Göz peelingi

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
Arkadaşlar göz peelingi hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle ankara da bunu yapan bi yer varsa yazabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler :KK71:

Son düzenleme:
rejuvi markasının fruit pellingi var kabin bakımında uygulanıyor geçen sene 60liraya gözbakımı yaptırdım ;ama memnun kalmadım tavsiye etmem peeling ölü derinin atımı demek bunu yapayıom derken erken kırışıklıga yol açabiliriz deri inceligi ph farklı ben hiç bulaşmayayım dedim
fikir olsun yine de sen bilirsin

ben tca peeling 20 uyguluyorum (2 sene icinde 3 kere uyguladim), goz altindaki ince kirisikliklar ve morluklar gitti , 20 yasindaki halime dondum

ben tca peeling 20 uyguluyorum (2 sene icinde 3 kere uyguladim), goz altindaki ince kirisikliklar ve morluklar gitti , 20 yasindaki halime dondum

slm uyguladığın pealing nasıl bişey fiyatı ve ürün hakkında bilgi verirmisin rica etsem birde evde kendinmi uyguluyorsun yoksa profesyonel bir ürünmü salondamı yaptırıyorsun..şimdiden vereceğin bilgiler için teşekkür ederim iren..

kesinlikle önermiyorum, özellikle de göz gibi hassas bir bölgeye. zaten alınan sonuçdanda pek fazla bi beklentiniz olmasın.

X