• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz problemleri hakkında

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
103
40
98
Hanımlar çok yoruldum artık inanın. Gittikçe kötüye gidiyor sanki. Yakın-uzak astigmat ne ararsan var gözümde. Moralim çok bozuk. Gece bununla yatıp sabah bununla kalkıyorum. Katarakt ameliyatı olmuştum ilk baslarda gayet iyiydi şimdi gittikçe kötülesmeye başladı. Napicam bilmiyorum tek bildiğim çok yoruldum.. Allah'ım beterinden korusun ama beni yaşayan anlar. :(

Hanımlar çok yoruldum artık inanın. Gittikçe kötüye gidiyor sanki. Yakın-uzak astigmat ne ararsan var gözümde. Moralim çok bozuk. Gece bununla yatıp sabah bununla kalkıyorum. Katarakt ameliyatı olmuştum ilk baslarda gayet iyiydi şimdi gittikçe kötülesmeye başladı. Napicam bilmiyorum tek bildiğim çok yoruldum.. Allah'ım beterinden korusun ama beni yaşayan anlar. :KK43:
Burada katarak için akıllı lens yani trifocal lens taktıran bir kadın, ameliyat sonrası çok detaylı anlatmış yaşadıklarını. Hem olumlu hem olumsuz herşeyi anlatıyor

Back