistan'da kanser olma riskine rağmen cilt beyazlatıcı kimyasallar kullanan kadınlardan bir farkınız yok.

Bu ameliyat yerleşmiş, zararsız olduğu kanıtlanmış, gelişmiş ülkelerde yasak olmayan bir ameliyat olsaydı git yaptır derdim kendim asla tercih etmeyeceğim bir şey olsa da... zenciler de saçlarını düzleştirip sarıya boyatıyor. Ona benzer bir şey olurdu. O da hoşuma gitmiyor asla, bu da ayrı mevzu.

Arkadaşlar merhaba ben göz rengi açma ile ilgili ciddi şekilde araştırma yapıyorum bu konuda mylumineyes ile kontak kurdum kendileri köyü gizle çalışmadıkları o söylediler kahve rengi gözü olup bu işlemi yapan varsa beni bilgilendirebilir mi siz kadinlarin güzel yardimlarini bekliyorum ☺️
Yapay iris implantasyonundan bahsediyorsunuz sanırım. Oğluma 10 haftalıkken konjenital aniridi teşhisi konuldu. İki gözünde de doğuştan iris yok. Doçent takibinde üç aydır. Ömür boyu takip altında olacak. Doktoru bize olasılıkları anlatırken "Bu ileri yaşların konusu. Vakti geldiğinde konuşuruz ama yüksek riskli ameliyatlar" diye bahsetti bundan

neden ya neden 🤦🏻‍♀️ Yapmıyorsunuz diye demiyorum ama ona vereceğiniz parayla 5,10 yetim sevindirseniz.. Gerçekten yani harcayacak yer mi arıyorsunuz da göz rengi derdine düştünüz 🤷🏻‍♀️ Kınamıyorum gerçekten merak ediyorum kendinizi neden olduğunuz gibi sevemiyorsunuz. Hadi burun estetiği bi tık anlaşılır odak noktası olduğu için, veya göğüs popo işlemleri falan düzgün vücut için ama göz rengi için operasyon geçirmekte ne bileyim yani ..
Renkli göz istemenin düzgün bir fizik burun istemekten bir farkı yok.yetim sevindirmek istiyorsanız sevindirin herkes bir defa geliyor dünyada başkalarının açtığı yaraları sebep olduğu sorunları üstlenmek zorunda değiliz.
konu sahibine gelince göz rengi değiştirmek henüz yaygınlaşmamış,riskli,onaylanmamış bir operasyon diye biliyorum bu nedenle bu riske değmez diyorum yoksa nasıl renkli göz açık ten sarışın olmak genel olarak toplumda makbul karşılanıyorsa aynı şekilde düzgün bir burun gögüs popo vsde makbul karşılanıyor yani kendimizi kandırmaya gerek yok.isteyen yaptırmasın orjinal haliyle kalsın ama yaptırmak isteyen psikolojisi bozulan insanlarıda yadırgamaya gerek yok.toplumda bazı güzellik algıları var insanlarda etkileniyor.

Son düzenleme:
duyar değil de boy uzatmak gibi bişi benim için . takıntısı varsa mutsuzsa yap dıyıp destek olunur anca ne denir ?. ama işte bi meme implantı gibi değil olmadı cıkar yap denmiyor. risk baya var. kör olma olasılgı falan arastır iyice. deger degmezzı sen kendın bilirsin:))

Burayı insanl
Renkli göz istemenin düzgün bir fizik burun istemekten bir farkı yok.yetim sevindirmek istiyorsanız sevindirin herkes bir defa geliyor dünyada başkalarının açtığı yaraları sebep olduğu sorunları üstlenmek zorunda değiliz.
konu sahibine gelince göz rengi değiştirmek henüz yaygınlaşmamış,riskli,onaylanmamış bir operasyon diye biliyorum bu nedenle bu riske değmez diyorum yoksa nasıl renkli göz açık ten sarışın olmak genel olarak toplumda makbul karşılanıyorsa aynı şekilde düzgün bir burun gögüs popo vsde makbul karşılanıyor yani kendimizi kandırmaya gerek yok.isteyen yaptırmasın orjinal haliyle kalsın ama yaptırmak isteyen psikolojisi bozulan insanlarıda yadırgamaya gerek yok.toplumda bazı güzellik algıları var insanlarda etkileniyor.
Teşekkür ederim güzel anlayışlı tutumunuz için

Sizin daha önce öğrenmeniz gerekenler var da inmeyecegim oralara
Alakasız birşey söylüyorsunuz, anlamını bilmediğiniz bir kelime kullanıyorsunuz, şu durumda benim mi birşey öğrenmem gerekiyor sizin mi?
Kendinizi gülünç duruma düşürmeyin bir daha diye uyardım ama siz düşmeye pek meraklısınız anlaşılan siz bilirsiniz
İnmeyin siz inmeyin derinlere yüzeyde kalın bence de

Yapay iris implantasyonundan bahsediyorsunuz sanırım. Oğluma 10 haftalıkken konjenital aniridi teşhisi konuldu. İki gözünde de doğuştan iris yok. Doçent takibinde üç aydır. Ömür boyu takip altında olacak. Doktoru bize olasılıkları anlatırken "Bu ileri yaşların konusu. Vakti geldiğinde konuşuruz ama yüksek riskli ameliyatlar" diye bahsetti bundan

Merhaba. Aniridi ile araştırma yaparken sizin yorumunuzu gördüm. Benim de oğlumda aniridi teşhisi konuldu. Sizi hangi doktor takip ediyor. Oğlunuzun görme oranı ne kadar acaba

neden ya neden 🤦🏻‍♀️ Yapmıyorsunuz diye demiyorum ama ona vereceğiniz parayla 5,10 yetim sevindirseniz.. Gerçekten yani harcayacak yer mi arıyorsunuz da göz rengi derdine düştünüz 🤷🏻‍♀️ Kınamıyorum gerçekten merak ediyorum kendinizi neden olduğunuz gibi sevemiyorsunuz. Hadi burun estetiği bi tık anlaşılır odak noktası olduğu için, veya göğüs popo işlemleri falan düzgün vücut için ama göz rengi için operasyon geçirmekte ne bileyim yani ..
Lens diye bi nimet varken bende aynen dusunduklerinizi dusundum. Ulke acliktan kirilirken hala bir kesimin boyle seyleri dert etmesi de garip

Türkiye'de yaptırarak risk almayın bence. Daha basit estetik ameliyatlarda dahi başarılı doktor sayısı sayılıdır.

Lens diye bi nimet varken bende aynen dusunduklerinizi dusundum. Ulke acliktan kirilirken hala bir kesimin boyle seyleri dert etmesi de garip
Herkesin derdi kendine. Afrika’da da insanlar su bulamazken bizim et alamıyoruz diye ağlıyor olmamız da garip o zaman. Estetik başlığı altında konuşulacak şeyler diil bunlar. Konu sahibi bilgi almak ıcın konu acmıs soru sormuş, bilgi sahibi olmayan herkes Kendı yorumunu fikrini yazmıs ama.

Konuya gelirsek, Benım bir komşum kalıcı lens yerleştirtmis gözlerine ve mavi. Göz rengi değiştirme olayını cok önceden ben de burada bir konuda görup araştırmıştım, lazerle böyle pizza dilimi gibi dilimlerle seans seans göz rengi açıyorlardı ve Benım izlediğim videoda kahverengi gözu mavi yapıyorlardı. Sadece amerikada yapılıyordu o islem o zamanlar. Simdi bilmiyorum ama su an Türkiye’de kalıcı lens yerleştirme isi cok var bence, yani numaralı da renkli de ıkısı bırlıkte de. Yine bence lazer ile renk açmaktan daha az risk içeren bir işlem. En azından telafisi var (sanırım)

Çok kişi üzerinde denenmemiş estetikleri yapmamanızı öneririm. Badem göz estetiği gibi bir şey daha iyi olur çünkü çok kişinin yaptığı sonuçları hakkında doktorların da fikir sahibi olduğu bir estetik. Ama göz rengi değiştirme halinde gözde bir hasar bırakıp bırakmayacağı, kalıcılığı… bilinmiyor olabilir çünkü yaygın değil, mesela benim çevremde hiç yok(hemen her türlü estetik olan tanıdığım olmasına rağmen, kendim de olmama rağmen)
Ayrıca yetim doyur kısmı da çok tuhaf, ne alaka şimdi estetik başlığına gelip iki yetim sevindirin demek😅

Ülkenin açlıktan kırılması bizim sorunumuz değil açlıktan kırılan kesime bugün sorsanız yine aynı kişiler tarafından yönetilmeyi seçerler bu durumda canları cehenneme çeksinler biz mi getirdik onları bu dünyaya sorumluluğu üstlenelim herkes kendi bütçesine göre yaşar herkesin kendi yaşamına göre dertleri var sizin için lüks olan başkası için günlük rutinidir çok olağan birşeydir mesela🤷🏻‍♀️

Back
X