- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- 18
aynenn cnm çatlıycam walla sizedemi söylemiyo hediyeyi
Yok cnm halaaaaa gelmedii :) gelir gelmez yazcamGeldi mi ? :) :)
ben onu merak ettim. resmini koyamazmısınkızlarr benim hediyem geldiii harika bir far paleti sephoranın :)Kazen abiye çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bilgisayarım bozuktu ara ara annemin eşimin telden girdim kendi telimde bozuldu herşey bozuldu yeni yılda herşeyi yeniledim bugün blogumda o far paletini tanıttım kazen abiye çok teşekkür ederim hatta blogumdada yarışma sayesinde kazandığımı söyledim Ceylinimdeceylinim geldi cnm hediyeem
cnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diyeben onu merak ettim. resmini koyamazmısın
ben koyayım istermisincnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diye
makyaj böcüsü mü :q o da necnm bu bilgisayarda yok resmi blogada telden çektim koydum google makyaj böcüsü yaz çıkar en son onu yazdım sephora far paleti diye
haletttim cnmm :)ben koyayım istermisin
çok güzel valla. bayıldım
blogum cnmmakyaj böcüsü mü :q o da ne
aynennn harikaaaaaa kazen abiye çokk teşekkür ederimmmmmmmçok güzel valla. bayıldım
hhahahahbende makyaj malzemesı falan sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?