Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol tatlım bunu denicem... eveett başka yöntemler de bekliyoruz kızlar...Göz kaleminin akmaması için bazen şunu deniyorum.
Göz kalemini eğer içe sürüceksek ki zaten genelde iç tarafa sürülende sorun oluyor.
Bunun için göz kalemi sürülecek yeri bi pamuklu çubuk ( kulak çubuğu .) ile önce bi silin. Amaç o yerin kuru olması.Sonra göz kalemini sürün eskisine göre daha uzun süre kalıcaktır. Başka çaresini bilen varsa bizi bilgilendirsin Lütfen (.
Gözün iyice iç tarafına sürülmezse problem olmuyor. Yani ucuna kadar çekmeyin alttan ya da üssten farketmez.Çok az boşluk kalsın.Yarım çekmekten bahsetmiyorum ama.Umarım anlatabilmişimdir.
merhaba,göz pınarına makyaj birikmemesi için ne yapabiliriz diye sormuşsunuz..öncelikle yumuşak uçlu kalem değil,sert uçlu kalem tercih etmeniz şart.göz pınarına birikmesinin nedeni eğer gözlerinizde çok fazla yaş birikintisi oluyorsa, yada sürekli gözlerinizi kırpıyorsanız makyajda akma yapıyor ve dolayısı ile bi tarafa birikiş oluyor..bunu önlemek için öncelikle ellerinizi hiç bir şeklde gözlerinize değdirmiyorsunuz,çünkü biz farkında olmadan ellerimiz sürekli yüzümüzde ve gözümüzde dolaşıyor.sonrasında gözlerinizin içini kuru tutmalısınız ,bunun içinde kulak çubuğu ile göz kalemi sürmeden önce oranın yaşını alıp kuruttuktan sonra sert uçlu kalemi sürün..farı sürerken kesinlikle farı göz içine sürmeyin,bu zararlı ama gözün dış kısmına sürebilirsiniz yine dediğim teknikte..işin sırrı kuru tutmaktır..başkada çözümü yok bu işin.
Of ya aynı sorun bende de var. zaten gözlerim çok hassas çcukluğumda uyanınca gözlerim açlmazdı çapak kapatırdı iğrenç biliyorum ama öyle olurdu şimdide makyajı yaparım evden çıkmadan göz pınarımda birikir. sevdiceğim hep mendille temizler bir de dalga geçer sen makyaj yapmayı bilmiyosun diye