- 10 Şubat 2015
- 5
- 0
- 1
- 45
Canım geçmiş olsun,ilk defa duyuyorum bu sebeple ameliyat olunduğunuWaterpoorf maskaralar iyi temizlenmediğinde zamanla kirpik diplerinde birikiyor ve göz alerjilerine sebep oluyor Arpacık vs çıkıyorsa vucut onu atıyor ancak bende atamadığı icin 3 kere ameliyat olmak durumunda kaldım bu süretçe doktorun tavsiyesi göz sampuani kullanmam yönünde oldu ancak çok küçük ml olan şampuan çok büyük etiketli geldi bana başka çözüm yok mu diye tekrar danıştım makyajını mutlaka bebek sampuani ile yıka dedi hemen hemen tüm markaları denedim en iyisi dalin mutlaka çantamda küçük bi sise taşıyorum büyük şişelerden eve alıyorum çok uzun 6 ay Dan daha fazla belki yetiyor Max factor waterproof maskara Mac eyelenier acaip güzel temizliyor ancak ben Essence get big lashes volume boost waterproof maskara aldım garnier makyaj temizleme suyuda dalinde kirpik kenarlarını temizleyemedi
İlk defa duydum nerede satılıyor bu marka?Monteil makyaj temizleyicisini kullanan var mı?
Kozmetik satan eczanelerde ve internette varİlk defa duydum nerede satılıyor bu marka?
O zaman iyidir canım,sen denedin mi?Kozmetik satan eczanelerde ve internette var
Yok ben denemedim, arkadaş bunun tüm ürünlerini kullanmıştı. Bİr gün baktım göz altı bayağı iyi duruma gelmiş yaramış, ben de göz temizleyicisini alayım dedim ama başkalarına da sorayım bakalım herkes memnun mu...Pek kullanan yok galiba.O zaman iyidir canım,sen denedin mi?
O zaman sen kullanırsan bize bilgi ver canımYok ben denemedim, arkadaş bunun tüm ürünlerini kullanmıştı. Bİr gün baktım göz altı bayağı iyi duruma gelmiş yaramış, ben de göz temizleyicisini alayım dedim ama başkalarına da sorayım bakalım herkes memnun mu...Pek kullanan yok galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?