Göz rengi değiştirme operasyonu ile ilgili

Leyla ar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
8
16
3
29
Arkadaşlar merhaba ben göz rengi açma ile ilgili ciddi şekilde araştırma yapıyorum bu konuda mylumineyes ile kontak kurdum kendileri köyü gizle çalışmadıkları o söylediler kahve rengi gözü olup bu işlemi yapan varsa beni bilgilendirebilir mi siz kadinlarin güzel yardimlarini bekliyorum
,,(Aşırı duyar kasacak kişiler rica ediyorum hiç yazmasın....)
Yanlizca bilgi verecek kişiler yazarsa sevinirim konunun uzamamasi adına

Son düzenleme:
Bu formda böyle bir konu vardı bi bakın isterseniz

ben de ilk defa duyuyorum daha neler çıkaracak teknoloji bakalım.
Riskli bir işlem falan değildir umarım istediğiniz sonuçları alırsınız, göz bu çünkü yeni bir teknoloji ise cesaret ister denemek
Böyle bir şey varsa Seren Serengil nasıl hala duymamış şaştım senelerdir o fi tarihinden kalma lenslerle takılıyor. Biri acilen kendisinin üzerine bu operasyonu atsın

neden ya neden Yapmıyorsunuz diye demiyorum ama ona vereceğiniz parayla 5,10 yetim sevindirseniz.. Gerçekten yani harcayacak yer mi arıyorsunuz da göz rengi derdine düştünüz Kınamıyorum gerçekten merak ediyorum kendinizi neden olduğunuz gibi sevemiyorsunuz. Hadi burun estetiği bi tık anlaşılır odak noktası olduğu için, veya göğüs popo işlemleri falan düzgün vücut için ama göz rengi için operasyon geçirmekte ne bileyim yani ..

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kendisi de yaptırmış zaten bir iki ton açtığı i soykedide o yetmiyor sanırım lensle geziyor surekli

Bakın hanımefendi posta dikkat ederseniz bu tarz yorum almamak için önemli bir uyarıda bulundum bundan yirmi yıl önce burun ameliyati vs de sizin söylediğiniz gibi ekstrem karsilaniyordu her ameliyat gibi bunun da riski var biliyor ve buna rağmen ilerliyorum bir konuda yardım edemeyecek Şeniz yazmamanizi öneririm kimse hiç kimsenin ne hayatını ne de neler yaşadığını bilemez o yüzden birşey yazarken yada söylerken bir kaç defa düşünmenizi tavsiye ederim iyi geceler

Offf renkli göz mü kaldı belle eyes ameliyatı varken

Zamanında denk gelip okumuştum.
Riskleri fazla olan, gözün işlevini yitirmesine sebebiyet verebilecek bir operasyon anladığım kadarıyla.
Göze alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Çeşitli makyaj hileleri ile zaten birkaç ton açık göstermek mümkün, öne çıkaran renk kombinleriyle.
Kahverengiden gök yakut yapılamadığına göre gözü kaybetme riski alınmamalı.

Açıkçası çok bilgim yok ama sakıncalı diye biliyorum. Ama size şunu diyebilirim. Insragramda medyatik bir erkek dr var. Tv lere de çıkıyor. Kendisi medikal hekim. Geçen yıl bu operasyonu oldu şu anda gözleri masmavi. Yani yapılıyor. Hatta lens sanmıştım kendisine sordum. Ameliyatla göz rengini değiştirdiğini dedi.

Adı neydi

Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez mi?
Göz renginizle mi dalga geçtiler? Sevdiğiniz kişi zamanında bu göz rengi bana gitmez sevmiyorum mu dedi?Ne yaşandı?
Göz rengiyle ilgili sorun yaşayan insan hiç duymadım. Bu da ilk olur.
Bu arada riskli diye biliyorum ilk baş iyi olsa da sonra da risk barındırıyor olabilir.
Teknolojinin üzerinden zaman geçtikçe yapan yaptıran çoğaldıkça girişmek daha mantıklı böyle şeylerde

Biyokinezi yapsana

Ne kadar meraklısıniz demagoji yapmaya saygılı bir şekilde kibar bir üslupla yazıyorum takimdiginuz tavra bakım rica ederim gidip kendinizle ve ilgi alanınızla alakalı konulara yorum yapın medem ilgi alaniniz değil tasvip etmiyorsunuz ne diye araştırıyor yadaalakali olmadığınız konuda ki gördüğünüz mesaja yorum yapıyorsunuz anlamıyorum sert ve kırıcı üslup takimmak istemiyorum tarzım değil kalbiniz gibi hayatınız olsum

Demagoji nedir nerede bu kelime kullanılır bir öğrenip yazsanız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…